• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARAP SABUNU CANDIR

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
36
Arkadaşlar merhaba... deterjan kokuları na alerjim var... Özellikle çamaşır suyu kokusu direk öksürtüyor :KK57: astım olmaktan korktuğum için doğal deterjan araştırmaya başladım. Önceden Evimin yerlerini camlarımı hep çamaşır suyuyla silerdim. Ama zaman geçtikçe bu koku beni tıkamaya başladı. Sağlığı için önce Amway look u denedim. Beğendim kokusu az ve elleri tahriş etmiyor. Daha sonra arap sabununu duydum. Hem maliyeti az hemde bitkisel yağlardan yapılmış doğal mis gibi deterjan:KK47: eskiden büyükler heryer bununla temizler miş. Şimdi sıvısı marketlerde satılıyor. Ben abc aldım. Denedim. Yer silme suyuna 2 kapak. Parkeler pırıl pırıl parladı. O koku resmen doğallık. Hiç rahatsız etmedi. :21: Toz alıyorum mobilyalarım pırıl pırıl :-) özellikle bebeği olanlar için öneririm doğal deterjan... aranızda arap sabunu nu başka yerlerde kullanan var mı

Bende deli gibi camasir suyu kullaniyorum :D o koku beni resmen rahatlatiyor ..
Yerler icinde amway kullaniyorum memnunum ..
Arap sabununu heeec denemedim :)) markete gidince gozume carparsa bi denerim :)) ama su var perdeleri yikarken icine rendelenmis arap sabunu koyuyorum bembeyazzzz oluyo dip not :D

Bende deli gibi camasir suyu kullaniyorum :KK70: o koku beni resmen rahatlatiyor ..
Yerler icinde amway kullaniyorum memnunum ..
Arap sabununu heeec denemedim :)) markete gidince gozume carparsa bi denerim :)) ama su var perdeleri yikarken icine rendelenmis arap sabunu koyuyorum bembeyazzzz oluyo dip not :KK70:
Arap sabununu dene derim yerler nasıl parlıyor :KK47:

Arap sabununda ölçü nedir? Bende gördüm ama almadım. Simdi yine aklıma girdi. Sıvısını gormuştum.

Mutfak dolabında camlı yerlere yağ çözmek içinde kullanılıyor.Meltem Açıkelden görmüştüm,bizzat denedim.Yağ çözücü camlı yerlerde iz bırakıyor.Sıcak suya arap sabunu ve sirke kullanarak silmişti mutfak dolabını gayet güzel olmuştu.Birde koltuklarda arap sabunuyla silinince çok temiz oluyor.Halı silmede de etkili.

Arkadaşlar merhaba... deterjan kokuları na alerjim var... Özellikle çamaşır suyu kokusu direk öksürtüyor :KK57: astım olmaktan korktuğum için doğal deterjan araştırmaya başladım. Önceden Evimin yerlerini camlarımı hep çamaşır suyuyla silerdim. Ama zaman geçtikçe bu koku beni tıkamaya başladı. Sağlığı için önce Amway look u denedim. Beğendim kokusu az ve elleri tahriş etmiyor. Daha sonra arap sabununu duydum. Hem maliyeti az hemde bitkisel yağlardan yapılmış doğal mis gibi deterjan:KK47: eskiden büyükler heryer bununla temizler miş. Şimdi sıvısı marketlerde satılıyor. Ben abc aldım. Denedim. Yer silme suyuna 2 kapak. Parkeler pırıl pırıl parladı. O koku resmen doğallık. Hiç rahatsız etmedi. :21: Toz alıyorum mobilyalarım pırıl pırıl :-) özellikle bebeği olanlar için öneririm doğal deterjan... aranızda arap sabunu nu başka yerlerde kullanan var mı
Mutfak temizliginde özellikle yağlı kısımlar dolaplar ve Arap sabunu ile silmeye başladığımdan beri yağ tutmuyor hani yaglanir dolaplar tozlar yapışır ya olmuyo o artık yağ çöz halt yemiş arap sabunu yanında

ya arkadaslar ne yapiyorsunuz si?camasir suyu zehir nasil kullaniyorsunuz böyle su gibi?ben bulasik ve deterjanin zarali etkilerinden nasil kurtulabilirim diye düsünüyorum.yurt disinda oldugum icin burada granül sabun bulamiyorum.bulsam baska deterjan kullanmiycam.
resmen hayatiniza zehir sokuyorsunuz.ben ülkem insani kadar titizlik ettigini düsünüp bu kadar bilincsizce kimyasal madde kullanan millet bilmiyorum.

konu sahibi en güzelini yapiyorsunuz.banyo ve mutfak icin de sirke bazli temizlik ürünü kullanabilirsiniz.

ya arkadaslar ne yapiyorsunuz si?camasir suyu zehir nasil kullaniyorsunuz böyle su gibi?ben bulasik ve deterjanin zarali etkilerinden nasil kurtulabilirim diye düsünüyorum.yurt disinda oldugum icin burada granül sabun bulamiyorum.bulsam baska deterjan kullanmiycam.
resmen hayatiniza zehir sokuyorsunuz.ben ülkem insani kadar titizlik ettigini düsünüp bu kadar bilincsizce kimyasal madde kullanan millet bilmiyorum.

konu sahibi en güzelini yapiyorsunuz.banyo ve mutfak icin de sirke bazli temizlik ürünü kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim canım.... çok haklısın

ÖFF bizim işyerini arap sabunuyla temizliyorlar buram buram kokuyor öööğğk geldi o ağır kokudan (ki ben çok az koku alırım hassasiyetim yoktur)

hele çamaşır suyu.. nasıl yakıyor insanın boğazını.
neyini seviyosunuz bu kokuların :D

Back
X