• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARAP SABUNU CANDIR

Ben kullanmıyorum hıc ama komsumunda alerjısı var kokulara vb. Camasırlarını arap sabunuyla yıkıyormus yumusatıcıda koymuyorum tertemız ve yumusak yapıyo hemde cok guzel temızlıyo demıstı hıc denemedım ama.

ya arkadaslar ne yapiyorsunuz si?camasir suyu zehir nasil kullaniyorsunuz böyle su gibi?ben bulasik ve deterjanin zarali etkilerinden nasil kurtulabilirim diye düsünüyorum.yurt disinda oldugum icin burada granül sabun bulamiyorum.bulsam baska deterjan kullanmiycam.
resmen hayatiniza zehir sokuyorsunuz.ben ülkem insani kadar titizlik ettigini düsünüp bu kadar bilincsizce kimyasal madde kullanan millet bilmiyorum.

konu sahibi en güzelini yapiyorsunuz.banyo ve mutfak icin de sirke bazli temizlik ürünü kullanabilirsiniz.
Çok haklısınız ama banyo temizliğinde şart ne yazıkki..

Beyaz sabunuda denemenizi öneririrm. Bende Arap sabununu aklınıza gelecek her temizlikte kullanırdım. Kokusu bayınca beyaz sabuna döndüm. Birde egzama vardı,bu yüzden katısını kullandım hep,sıvısı sonuçta işlenmiş.
Evime hiçbir şekilde koku kullanmadığım halde miss...beyaz sabun candır:KK56:

bakin ben yurt disinda yasiyorum.burada daha hic kimsenin camasir suyu kullandigini görmedim burdaki türkler disinda.banyo ve mutfaginizdaki mikroplar camasir suyu ve diger kimyasallardan bin kat iyidir.gidin bir kimyagere sorun bakalim ne diyecek?gercekten her türlü zehirden kacan halkimin is temizlige gelince ballandira ballandira camasir suyunu nasil kullandiklarini anlattigini duyunca kulaklarima inaniyorum.bir cok konuda bilincleniyoruz ama bu kimyasallar hakkinda cok cahiliz.saglik bu sakaya gelmez.

Cam yerler ve toz alma için sirke derim bende. en doğalı ve zararsızı. Arap sabununu bulaşıkta kullanıyorum sulandırıp.
Makineye arap sabunu deneyen var mı acaba nasıl olur?

bakin ben yurt disinda yasiyorum.burada daha hic kimsenin camasir suyu kullandigini görmedim burdaki türkler disinda.banyo ve mutfaginizdaki mikroplar camasir suyu ve diger kimyasallardan bin kat iyidir.gidin bir kimyagere sorun bakalim ne diyecek?gercekten her türlü zehirden kacan halkimin is temizlige gelince ballandira ballandira camasir suyunu nasil kullandiklarini anlattigini duyunca kulaklarima inaniyorum.bir cok konuda bilincleniyoruz ama bu kimyasallar hakkinda cok cahiliz.saglik bu sakaya gelmez.

Temizlik hastalarını izledinizmi...oradaki çıkan İngilizlerin kullandığı çamaşır suyunu duyunca kendimden geçiyorum ben
Sadece bizim milletimize has bişey değil bu.
Bende sevmem çamaşır suyunu kullanmayı. Ben temiz görüneyim diye dünyayı bu derece kirletmeye Hakkı'm olmadığını düşünürüm hep. Çok gerekmedikçe kullanmam

Ben kullanmıyorum hıc ama komsumunda alerjısı var kokulara vb. Camasırlarını arap sabunuyla yıkıyormus yumusatıcıda koymuyorum tertemız ve yumusak yapıyo hemde cok guzel temızlıyo demıstı hıc denemedım ama.
Tam da bunu merak ediyordum. Ölçüsü ne acaba? bir de sulandırıp mı koyuyor acaba? Kendisi jöle kıvamında ya malum

izlemedim ama temizlik konusunda takintili olan insanlar tanidim.biz genel olarak sadece evlerimizin icinde temiziz.evlerin disini, sokaklari, dogayi temiz tutmak, o konuda bu kadar titizlenmek kimsenin aklina gelmiyor yazik ki.simdiye kadar konakladigimiz hic bir yerde temiz bir köseye rastlamadim.bir yasindaki kizimla tatile gittigimiz de kamp yapmak zor gelmedi bize sigara izmariti ve cöp olmayan alan bulmak imkansizdi.güzel yurdumun dereleri, denizleri, daglari , ovalari her kösesi hunharca kirletiliyor.

Çocukken annemgil kapıda arap sabunu ile halıları yıkardı, biz de köpükle suyla oynardık arap sabununun kokusunu her alışımda çocukluğuma dönüyorum ben :KK45:

xpreiaZ xpreiaZ camasırların uzerınde dokuyorum bıraz sulandırıp yoksa deterjan gozunde tıkanıyo gıtmıyo demıstı tam olcusunu bılmıyorum alerjısı oldugu ıcın deterjan yumusatıcı kullanamıyormus ama bu cok guzel temızlıyo ve yumusatıyo demıstı.

sirke de öle. bebiş emeklemeye başladığından beri yerler sirkeyle silinio bizde de:21:
bi de yumuşatıcı olarak

doğacı bir adam geçen tv de söylemişti,dünyayı tmiz insanlar kirletiyor diye..ne kadar az kimyasal,o kadar temiz dünya...o yüzden söyledim ben..yoksa o kadarda gömmeyelim yurdum insanını..siz kötü yerlere denk gelmiş olabilirsiniz belki,iyi düşünelim iyi olsun:KK66: eisvogel eisvogel

doğacı bir adam geçen tv de söylemişti,dünyayı tmiz insanlar kirletiyor diye..ne kadar az kimyasal,o kadar temiz dünya...o yüzden söyledim ben..yoksa o kadarda gömmeyelim yurdum insanını..siz kötü yerlere denk gelmiş olabilirsiniz belki,iyi düşünelim iyi olsun:KK66: eisvogel eisvogel

yurdum insanini kötülemek istemiyorum bu bir egitim sorunu.ama doga bozuluyor ve ben buna cok üzülüyorum.dediginiz gibi olsun iyi düsünelim iyi olsun:)

Mutfak temizliginde özellikle yağlı kısımlar dolaplar ve Arap sabunu ile silmeye başladığımdan beri yağ tutmuyor hani yaglanir dolaplar tozlar yapışır ya olmuyo o artık yağ çöz halt yemiş arap sabunu yanında

Nasıl siliyorsunuz dolabı direkt püskürtme şeklinde olurmu
Birde hangi marka özel den yada burdan yazarsaniz çok sevinirim

Nasıl siliyorsunuz dolabı direkt püskürtme şeklinde olurmu
Birde hangi marka özel den yada burdan yazarsaniz çok sevinirim
Valla canım benim şok tan aldiydim markasını hatırlamıyorum Yo bulaşık sungerinin üzerine sürüyorum normal bulaşık deterjanı sürer gibi kopurtup dolaba sürüyorum

Back
X