Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mrsgordie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
50
0
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:

arap kızı kremi bana aktar hemoroid için tavsiye etti:). internetten baktım insanlar lekeler için kullanıyormuş..benim hemoroidime iyi geldi..elimin üstündede bir skar lekesi vardı denedim beyazlattı ama bırakınca yeniden oldu.güneş lekeleri için lazeri dene düşünürsen ayrıntılı bilgi verebilirim..

canım cok tesekkur ederım lazerın olumsuz sonuclandıgı bazı yuzler gordum ,ayrıca acık solemek gerekırse lazere ıhtıyac duyacak kadar cok yok tekrar tesekkurlerr:teselli:

ben kullanıyorum arkadaşlar.. iki cinsi var beyaz ve pembesi pembesi güllü cilde hafif bi pembelik veriyo. çok yoğun bi krem..

benim suanda bulundugum şehirde bayanlar cok kullanıyorlar bu kremi.. ama alırken dikkat edin nette cok pahalıya satıyorlar..

benim kolumda güneş lekesi vardı yavaş yavaş geçmeye başladı sanki.. düzenli kullanmak gerekiyomus

bildiğim kadarıyla eski kadınların kullandıgı tek kremlerin arasında..

bildiğim kadarıyla cilt beyazlatmak için kullanılıyor...

nerden alıyorsunuz kaça alıyorsunuz....

ben Böyle Bişey Duymadim Fakat Sadece Limonla Ovalamaniz Gerektiğimni Biliyorum Yazayim Dedimm

merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:

Arap kızından çok emin değilim ama lekeler konusunda www.cilthekimi.com adresindeki doktora sorabilirsin, bu konuda çok soru cevap var incelemeni tavsiye ederim. Lazer düşünme bence de.

hııım bende 5 yıl önce falan kullanmıştım çok iyi sonuçler veriyor iki çeşidinide kullandım sadece leke deil sivilceler içinde iyi gelmişti aktardan almıştım hatta yoktu getirtmiştim kullan tavsiye ederim hiç bir zararını görmedim

slm arkadaşlar benim de acak aram çok koyu renkte bu kremi aktarlarda bulabiliyomuyuz ben de alayım bari belki işe yarar

evet aktarlarda canım 2ytl ama yasın cok genc halıyle cıldın de oyle daha kalıtelı seylerle basla bence bu turlu uygulamalara,cunkı tam olusum donemınde kotu kımyasallar zarar verebılır arap kızının ıcınde ne var bılmıyoruz kı bı bılsekkkkkkkkka.s.

cnm benim çok saol yardımcı olduğun içina.s. çok haklısın ben en iyisi bi doktora görüneyim önce doktora söylemekten çekiniyorum biraz ama yine de gidicem:eek:

rıca ederım canım cekınecek bır sey yok ama sana bı bılgı verıyım kadın dogum dr bır bayan arkadasıma bu bacak araları nıye kararır dıye sormusstum .oda dogum sırasında cok goruyorum kadınlarda daha ıc bolgeler de renk degısıklıgı oluyor dedıı yanı tam bacak arası yukarsı surtunuyorya ıkı bacak aramız sureklı ondan oluyormusss bıldıgım kadarıyla dedı:1shok::1shok:

arkadaşlar arap kızı fontodetenn gibi birşey yani yıkayımca geçiyor ...kalıcı tedavisi yok o an için cilde sürülüyor

ya kimisiçok zararlı diyor kimisi limonla güzelleşin diyor...vücut bakımı bölümünde limonun ciltteki lekelerigeçiridğini ve sivilcilere de iyi geldiğini ben de okumuştum..ellere de iyi geliyormuş yüze de..

ben sürdüm her gün yatmadan önce ve sabah kalktığımda yıkaması zor oluyordu sürerkende sürmesi tabiki çünkü çok yoğun bir krem ama cildimde bir değişiklik görmedim üstüne sivilce doldu yüzüm ama kokusuna bayıldım

ben de 3 gündür kullanıyorum bu kremi.satan kişi tanıdığım biri yüzümdeki sivilce ve lekeri görünce tavsiye etti.kullananların da çok memnun olduğunu söyledi. şimdilik güzel ama sonrasında ne olur bilmiyorum.internette bi kutusunu 20 ytl.ye satan siteler var. ben sadece 2,5 ytl ye aldım.dikkat.

X