Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

teşekkür ederim asyadan bir sürü şey vardı ama kararsız kaldım bunları alıp çıktım bende:KK1:

Son düzenleme:
gene dokturmussun canım hepsi çok güzeller nerelerden aldın bunları :)

Dün su karafını, küllüğü ,ölçü kabını paşabahçe mağazasından aldım .Soyucu ,pilav şekillendirici biber oyucuyu ve parmak koruyucuyu 1 milyoncular var ya oradan aldım. Arada bakmak lazım çok değişik şeyler varmış meğersem 1 milyoncularda :KK1: sende bak bence canım

Dün su karafını, küllüğü ,ölçü kabını paşabahçe mağazasından aldım .Soyucu ,pilav şekillendirici biber oyucuyu ve parmak koruyucuyu 1 milyoncular var ya oradan aldım. Arada bakmak lazım çok değişik şeyler varmış meğersem 1 milyoncularda :KK1: sende bak bence canım

haklısın canım bakmak lazım neyin nerden çıkacağı belli olmaz :) ama bende daha böyle düğün dernek olayı yokya onları alırken birde yer problemını düşünüyorum :KK1::KK1: ama hepsi çok güzel sevdimm hepsini :)

Bugunde ceyize yeni ciciler eklendi english home yastik kilifi ve mikrofiber tek kisilik yorgan
$4f960016-21bc-44fa-ab47-25113c7fd6dc.jpg
$yeni-yilin-ilk-hediyesi-english-home-dan-2461357_5991_o.jpeg
Rossman poset kilidi ., masa örtüsü ağırlığı ve 40lı kırmızı peçete
$METALTEX-YEDILI-POSET-MANDALI-6-CM__62586906_0.jpg $zoom_254514_Z.jpeg $9246d_6337489-pimgs4kirmizi_urun.jpeg

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Çeyizimde mutfak esyalarim neredeyse tamamlandi ama yemek takimim ve catal bicak takimim yok acikcasi hangi markayi almaliyim bilmiyorum lutfen bu konuda fikirlerinizi yazarmisiniz model varssa burada resmini paylasirmisniz simdiden tesekkurler

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Çeyizimde mutfak esyalarim neredeyse tamamlandi ama yemek takimim ve catal bicak takimim yok acikcasi hangi markayi almaliyim bilmiyorum lutfen bu konuda fikirlerinizi yazarmisiniz model varssa burada resmini paylasirmisniz simdiden tesekkurler

Bende tam bu konuyu araştırıyorum canım. Ben karaca düşünüyorum. Hisar ve Jumboyu da düsünebilirsin ancak karacadan biraz daha yuksek fiyattalar.

Onun dısında korkmaz ve schafer dusunme bence... Karaca Jumbo Hisar sade modelleri cok şık ve kaliteliler... Bide deri sandık al ben oyle yapıcam hem daha kucuk hemde ahsap sandıklı alma derim bence :KK8:

Bende tam bu konuyu araştırıyorum canım. Ben karaca düşünüyorum. Hisar ve Jumboyu da düsünebilirsin ancak karacadan biraz daha yuksek fiyattalar.

Onun dısında korkmaz ve schafer dusunme bence... Karaca Jumbo Hisar sade modelleri cok şık ve kaliteliler... Bide deri sandık al ben oyle yapıcam hem daha kucuk hemde ahsap sandıklı alma derim bence :KK8:

Cok tesekkur ederim canim fikirlerin icin arastirma sonuclarindan benide haberdar edersen sevinirim:KK9::44:

Son düzenleme:
ayyy herbişeyiniz çok güzel bayıldımmm... güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah... tü tü maşallah diyimde nazar değmesin çok aşırı beğendim yaa...:nazar:

ayyy herbişeyiniz çok güzel bayıldımmm... güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah... tü tü maşallah diyimde nazar değmesin çok aşırı beğendim yaa...:nazar:

Cokk tesekkur ederim Canim benim ne kadar mutlu oldum beğenmene umarım daha güzelleri senin olur canım:KK16:

Son düzenleme:
X