- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- Konu Sahibi sosyolog07
hepsi çok güzel canım gule gule kullan :) ben cok kararsızım bu phılıps corbacıyı alsammı dıye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranızda yeniyim resim eklemeyi konu açmayı vs. ilk defa deniyorum . Haziranda kısmetse evleneceğim .Çeyiz bölümündeki arkadaşların konularını gördükçe bende heveslendim. Benide aranıza alırsanız sevinirim:) Kusurumuz olursa affola. Bende kendimi tanıtayım adım Duygu 27 yaşındayım öğretmenim uzun zamandır kadınlar kulubunu takip ediyorum. Buradan o kadar çok şey öğrendimki... Ve en önemlisi burada aile ortamı oluşmuş .Kan bağı olmamasına rağmen herkes kardeş gibi olmuş. Bu kardeşlik duygusunu tatmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bende nacizane paylaşımda bulunmak istedim. iyi yada kötü her türlü fikrinizi eleştirinizi bekiyorum.Umarım beğenirsiniz şimdilik bulabildiklerimi ekliyorum. Maaşallah demeyi unutmayalım
Eki Görüntüle 837081 Eki Görüntüle 837090 Eki Görüntüle 837065 Eki Görüntüle 837071 Eki Görüntüle 837068 Eki Görüntüle 837067 Eki Görüntüle 837066 Eki Görüntüle 837075 Eki Görüntüle 837074
Mudodan kendi balık setimi yaptım Eki Görüntüle 837340
Karaca İstanbul serisi mutfak eşyalarım:
Zeytinlik,Peynirlik,Kirli kaşıklık Eki Görüntüle 837343
Salata Kasesi Eki Görüntüle 837345
Kaşıklık Eki Görüntüle 837346
Kupalarım şimdilik 4 adet Eki Görüntüle 837348
İstanbul desenli tepsim Eki Görüntüle 837381
4'lü Baharatlığım ,Su karafım ama nette resmini bulamadım daha önce toplu olarak evde çektiğimi (zeytinlik vs eksik) ekledimEki Görüntüle 837351
Boğaz temalı cam kaşıklı çay bardağı setim Eki Görüntüle 837371
Osmanlı serisi çay bardağım ve kahve yanı su bardağım Eki Görüntüle 837378 Eki Görüntüle 837377
Çok teşekkür ederim canım sende güzel günlerde kullanırsın inşallah .Senin çeyizlerine bakıyordum bende çok güzel eşyaların var battaniyemiz ortak Madame cocodan vazgeçemiyoruz desenehosgeldin duyguu :) ben de yeniyim gerçi ama bi ay oldu sanırım güle güle kullan devamını bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım sende güzel günlerde kullanırsın inşallah .Senin çeyizlerine bakıyordum bende çok güzel eşyaların var battaniyemiz ortak Madame cocodan vazgeçemiyoruz desene
çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallahcanım aldıkların çok güzel güle güle kullan herşeyini
Canim son eklenrnlerde harika her parcan ozrnli srcilmis belli cok guzel bir ceyiz olacags benziyor zevkle takip ediyrm:) buara SD oz nissn fdln var mi sende dugun tsrhin belli mi canım?
Dondurmaliklari markafoniden Quens kitchen kampanyasi vardi ordan aldim. Ama ara ara ayni kampanya oluyor markafoniden takip edebilirsin canimhepsini çok beğendim canım özellikle dondurmalıklarına nerden aldın acaba
Dondurmaliklari markafoniden Quens kitchen kampanyasi vardi ordan aldim. Ama ara ara ayni kampanya oluyor markafoniden takip edebilirsin canim