- 14 Ekim 2010
- 805
- 5
- Konu Sahibi sosyolog07
hakkınızda hayirlisi olsun canim umarim en kisa zamnfa netlestirirsiniz.bana gelince valla bende malesef hicbisey yok kendi kendime ceyiz bitiktirme telasindayim gorende gelecek ay dugunum var sanirBir buçuk yıldır nişanlıyım ama çeyiz olayına 2 aydır girdim ondan önce çeyiz namına birşey yoktu:) düğün tarihini netleştiremedik dershanedeyim eski deyimiyle sbs kısmında meb sistemi değiştirdi dershanelerin kapatılma durumu var ya ondan belirsiz kaldı benim düğün haziran düşünüyoruz ama benim durum karışık biraz iki yerde düğün olacak ailem istanbulda nişanlım antalyada benim akrabaların çoğunluğu Isparta nişanlımınki Ankarada anlıyacağın öyle bir zamanda yapmalıyız ki hem nikah istanbulda olup peşine düğün Antalyada olacak şekilde ve tüm eşi dostu bir araya getirmeliyiz ve nişanlımın izin alma durumu sıkıntılı iki yerde olacağı için az izni var belkide balayına gidemeyeceğiz anlayacağın bir düğün sorunsalı var . ocağa kadar netleştirmeyi düşünüyoruz tarihi valla bu tarih koyma işi çok stresli:18::18::18: ne çok uzun bir yazı oldu sende nişan vs varmı tarih bellimi canım