Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Bir buçuk yıldır nişanlıyım ama çeyiz olayına 2 aydır girdim ondan önce çeyiz namına birşey yoktu:) düğün tarihini netleştiremedik dershanedeyim eski deyimiyle sbs kısmında meb sistemi değiştirdi dershanelerin kapatılma durumu var ya ondan belirsiz kaldı benim düğün haziran düşünüyoruz ama benim durum karışık biraz iki yerde düğün olacak ailem istanbulda nişanlım antalyada benim akrabaların çoğunluğu Isparta nişanlımınki Ankarada anlıyacağın öyle bir zamanda yapmalıyız ki hem nikah istanbulda olup peşine düğün Antalyada olacak şekilde ve tüm eşi dostu bir araya getirmeliyiz ve nişanlımın izin alma durumu sıkıntılı iki yerde olacağı için az izni var belkide balayına gidemeyeceğiz anlayacağın bir düğün sorunsalı var . ocağa kadar netleştirmeyi düşünüyoruz tarihi valla bu tarih koyma işi çok stresli:18::18::18: ne çok uzun bir yazı oldu:KK17: sende nişan vs varmı tarih bellimi canım
hakkınızda hayirlisi olsun canim umarim en kisa zamnfa netlestirirsiniz.bana gelince valla bende malesef hicbisey yok kendi kendime ceyiz bitiktirme telasindayim gorende gelecek ay dugunum var sanir:KK1:

hakkınızda hayirlisi olsun canim umarim en kisa zamnfa netlestirirsiniz.bana gelince valla bende malesef hicbisey yok kendi kendime ceyiz bitiktirme telasindayim gorende gelecek ay dugunum var sanir:KK1:
bu işler nasip kısmet bir bakmışşın biri çıkmış karşına evlenivermişsin bizden önce:) heran çeyize hazırlıklı olmak iyidir:KK12:

İstanbul seriine bayıldım yaa, mudodan aldın sanırım ne kadara mal ettin tam serii miydi sen mi birleştirdin?:26:
$20130922_121017.jpg
Canım balık serisini mudodan yaptım fiyat biraz pahalıydı iki kişilik yapabildim ancak .Büyük balık tabağının tanesi 34,50 ince uzun balık zeytinlik tanesi 14,50 tuzluk 9,50 biberlik 9,50 yumurtalık tanesi 6,50 :nazar:yumurtalık olanı ben sosluk olarak kullanmayı düşünüyorum yani bana biraz tuzluya maloluldu ama şuan mudoda indirime girmiş FISH SERVİS TABAĞI - Mudo Concept MUTFAK - SOFRA - SERVİS TABAĞI | Mudo Online Alışveriş ben bunu müstakbel eşimle balık yaptığımız zaman kullanmak için aldım ama kahvaltıda da kullanılabilir

istanbul desenli olanları ise karaca dan aldım fiyatını hatırlamıyorum :26:ama bir ara evde fişi duruyor bakıp yazarım canım

Eki Görüntüle 839953
Canım balık serisini mudodan yaptım fiyat biraz pahalıydı iki kişilik yapabildim ancak .Büyük balık tabağının tanesi 34,50 ince uzun balık zeytinlik tanesi 14,50 tuzluk 9,50 biberlik 9,50 yumurtalık tanesi 6,50 :nazar:yumurtalık olanı ben sosluk olarak kullanmayı düşünüyorum yani bana biraz tuzluya maloluldu ama şuan mudoda indirime girmiş FISH SERVİS TABAĞI - Mudo Concept MUTFAK - SOFRA - SERVİS TABAĞI | Mudo Online Alışveriş ben bunu müstakbel eşimle balık yaptığımız zaman kullanmak için aldım ama kahvaltıda da kullanılabilir

istanbul desenli olanları ise karaca dan aldım fiyatını hatırlamıyorum :26:ama bir ara evde fişi duruyor bakıp yazarım canım

çok teşekkür ederim, ilgilenip detaylı yazdığın için ben de bakıcam:) çok güzel seçimler çünkü :)

uzun zeytinlik dediniz ya balık sofrasıyla ilgisini anlayamadım ben :) af buyrun, ha görsel olarak uyum içindeler ama
Estağfurullah ben bu tabakları ilk gördüğümde uzun balık şekli olan varya $Kopyası 635041221423363289.jpg ben bunu balık yaptığım zaman salata koymak için düşündüm bir sürü şekilde değerlenebilir ama ben salata için düşündüm:26: mudoda satıs etıketınde zeytınlık yazıyor:KK53:

Son düzenleme:
çok dar mı sanki salata için canım?

görsel olarak güzeldi dar gibi ama uzun:44: salata olmasa bile roka vs koyarım olmadı buluruz kullanacak bir yer:KK55: hiç olmazsa balık kılçığı koyarım:KK56: açıkcası görseline bayılıp aldım canım illa beni al dedi bu tabaklar:) masaya şıklık katsın yeter:KK16::emir_bebek: bunların birde çukur tabakları var onlarda güzel ama ben alamadım

Son düzenleme:
görsel olarak güzeldi dar gibi ama uzun:44: salata olmasa bile roka vs koyarım olmadı buluruz kullanacak bir yer:KK55: hiç olmazsa balık kılçığı koyarım:KK56: açıkcası görseline bayılıp aldım canım illa beni al dedi bu tabaklar:) masaya şıklık katsın yeter:KK16::emir_bebek: bunların birde çukur tabakları var onlarda güzel ama ben alamadım

kılçık süper ahh biz kızlar kullanmak olsun buluyoruz bir şey :))) nişanlım kalabalık yani ona göre gereksiz eşyadan falan hoşlanmıyor, ben de sorarsa temzinki olur kılçıklık derim :KK37: :KK56:

:) saol canım güle güle kullan herkes makrafoniden kırılcak şeyler almayın diyorya ne bilim bende cesaret edememiştim :)
Ben aldim sorunsuz geldi paketlemesini guzel yapmislardi kirilmasin diye baloncuklu posete sarmislar . Aldın diyelim hasarlı gelirse gönderirsin geri canım

Ben aldim sorunsuz geldi paketlemesini guzel yapmislardi kirilmasin diye baloncuklu posete sarmislar . Aldın diyelim hasarlı gelirse gönderirsin geri canım

haklisin canaim sende benim gibi internetten ypaiyorsun herhlde alisverislerini :) haangi siteleri kullaaniyorsun benim belirli 3 4 taaaane var sikildim aartik gaalibaaa apek yenilik olmuyor :)

haklisin canaim sende benim gibi internetten ypaiyorsun herhlde alisverislerini :) haangi siteleri kullaaniyorsun benim belirli 3 4 taaaane var sikildim aartik gaalibaaa apek yenilik olmuyor :)
Aynen canım çalıştığım için dışarıya çıkıp bakmaya vaktim yok pek ben evim.net markafoni, trendyol,mudo, tchibo,mademe coco,tantitoni,morhipo,gittigidiyorun internet sitesinden yapıyorum alışverişlerimi

Son düzenleme:
gene dokturmussun canım hepsi çok güzeller nerelerden aldın bunları :)

X