Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

Bende de öyle olacak kırmızı beyaz alıyorum ama aklım pembe de :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben nısanlım pembe sevmıyor dıye ılk basta kırmızı sıyah grı beyaz alıyordum ama ceyızın sonlarına dogru pembelere gectımm napımm mutfagımda ıkı conseptlı oluversın :)

ben nısanlım pembe sevmıyor dıye ılk basta kırmızı sıyah grı beyaz alıyordum ama ceyızın sonlarına dogru pembelere gectımm napımm mutfagımda ıkı conseptlı oluversın :)

Böyle daha güzel bence canım hem sıkılmış olmazsin sürekli aynı renkten :-)
Mutfağının yerleşmiş halini de görmek için sabırsızlaniom duygu :-):-)

Allaha cok sukur evimizi tuttuk yoksa stresten bisiler olacakti bana mutafagım bu

e5e9amem.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allaha cok sukur evimizi tuttuk yoksa stresten bisiler olacakti bana mutafagım bu

e5e9amem.jpg

Hayırlı olsun duygu :-) sonunda rahatladin artık temizlikti yerleşme idi o stres başlar :-):-) bence de diğer odaları da gorelim

Hayırlı olsun cnim diğer odalar nasil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun duygu :-) sonunda rahatladin artık temizlikti yerleşme idi o stres başlar :-):-) bence de diğer odaları da gorelim

cok teskkur edıyorum kızlar ev dubleks 0 daire bız kıracıyız :) daha mobılya almadık bu hafta mobılyayı alıcaz bakalım stress stresss valla

vy8u9ate.jpg

Bunlar migrosa gelmis gene 24 tl ceyiz yapan kizlar haberiniz olsun

Benim cici dergiliğim
zytegaga.jpg

cnm öncelikle evin hayırlı olsun tutmuşssunuz mutfagın çook güzel allah güle güle oturmak nasip etsin :KK34:

son aldın mutfak ürünlerine bayıldım tatlım hepside birbirinden güzeller gülle kullan cnm :KK9:

şu migrosa bir ara bende ugrayayımm çeyiz düzme başlangıcımdan bu yana hiç bakmadım migrosa yarın ilk işim migrosa bakmak olacak ne var ne yok diye çeyiz almamam konusunda kendiem söz veridm ama migrosu unutmuşum ne yapimm ondsan sonra sözümü tutarım artıkın :KK53:

gazeteliğinde çook tatlı cnm güle güle kullan. benimde niyetim var almaya ama bir türlü nasip olmadı artık evlenince alırım 1 ay kaldı düğüne çünkü :KK31:

görmeyeli aldıklarona bayıldım güle güle kullan canım. evin de hayırlı olsun bir ömür mutlu olun inşallah:KK16:

cnm öncelikle evin hayırlı olsun tutmuşssunuz mutfagın çook güzel allah güle güle oturmak nasip etsin :KK34:

son aldın mutfak ürünlerine bayıldım tatlım hepside birbirinden güzeller gülle kullan cnm :KK9:

şu migrosa bir ara bende ugrayayımm çeyiz düzme başlangıcımdan bu yana hiç bakmadım migrosa yarın ilk işim migrosa bakmak olacak ne var ne yok diye çeyiz almamam konusunda kendiem söz veridm ama migrosu unutmuşum ne yapimm ondsan sonra sözümü tutarım artıkın :KK53:

gazeteliğinde çook tatlı cnm güle güle kullan. benimde niyetim var almaya ama bir türlü nasip olmadı artık evlenince alırım 1 ay kaldı düğüne çünkü :KK31:

cok sagol tatlım benımde bır ay 5 gün zamanım kaldı :) mıgrosta cupcake kavanozlar 23 tlydı tatlım pazar gunu ındırımın sonuymus

Son düzenleme:
Benim englishhome havluluk, tuvalet kagitligi seysim :)):KK66:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• $uploadfromtaptalk1399729049561.jpg
    $uploadfromtaptalk1399729049561.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 293
X