- 26 Ağustos 2013
- 559
- 25
-
- Konu Sahibi sosyolog07
Canim ya valla helal olsun nisanlinabenimkide beni hasatladi aciliyetimi var bunlarin onemli seyleri alsak Nevar diye bozdu moralimi
MaşaAllah canım ya ne güzeeelll .Aldıklarıda çok güzelmiiişş tütüttüü nazar değmesinnn
Bugun bimden bunlari aldim iki tane ev botu birde sus esyasi
Ben grili olandan aldim banyoma koyacağim
Eki Görüntüle 910261 Eki Görüntüle 910262
canımmcımm hem a101 cicilerin hem bim cicilerin hayırlı olsun güzel günlerde kullann
bu arada canım sen de fakir darky elektrikli süpürge varmış ne kadara aldığını hatırlıyor musun?
teşekkür ederim canım benim valla annem almıştı bana onu ama yanlıs hatırlamıyorsam 149 tl falandı galıba ama kuzum sen şu linke bir bak istersen
en ucuz Fakir Darky Elektrikli Sprge fiyat akakce.com'da
fiyat karsılastırmaları var
istanbul bilişimde falan uygunmuş fiyatı belki alırım bu ay canım herkes güzel diyor süpürge için
Yeni cicilerinde çok güzel damat beyede aferim yola gelmiş
Sevgicim hiiiiiiiiiç üzülme çoğu şey gereksiz onlara
Bozma canım moralini sen erkeklere gore cogu sey gereksiz benimkide arada canimi sıkıyor ama bazende böyle seyler yapiyor bence erkekleri anlamk zor
Yeni cicilerinde çok güzel damat beyede aferim yola gelmiş
Sevgicim hiiiiiiiiiç üzülme çoğu şey gereksiz onlara
Tesekkur ederim canim benim
Sevgi uzulmesin bencede yarin oburgun o cicilerle guzel sofralar kurunca aa iyiki almissin derler
Canlarim iyiki varsiniz yaa gercekten cok sagolun :) uzuluyo insan ister istemez ama bigun karsima alip konusucam saygi duy benim hevesime diye
Konuş tabiCanlarim iyiki varsiniz yaa gercekten cok sagolun :) uzuluyo insan ister istemez ama bigun karsima alip konusucam saygi duy benim hevesime diye
Kizlar bugunku depremde benim ceyizler kolideydi koliler uste yigili olunca bir kac tanesi dusmus ve esyalirimun bazilari kirilmis baya uzuldum ya
Sagol kuzum ya baya bi salladikçok geçmiş olsun canım.. o kadar çok sallandınız mı yaaa
Kizlar bugunku depremde benim ceyizler kolideydi koliler uste yigili olunca bir kac tanesi dusmus ve esyalirimun bazilari kirilmis baya uzuldum ya
geçmiş olsun ,mevlam bir daha yaşatmasın inşallah,can'a bir şey olmasın ,eşya yeniden alınır..