Aranızda yeniyim buyurun Duygunun çeyizlerine

bayıldım çeyizliklerine :) cupcake serinden ben de aldım gerçekten çok güzeller.Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah :)

bayıldım çeyizliklerine :) cupcake serinden ben de aldım gerçekten çok güzeller.Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah :)

Canim aldiklarin cok guzel. Spor yaparsiniz artik bol bol :KK35:

Güzel günlerde kullan Duygucum... Düşünüp alması çok cici bişey... :KK16:

Hepsini güzel günlerde kullan canımmm

Kızlar hepinize çok teşekkur ederım daha güzelleri hepiciğinizin olsun inşallah:KK8:

bunu dün nişanlım almış:KK17:

$pr_01_2083903_max.jpg

Alf BT-124 Steam Mop Speedy Buharlı Temizleyici​
Ürün Özellikleri

[h=3]BUHARLA GELEN PRATİK TEMİZLİK![/h]Buharın gücünü kullanarak kullanarak hızlı, pratik ve etkin bir temizlik sunar.
30 saniye gibi kısa sürede buhar üreterek verimli ve kolay bir zemin temizliği sağlar. Kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlüdür.

• 30 sn. arasında ısınma süresi,
  • 0.5 lt su hazne kapasitesi,
  • Açma kapama düğmesi,
  • Çevre dostu ve sağlıklı,
  • 2 yıl garantili
  • 1500watt
  • 1 adet halı ve 1 adet yer olmak üzere toplam 2 adet microfiber temizlik bezi,
  • Halı üzerinde rahat hareketi sağlayan aparat

Eki Görüntüle 908177

Ürün Özellikleri

[h=3]BUHARLA GELEN PRATİK TEMİZLİK![/h]Buharın gücünü kullanarak kullanarak hızlı, pratik ve etkin bir temizlik sunar.
30 saniye gibi kısa sürede buhar üreterek verimli ve kolay bir zemin temizliği sağlar. Kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlüdür.

• Açma kapama düğmesi,
  • 2 yıl garantili
  • 1500watt

Benimki niye almıyo böyle şeyler :KK52::KK52:

Hemen sopalayım bizimkini :KK53:

Duygucum çok güzel maşallah...

Seninde az kaldı :KK34: :KK16:

Eki Görüntüle 908177

Ürün Özellikleri

BUHARLA GELEN PRATİK TEMİZLİK!

Buharın gücünü kullanarak kullanarak hızlı, pratik ve etkin bir temizlik sunar.

• Açma kapama düğmesi,
  • 2 yıl garantili
  • 1500watt
Kesinlikle eş secimlerimiz dogru olmuş :KK1: maşallah çok güzell . bu devirde böyle düşünceli adamlar bulmuşuuuz:KK9:

Eki Görüntüle 908177

Ürün Özellikleri

• Açma kapama düğmesi,
  • 2 yıl garantili
  • 1500watt

ayy adamları da kendimize benzettik evi yuvası için heves eden erkeği her zaman takdir ediyorum. hayırlı olsun canım benim. bu ara enişte bey çok puan topluyor:KK1:

ayy adamları da kendimize benzettik evi yuvası için heves eden erkeği her zaman takdir ediyorum. hayırlı olsun canım benim. bu ara enişte bey çok puan topluyor:KK1:

Cok sagol kuzum benim evet baya bir puan topladi toplasinda english home vakasindan sonra puana ihtiyaci var zaten bugun ona 100 puan vermeyi dusunuyorum cunku A101 e gelen romans serisi bardaklardan recelliklerden kahvalti tabaklarindan saatten tepsiden hatta halıdan almis ustelik bardaklarda pembe yani buyuk gelisme var:KK17::nazar::KK9:

Son düzenleme:
Duygucum senin nişanlın English Home vakasını iyi telafi ediyor vallahi helal olsun :KK9:

Güle güle kullan son cicilerini kuzucum :KK16:

Veeeee nişanlım alışverişte boyut atldi bugün bana aldiklari :nazar::nazar::nazar:
Resim telden cekildi o yuzden cok net degil baska hediyelerimde var ama yukleyemedim telden onlarida yarin yuklerim artik

Eklentiler

• $20131226_211306.jpg
    $20131226_211306.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 66
Veeeee nişanlım alışverişte boyut atldi bugün bana aldiklari :nazar::nazar::nazar:
Resim telden cekildi o yuzden cok net degil baska hediyelerimde var ama yukleyemedim telden onlarida yarin yuklerim artik

Canim ya valla helal olsun nisanlina :nazar: benimkide beni hasatladi aciliyetimi var bunlarin onemli seyleri alsak Nevar diye bozdu moralimi:KK25:

MaşaAllah canım ya ne güzeeelll .Aldıklarıda çok güzelmiiişş tütüttüü nazar değmesinnn :nazar::nazar::KK16:

X