• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda subaylığı düşünen yada mesleği subay olan varmı.

ahh ahh en çok istediğim şeylerden biriydi :25: ama meslek lisesi mezunu olduğum için olamadım :50:

üniversite bitirdikten sonra 4 yıllık tabiki sözleşmeli subay olunuyor yinede meslek lisesi olunca almıyolarmı.

Canim benim tek hayalim oydu ne yazik ki bu yil mulakata girmek icin okulun bitmesini bekledim derken hayatima sozlum girdi tum hayallerimm suya dustu :'( kendisi subay ve benim asker olmami istemiyo epey kavga ettik 9aylik iliskim var 9ay boyunca ve halen daha allah yalvarmasi yapiyorum neler neler demedim kendisi nuh diyor peygamber demiyor :'( resmen icimde kaldi bende sozlumd kizim olursa insallah subay yapacam diyorum gorursun :) offf offf konuyu gorunce icim sizladi yaramo destinn :(

Canim benim tek hayalim oydu ne yazik ki bu yil mulakata girmek icin okulun bitmesini bekledim derken hayatima sozlum girdi tum hayallerimm suya dustu :'( kendisi subay ve benim asker olmami istemiyo epey kavga ettik 9aylik iliskim var 9ay boyunca ve halen daha allah yalvarmasi yapiyorum neler neler demedim kendisi nuh diyor peygamber demiyor :'( resmen icimde kaldi bende sozlumd kizim olursa insallah subay yapacam diyorum gorursun :) offf offf konuyu gorunce icim sizladi yaramo destinn :(

üzüldüm ben kazandım şuanda sözleşmeli subayım inşallah allahta senin gönlüne göre verir canım.

Back