Aranizda Sistemik Lupus hastasi var mi?

sturkeri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14
14
38
İzmir
Yakin zamanda hamilelik dusunuyorum..Ama endiselerim var..Gecen agustosta tekrar atak gecirdim..Sagligimdan ve isimden oldum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle gecmis olsun bende lupus hastasiyim ve endiselerini anliyorum bende cocuk istiyorum ama malesef doktorum izin vermiyor hastalik hala aktif oldugu icin doktoruna danistinmi ne diyor hamilelikle lupus dusman cok ii dusun dr ne soyluyorsa onu yap cok ii bi kadin dogum uzmani bulmalisin riskli gebelikler konusunda uzman ve romotologla birlikte takip etmeliler umarim hersey yolunda gider istedigin gibi olur ama dusuk riski vs yuksek kendini bunlara hazirlayarak cik bu yola

Yakin zamanda hamilelik dusunuyorum..Ama endiselerim var..Gecen agustosta tekrar atak gecirdim..Sagligimdan ve isimden oldum..

Merhaba bende 3 yildir lupus hastasiyim aslinda uzun bir gecmisi var ama teshis konulma zamanina gore 3 yil 2 tane oglum var biri 10 biri 7 yasinda ama onlara sahip olana kadar 6 kayip yasadik 3 tanesi dusuk oldu 3 tanesi 22 hafta ile 31 hafta arasi ex cok zor gunler gecirdim hamileliklerim sikintili ve cogunlukla hastanede gecti ama ozmanlar lupus oldugumu bilmiyordum cocuk isteyenlere tavsiyem vazgecmeyin olacagina inanin zahmetsiz rahmet olmuyor bu hastalikta malesef suan hastaligim remisyonda aslinda cocuk istiyorum bir tane daha ama dogum sonrasi alevlenebilr dedi dr um karar veremiyorum rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah Allaha emanett olun

Yakin zamanda hamilelik dusunuyorum..Ama endiselerim var..Gecen agustosta tekrar a isimden oldum..

Merhaba bende 9 senedir SLE hastasiyim ve suan yanimda yatan 3 aylik bir bebisim var .Evet kolay bir hamilelik gecirmedim ama cokta zor degildi moralini yüksek tutmalisin benim hamile oldugumu duyunca herkez bana sanki sen kafayimi yedin sorusunu sorarmis gibi bakiyorlardi her hamilelik riskli onemli olan önceden tetbirini almak ben hamile oldugumu ögrenince cok iyi bir kadindoktoru buldum normal hamileler ayda bir kere kontrole gidiyorlarsa ben 3 kere gittim . Hamilelikzehirlenmesi teshisi konuldu cogu SLE hamislerinde oluyormus ilk bas gozumu korkuttular yok erken dogum yok bilmem ney olabilir diye ama hic birsey olmadi pasam 40+6 suni sanciyla dogdu ve cokta saglikliyiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…