Aranızda ŞEYTAN FİKİRLİ VAR MI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kini ve inadı sebebi ile sizi yok sayan , sevgisinden kısan eleştiren biri kim olduğuna gelince kaçıncı derecede bilmiyorum ama çok değer verdiğim biri akıllanması için ders niteliğinde intikam almak istiyorum sık sık arkadaş ortamlarında görüşüyoruz
Arkadaş ortamında görüşüyorsanız arkadaşdır o kişi.
Siz de yok sayın ne yapacaksınız başka.
Farklı yaptığınız şeyler anlaşılır zaten dikkat çekmek için ne kasıyor ya dedirtirsiniz sadece

Kimden intikam alacaksın eş dost akraba sevgili? Birde şeyi merak ettim antisiyete ne demek?

Ben uyuyum bari inşallah sabah gözlerimi mapusta açmam :KK57:

Bende gidiyorum uyumaya mapusa düşme ihtimalim yüksek ama böyle terbiyesiz erko yüzünden ban yemeyi hak etmiyoruz ya🥲yersekte yapacak bir sey yok döneriz elbet🤣
Üye olurken kendi cinsiyeti yerine kadın cinsiyetini işaretleyen bir yüreksiz için mapusa düşmezsiniz😌

Bu topikten bahsetmiyorum diye not düşeyim yanlış anlaşılmasın.

Üye olurken kendi cinsiyeti yerine kadın cinsiyetini işaretleyen bir yüreksiz için mapusa düşmezsiniz😌

Bu topikten bahsetmiyorum diye not düşeyim yanlış anlaşılmasın.
Çocugu uyutdum şimdi bakayım dedim mesajinizı gördüm.😍
Her şeye böyle titizlikle dikkat eden bir site de hemde sadece kadınlara ait olan bir siteye girip böyle terbiyesizce konu açarken ne düşünüyor bazıları merak ediyorum ve pozitif cevapta bekliyorlar utanmadan Allah akıl fikir versin kendilerine bile saygıları yok.

Çocugu uyutdum şimdi bakayım dedim mesajinizı gördüm.😍
Her şeye böyle titizlikle dikkat eden bir site de hemde sadece kadınlara ait olan bir siteye girip böyle terbiyesizce konu açarken ne düşünüyor bazıları merak ediyorum ve pozitif cevapta bekliyorlar utanmadan Allah akıl fikir versin kendilerine bile saygıları yok.
Mune Mune terbiyesizce konu acaba hangisi oluyor çok merak ettim. Şeytan fikirli diye ironi yapmam mı yoksa insanı bir duygu olan intikam nasıl alınır mı siz dağda mı yaşıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X