- 27 Mart 2019
- 28.984
- 103.427
- Konu Sahibi antisiyete
Rahatsız buraya gelse belki çözüm bulurbu gece normal başlık göremiyoruz zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsız buraya gelse belki çözüm bulurbu gece normal başlık göremiyoruz zaten
Arkadaş ortamında görüşüyorsanız arkadaşdır o kişi.kini ve inadı sebebi ile sizi yok sayan , sevgisinden kısan eleştiren biri kim olduğuna gelince kaçıncı derecede bilmiyorum ama çok değer verdiğim biri akıllanması için ders niteliğinde intikam almak istiyorum sık sık arkadaş ortamlarında görüşüyoruz
Onun kendine hayrı yok başkalarina hiç olmazRahatsız buraya gelse belki çözüm nulur6
Ay o Allahtan bölgesini işaretlemiş başka yöne gitmiyoRahatsız buraya gelse belki çözüm nulur6
Belki de bacisidirOnun kendine hayrı yok başkalarina hiç olmaz
Her şey ola bilir bu gece site karıştı baya benzerlik varBelki de bacisidir
Ne bileyim konular ne alaka tarzın da
Ben uyuyum bari inşallah sabah gözlerimi mapusta açmamHer şey ola bilir bu gece site karıştı baya benzerlik var
Mune ablanin yoklugu nasıl belli
Bende gidiyorum uyumaya mapusa düşme ihtimalim yüksek ama böyle terbiyesiz erko yüzünden ban yemeyi hak etmiyoruz yayersekte yapacak bir sey yok döneriz elbetBen uyuyum bari inşallah sabah gözlerimi mapusta açmam
Ben uyuyum bari inşallah sabah gözlerimi mapusta açmam
Üye olurken kendi cinsiyeti yerine kadın cinsiyetini işaretleyen bir yüreksiz için mapusa düşmezsinizBende gidiyorum uyumaya mapusa düşme ihtimalim yüksek ama böyle terbiyesiz erko yüzünden ban yemeyi hak etmiyoruz yayersekte yapacak bir sey yok döneriz elbet
Çocugu uyutdum şimdi bakayım dedim mesajinizı gördüm.Üye olurken kendi cinsiyeti yerine kadın cinsiyetini işaretleyen bir yüreksiz için mapusa düşmezsiniz
Bu topikten bahsetmiyorum diye not düşeyim yanlış anlaşılmasın.
Mune terbiyesizce konu acaba hangisi oluyor çok merak ettim. Şeytan fikirli diye ironi yapmam mı yoksa insanı bir duygu olan intikam nasıl alınır mı siz dağda mı yaşıyorsunuzÇocugu uyutdum şimdi bakayım dedim mesajinizı gördüm.
Her şeye böyle titizlikle dikkat eden bir site de hemde sadece kadınlara ait olan bir siteye girip böyle terbiyesizce konu açarken ne düşünüyor bazıları merak ediyorum ve pozitif cevapta bekliyorlar utanmadan Allah akıl fikir versin kendilerine bile saygıları yok.
Senin konundan bahs etmiyoruzMune terbiyesizce konu acaba hangisi oluyor çok merak ettim. Şeytan fikirli diye ironi yapmam mı yoksa insanı bir duygu olan intikam nasıl alınır mı siz dağda mı yaşıyorsunuz