Aranızda ŞEYTAN FİKİRLİ VAR MI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kini ve inadı sebebi ile sizi yok sayan , sevgisinden kısan eleştiren biri kim olduğuna gelince kaçıncı derecede bilmiyorum ama çok değer verdiğim biri akıllanması için ders niteliğinde intikam almak istiyorum sık sık arkadaş ortamlarında görüşüyoruz

kini ve inadı sebebi ile sizi yok sayan , sevgisinden kısan eleştiren biri kim olduğuna gelince kaçıncı derecede bilmiyorum ama çok değer verdiğim biri akıllanması için ders niteliğinde intikam almak istiyorum sık sık arkadaş ortamlarında görüşüyoruz
Arkadas ortamlarinda gorustugunuz biri sizi yok sayiyorsa, sizden hoslanmiyor ve gorusmek istemiyordur. Neyin intikami???

Sizde onu görmezden gelin işte nasıl bir intikam olabilir bu durumda yada size ona verdiğiniz değer gibi değer vermeyen birine değer vermekten vazgeçmek intikam sayilirmi bilmem
Ben intikam fikri önerin diyorum kadın neyin ı tikaöı diye sorguluyor ya varsa önerin yaz neyin eleştirisi kardeşim anlamıyorum

Eleştirmek niyeti ile yazmadım da intikam duygusu gelistircek eksın bulamadim ondan aklıma bişi gelmedi.
Yok, sana demedim etiket sana da cevap sana değildi teşekkür ederim düşüncelerin için aslında biraz benimki hem gece trolü hemde aramızda ne kadar şeytan var öğrenmek bu bahane ile de beğendiklerimi kendime almaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X