İnşallah bir şeylere vesile olursam bende çok sevinirim. Bende çok okudum kim ne yapmış diye.. Vitaminler gerçekten çok önemli bence, çünkü hamile kaldığım ay d vitaminim normal sınırdaydi ilk defa..ilk gittiğim Dr bakmamışti bile üstelik 2 kez asilama yaptı..sonra kendim de cok araştırdım. Arı sütü bal poleni eğricayirdan karışım olarak aldım, adet olunca günde 1 çay kaşığı aç karna içtim, yumurtlama tarihine kadar iciliyormus sonra içmiyorsunuz. Eşime de arada icirdim. Eşime de ilk Dr sadece sperm testi yapmıştı ama ikinci Dr sprem dna hasar testi de yaptı o da önemliymiş, onda da hiç bi sorun çıkmadı ama Dr ona da vitamin verdi..ben yine de ona egricayirdan keciboynuzu özü aldım soguk sıkım olması önemliymiş onunda..Eşime feno dad isimli bir vitamin verdi eşim pek kullanmadı arada içti, hiç sevmez çünkü. Bana da feno mom verdi ben düzenli içtim, diğer d vit, b12, demir , coraspin bunları düzenli kullandim 3 ay boyunca..etkisi oldu mu bilmiyorum ama 1 sene önceden hayatımdan bütün paketli abur cubur şeyleri çıkarmıştım sağlıksız diye, tatlı çok istersem evde kendim yaptım ya da sadece bitter çikolata, hurma yiyordum, kuruyemis, balık tükettim ayrıca.disardan yemeyi de azalttım..adetten yumurtlama zamanına kadar akşamları her gün 1 saat yürüdük. dediğim vitamini yine de Dr a sormadan kullanmayın ya da hormonlarınizin birinde bile bi şey varsa sorun mutlaka , bana iyi geldi ama Allah korusun başka bisey yapar falan onu bilemem.Stres yapmayın, demesi kolay biliyorum ama gerçekten kafanızı rahatlamaniz çok çok çok önemli, her nasip gerçekten vaktini bekliyor öyle düşünün siz elinizden geleni yapıyorsunuz, inşallah bize de güzel haberler verirsiniz..