Aranızda ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Estağfirullah canım herkes bir umut arıyor işte hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bu güzel gece de birbirimize edeceğimiz duaların kabul olduğu günleri de görürüz inşaallah..

Sonucun çıkınca paylaşırsan beklerim canım

Canım selam. Ben bugün tsh baktırmaya gittim. Bende hasimato var. O sırada kanda verdim. Beta hcg 0,100 cikti. Hamile degilim. Ancak ovulasyon testi daha cok koyulasti. Fotosunu koydum. Regl olmadim. Pcoslu olduğum için ovulasyonu anlayamadım sanırım. Yeniden yumurtluyorum sanırım.

Eklentiler

• 20220427_150048.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 65
Selam canım evet bidaha yumurtluyo olabilirsin pcos da düzensizlik oluyormuş galiba rabbim inşAllah en kısa zmanda nasip eder

Selam canım evet bidaha yumurtluyo olabilirsin pcos da düzensizlik oluyormuş galiba rabbim inşAllah en kısa zmanda nasip eder
Evet adet duzensizligi var bende. Bu yüzden ovulasyon yapiyordum. Bu ay 2 kere pik gördüm. Ama tsh yüksek olduğu icin hiç umudum.yok. allahtan hayırlısını diliyorum.. bugün kadir gecesi birbirimize ve tüm evlat isteyenlere , evladı acı çekenlere dua edelim. Allaha emanet :)

Aminn amin inşAllah canım

Yumurtlamami ovulasyon ile takip ediyordum. Ama 1-2 gün unuttuğum günler oldu. Hic pik görmedim. Gene de eşimle 2 günde bir hep değerlendirdik. Adetime 5 6 gün varken gene ovulasyon yaparken içimden gebelik testi de yapmak geldi. Ovulasyon kıpkırmızı oldu gebelik testi de silik bir ikinci çizgi oldu. Mutlu oldum ama yanlış olabileceğini düşündüm. Ertesi gün gene ikisini bir yaptim sonuc ayniydi. Bir sonraki gün kan testi verdim beta 97 cikti. Adetimden 5 gün sonra doktora gittiğimde kese göründü bakalim 2 hafta sonra kalp atışı için gidecegiz. Yani ovulasyon testi gebeligimi gösterdi ama yumurtlamami göstermedi. ayrıca geçen ay çok düzenli yaptim gene adetime 4 5 gün varken kirmizi cikti değerlendirdik adetim gecikti doktora gittim polistik olduğumu ve o ay hiç yumurtlamadigimi söyledi. Ben de bu ay salmistim açıkçası gene olmadı diye ama hayırlısı böyleymiş insallah bundan sonraki süreçte sağlıklı ilerler. Stresten uzak durmak çok önemli eşinizle bu sürecin keyfini çıkarın tecrübeyle sabitlendi

MaşAllah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım..evet herkes öyle söylüyo ne zaman ki stres bırakıldı o zman sürpriz gibi geldi diyenler aşırı çok rabbim hayırlısıyla bana da nasip eder inşAllah

Kizlar benimkinde yorumlarmisiniz benim ovulasyon testimide bir bakarmisiniz evde gebelik testim yok bunla bakılıyor diye bende deniyeyim dedim bendede belirtiler var göğüslerim sızlıyor ağrı yapıyor inslalh hasretimiz sağlıklı bir şekilde son bulur hiç bebgimiz yok 9 senelik evliyiz

Eklentiler

• 16520334076627923994286168573050.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba. Adetime 3 gün var. Ovulasyon testi yapınca t çizgisi hemen beliriyor ve c den daha koyu. Dün de aynısı oldu bu hamileliği ifade eder mi acaba? Siz de de t hemen belirtmiş miydi?

Merhaba. Adetime 3 gün var. Ovulasyon testi yapınca t çizgisi hemen beliriyor ve c den daha koyu. Dün de aynısı oldu bu hamileliği ifade eder mi acaba? Siz de de t hemen belirtmiş miydi?
Bende bir dakika sonra silik çıkmıştı canım senin T koyuysa gebelik ihtimalin yüksek bence bi gebelik testi yap yada kan ver kesin çıkar inşAllah hakkınızda hayırlısı olur canım bizlere de nasip olur en kısa zamnda inşAllah

Cevabın için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş. Benim oğluma da sağlıklı hayırlı bir kardeş versin inş. çok istiyor.

Durumun nedir canim? Bende pcosluyum adetim düzensiz olmasina ragmen ovulasyon beni hic yaniltmadi testlerden markadan markaya degisiyor koyuluklari ama bir ihtimal tabi yeniden yumurtlaman umarim degerlendirmissindir pcoslularda ovulasyon kullanabilir docent doktorun önerisyle bende kullandim gün gectikce koyulaşip sonra silikleşiyordu devamli pozitif hic görmedim silik cizgilerle karistrmayin sakin...

Merhaba dile kolay 9 yil bizde 3 yilimizi.doldurcaz kimine göre 3 yil azda gelse benim verdigim o icimdeki savaslar öyle uzun geliyorki pcoslu olarak. Umarim hamilesindir tutmustur eger yumurtlama döneminize denk gelmediyse yada adete yakin yapmadiysaniz belkide gebesinizdir ins görüp yazarsnz cok merak ettim heycanlii

Bende çok savaşlar fedakarlıklar yaptım Mehri hanım inanın artık oluruna bıraktım hersyin kafama takmicam dedim olursa olur dedim hocaya gitmiştik bu sene Ümmü sübyan var sende demişti okumuştu hamayla verdi onu takiyorum bı umut dedim kan testi verdim sağlık ocağında betam yine hermzanki gibi düşük çıktı 3.25 çıktı kimyasal gebelik yaşıyorum hep doktora gidicem bu sefer bakalım hayrlisi inslalh çok geç olmadan anne olurum genç yaşta yaş 31

Inanirim tabiki canim ama biliyomusun bu artik günümüzün rahatsizligi hastaligi olmus kadin hastaliklari gebe kalamama bos gebelik kimyasal filan. Ben kimyasal bile gecirmedim hic ben size bir örnek vereyim benim cocukluk arkadasim 2 senelik evli 1 kez 4 haftalik düşük oldu sonra beklemedi doktorlari dinlemedi bidaha hamile kaldi baştan beri hep kanamaliydi bebek karninda 5 aylik oldu ve gecen hafta ölü dogum yaptirdilar hic bir sorun bulamiyorlar sürekli gebe kalip düsük yapiyor. Yani demek istedigim rabbim veriyorsa hayirlisini versin saglikli olsun eli ayagi. Vermiyorsa hic vermesin daha iyi. Ümmü sübhan nedir bilmiyorum pek anlamam öyle seyleri ama bu hocayla yada böyle seylerle cözülcek seyler degil tabiki dua da israrci olmak güzeldir senin nasibin seninledir istersen dünyanin öbür ucuna git Allah sana yazilani vercek. Cok iyi bir doktor şart ben eşimle seneye tüp bebege gitcez kişiye özel tedaviler var bana özel tedavi olsun diye.

Olucak merak etmeyin instagramdan Prof.Dr cem çelige bakin bahceci tüp bebek merkezi / istanbul altunizade de kendisi yanilmiyorsam 42 veya 46 yaslarinda biri hamile kalmisti tüp bebekle hayat mucizelerle dolu bunu sürekli depresiyon gecirip agliyarak her gece yastigini yikayan biri olarak söylüyorum üstüne düsmemek lazim ozaman olcak bir gün bakalim sabir süremiz nekadar

Maddi imkanda çok önemli cnm eşim kaza geçirdi benim oda diyor tazminat alınca iyi bir doktroa gidelim diyor serdar koçu duydunuz mu nasıl bir doktor acaba dediğiniz doktoru araştırayım bir

Maddi imkanda çok önemli cnm eşim kaza geçirdi benim oda diyor tazminat alınca iyi bir doktroa gidelim diyor serdar koçu duydunuz mu nasıl bir doktor acaba dediğiniz doktoru araştırayım bir
Cok gecmis olsun canim düzelir insallah hersey gelip gecici hayatta ... benimde esim suan hastanede yatiyor sürekli ameliyat geciriyo böbrekden rabbim önce herkese sifa saglik versin gerisi gelir. Serdar kocu duymadim hic canim
Bende senin dedigin doktoru arastirayim bari ama Dr. Cem celik iyi doktor yani tanidigim biride gitmisti onunn icin gitmeyi planliyorum

Allah şifa versin cnm aynen öyle tabi öncelik sağlığımız rabbim elimizden ayagimizdan geri koymasin bizleri kimseye muhtaç etmesin tek dileğim ..cem Çelik sanki duydumya Instagram da filan denk geldim sanki ismi yabancı gelmiyor tabiya tmm tmm bu yaşları büyük olan kişilere falan tüp Bebek filan yapıyordu hatta odasında açıklıyordu herkes sarılıyordu falan doktora o evet yanılmıyorsam kaç binr çıkıyor acaba tedaviler bilgin varmı

Sagol tsk ederim canim.. aynenn o doktor iste bahceci tüp bebek merkezi istanbulda kendisi hic tedavi yapmadim canim sade muayene 750 den basliyo zaten nerde tüp bebek yaptirirsan yaptir orda verilen catlama igneleri felan haric 5 bin tl tutuyor oda tüp bebekden aşilamadan yada herhangi baska tedavinin disindaki fiyat bindiriyolarda bindiriyolar iste herkes paranin köpegi olmuş durumda. Ama iste istedigin yerde yaptirsan bile ayni fiyatlara cikar rahat bi 10-15 bin tl ama herkesin tedavisi ayri kisiye özel belkide senin korkulcak biseyin yoktur yani sadece ignelerle belki olucaksin bilemeyizki daha önce yaptinmi bilmiyorumda igneyle filan.. bide hsg filmi cekildin mi rahim filmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…