• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aranızda Köşe Takımı Kullanan Var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

zuzu44

GuteZeitenSchlechteZeiten
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
13.355
71
413
ya benim köşe takımları çok hoşuma gidiyo kullanan varmı kullanışlımı arkadaşlar

Eklentiler

• $9.jpg
    $9.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 249
  • $22.jpg
    $22.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 229
  • $35.jpg
    $35.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 236
bende köşe takım istiyorum salon için değil ama oturma odası için...
doğtaşta angel ve charlotte modellerini begendim birinden biri olucak..

valla benimde çok beğendiğim var hatta bi tanesi var tıraşlanmış nubuk harika ama kullanışlımıdır bende oturma odası için istiyorum

fiyatlar salon takımlarıyla neredeyse aynı..
salon icin ideal olmadıgından bende oturma odası icin istiyorum ve sıkı bi pazarlık yapılınca fiyatı cekebiliyorlar alta..
bunlarda bnm begendiklerim

Eklentiler

• $angel.jpg
    $angel.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 254
  • $charlotte.jpg
    $charlotte.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 223
  • $davinciplus.jpg
    $davinciplus.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 253
  • $matrix.jpg
    $matrix.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 243
jilican 3 .cüsü bi harika bayıldım yaaaaaa

ben odalarım küçük olduğu için köşe takımı aldım gayet güzel altı sandıklı yataklı falan güzel. ama aklım koltuk takımlarında kala kala almıştım mecburen

ben angel ı alıcamyolladıgım modeller dogtasın sanırım butun mobilyamı oradan alıcam..modelleri bnm cok hosuma gitti daha modernler
ayrıca fiyatlarıda uygun

tavsiyem netten baktıklarına aldanma git gor yemin ediyorum hayalkırıklıgına ugradım haftasonu kose takımları neysede oturma grupları rezaletti :(

canım bide söyle bir sorun var eviniz sizinse düşünün bence köşe takını çünkü kira ise yeni taşındğın eve uymayabiliyor köşeler..ayrı koyduğun zamanda ise çok acayip duruyor.bende çok düşünmüştüm ama almadım

daha evlenmeme var birazcık ama şimdiden bakınıyoruz planlı programlı yapmak istiyorum şu an

ben hem oturma odamda hemde salonumda kose koltuk kullanıyorum cokta memnunum, oturma odamdakı yatastan, salonumdakı dogtas angel kose takımı tavsıye ederım cok modern modeller var kullanıslıda

ben hem oturma odamda hemde salonumda kose koltuk kullanıyorum cokta memnunum, oturma odamdakı yatastan, salonumdakı dogtas angel kose takımı tavsıye ederım cok modern modeller var kullanıslıda

resmi varmı peki eklesen

arkadaşlar bende köşe takımlarına çok hevesleniyorum.
evim küçük nasıl olur kullanan başka arkadaşlar önerirmi.doğtaşın angel i kullanan arkadaşlar altı bazalımı ?

köşe takımları gerçekten çok güzeller.ama benim tavsiyem fazla minderli ve kırlentli tercih etmeyin.çünkü oturup ,uzanırken onlarla mücadele etmek zorunda kalıyor insan.bide tabii sürekli düzeltmek gerekiyor.mindersiz modelleri düşünün bence.Bu benim fikrim tabi..

Back