Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsh 1,200
fsh 3,5
lh 9,7
prolaktin 38,4
beta-hcg 0
estradiol 359,7 çıktı tek yumurtalığım var ve kistim var teratom dendi hamile kalmam mümkünmü sizce ((5:
mrb..öncelikle geçmiş olsun arkadaşım..tiroit hormonun normal çıkmış da prolaktinin yüksek..prolaktin için ilaç kullanman lazım..ayrıca LH - FSH dan belli bi oranda yüksek çıkınca pko teşhisi koyuluyor..sizde de yüskek ve pko var kan tablonuza göre..bide estradiol değerin çok yüksek çıkmış..benim mesela 50 den hiç yüksek çıkmadı şimdiye kadar..hep kötü şeyler yazdım ama üzgünüm..bildiklerimi paylaşmak istedim..hormonlar düzelir zamanla ilaç alırsın vb dert etme üzülme sakın..geçmiş olsun..
mini hormon tahlilini yorumlamıştım hem burda hem diğer topikte..pko sun ve prolaktin düşürücü ilaç alman lazım demiştim..hormon yorumlama konusunda bana güvenebilirsiniz..çünkü 15 senedir hormon sorunum var ve kendim yorumluyorum tahlil sonucu görünce senelerdir..dahası kan sayımı tahlillerinden de anlarım..hemogramdan yanii..
bu arada seni şu konuda da uyarıyım prolaktin düşse de tekrar yükselebilen bi hormon..düşünce bile belli aralıklarla tekrar dr a git ve prolaktin tahlili yaptır..prolaktin yüksek çıktığı sürece hamile kalamazsın + kalsan da düşük riski çok yüksek olur..mesela benimde prolaktin sorunum var ve hamile kalırsam düşük tedavisi başlıycak direkt..
aminnnnn inşallah..
merhaba cnm bana yardım edermisin
merhaba cnm bana yardım edermisin
ben adetimim 21 günü hormam testi yaptırdım sonuclarım TSH.2.43 FSH.8.49 LH. 21.99 PROGESTERON 3.1 PROLAKTİN 13.24 cnm devlet hastanesine gittigim için bana sonuç dogru düzgün demedi doktor ne olur cnm bilgi ver bana söyledigine göre yumurtlamam olmuyomuş sonucları gegerlendir şimdiden teşekkürler
ben adetimim 21 günü hormam testi yaptırdım sonuclarım TSH.2.43 FSH.8.49 LH. 21.99 PROGESTERON 3.1 PROLAKTİN 13.24 cnm devlet hastanesine gittigim için bana sonuç dogru düzgün demedi doktor ne olur cnm bilgi ver bana söyledigine göre yumurtlamam olmuyomuş sonucları gegerlendir şimdiden teşekkürler
canım diğer topikte de tahlilini yazmışsın benimde kafam karıştı 21.gün için LH ın yüksek çıkması normal..pko ile alakası yok..eğer 3.gün testinde LH yüksekse pko teşhisi koyuluyor..sen buraya 21.günü yazmışsın tahlillerin normal ama yumurtlamamışsın..diğer taraftada 3.gün tahlilini yorumladım o da normal..
teşekkür ederim cok bilgilisin sogol cnm işalah bebişine kavuşursun tatlım kucagına aldıgım gün olsun
Merhaba;mini hormon tahlilini yorumlamıştım hem burda hem diğer topikte..pko sun ve prolaktin düşürücü ilaç alman lazım demiştim..hormon yorumlama konusunda bana güvenebilirsiniz..çünkü 15 senedir hormon sorunum var ve kendim yorumluyorum tahlil sonucu görünce senelerdir..dahası kan sayımı tahlillerinden de anlarım..hemogramdan yanii..
bu arada seni şu konuda da uyarıyım prolaktin düşse de tekrar yükselebilen bi hormon..düşünce bile belli aralıklarla tekrar dr a git ve prolaktin tahlili yaptır..prolaktin yüksek çıktığı sürece hamile kalamazsın + kalsan da düşük riski çok yüksek olur..mesela benimde prolaktin sorunum var ve hamile kalırsam düşük tedavisi başlıycak direkt..