teşekkürler tatlıkedi sen çatlatma iğneni olmuşsun sanırım inşallah hayırlı haber alırsın ve bizede umut olursun senn kaç günde büyüdü yumurtaların ve kaç tane oldu..
bedicina sende sanırım başlamadın gonal f ye ben rapor çıkarttım devlet bir ayda 1000 mg a kadar karşılıyor. ben 75 mg vuruyorum günlük deneyeceğiz bakalım az veya çok gelirse ayarlanacak benimde ilk iğne tedavim ve raporla beraber çatlatma iğnesi dahil 270 tl civarı tuttu.
Tatlikedi merhaba, insallah pazartesi iyi haberler alirsin Dr`dan. Ben de 27`si yapacagim testi 28`i izne ayriliyorum :) Durumlarimiz benzermis. Insallah izin oncesi moral olsun bize. Guzel haberler alalim
selam arkadasim;
keske bi bilgim olsaydida yardimci olsaydim malesef yurtdisindayim ben fiyat olarak haberim yok
ama sigorta karsilamiyor mu masraflari ?
baslangic olarak bende bu ay ilk kez igne kullandim (gonal-f yumurtalari olgunlastirmak için) ve 50ml di benimkisi.
geciktirme bence tedavini biran öncehayirlisiyla olur insallah canim
Merhaba cnm, yurtdısında yaşadığımdan Türkiye fiyatını bilmiyorum. Ama internetten araştırıp bulabilrisin. Gonal biraz pahalı ama iyi bir ilaç. Bence geciktirme tedavini. Doz olarak ben bu ay 50 mg* 7 gun yaptim. 450 mg`lik kalem igne satiliyor. Ondan hergun dozunu ayarlayip yapiyorsun. Ucundaki igne basi degisiyor birtek. Istersen onun fiyatini ogren.
Allah yardimcin olsun, insallah evladina en kisa surede kavusursun
Tatlikedi selamlar!
Selam Aysecim, evet ignemi oldum fakat yumurtalarim tam gelismedigi için gonal-f kullandimda catlatma ignesi oldum.. Doktora adetten sonra 18inci günde gittigimde en büyügü 12mm digerleride 8mm den 2 tane ve 10 mm olmak üzere toplam 4 tane vardi.. Gonal-f den sonra buyuyup buyumedigini bilmiyorum doktora gitmedim malesef.. bidahakine gidicem sanirim kontrol etmekte fayda var :26:
O 270tl cepten mi gidiyor canim, yoksa sigorta karsiliyor mu ?
inanmiyorummm ne de güzel denk gelmis canim yaa insallah iyi moral olur dedigin gibi ikimizede
Bu arada sistit'e yakalandim ben dün aksam :26: insallah engel degildir biseylere :26: kasiklarim cok agriyor :26:
Yurtdisinda nerdesin canim sen?
bu arada canım gonal f den sonra sen mi gitmedin doktorun çağırmadı mı kontrole büyüyüp büyümediğini bilmeden çatlatma iğnesi vurdurmak ne kadar doğru inşallah büyüyüp çatlamıştır ve mutlu haber gelir bu ay bende yarın sabah gidiyorum kontrole bakalım ne alemde yumoşlar..
aslında bir süre daha başlamak istemiyorum henüz vakti değil gibi geliyor özel hayatımda aşılması gereken bazı sorunlar var bir süre daha başlamasam daha iyi olacak :/
sgk %80 karşılıyormus ama pahalı ıgneler dozaj fazla gerekırse yıne yuksek meblağ ödemem gerekecek butceme uymuyor yanı...
sağol canım en azınan dozaj konusunda bılgı sahıbı oldum bunyeye gore degısıyormus dozaj ama 450 lık bır donem ıcın yeterlıde gelebılır yanı bundan bunu anlıyorum.
Amin isteyen herkes hayırlı evlatlarına kavussun ınsallah
ewet tatlıkedi 270 tl cepten giden bu sgk nın karşılamış hali bende çok şaşırmıştım bu kadar beklemiyordum ama maalesef baya pahalıymış
bu arada canım gonal f den sonra sen mi gitmedin doktorun çağırmadı mı kontrole büyüyüp büyümediğini bilmeden çatlatma iğnesi vurdurmak ne kadar doğru inşallah büyüyüp çatlamıştır ve mutlu haber gelir bu ay bende yarın sabah gidiyorum kontrole bakalım ne alemde yumoşlar..
Tatlikedi selamlar!
Gecmis olsun cnmm. Engel degildir neden olsun. Ama zorlanirsin, ilaclarina fln dikkat etmen lazim. Umarim daha iyisindir simdi.
Yurtdisinda Rusya`da yasiyorum ben. Sen nerdesin?
Selam kizlar nasilsiniz? umarim hersey yolundadir sizin için :) benim bu öglen doktorda randevum var bakalim ne dicek kan tahlili sonuçlarima falan
gerçekten çok pahaliymis, durumu olmayan insanlar napiyor ya ne kadar saçma ilacin bu kadar ates pahasi olmasiAllah yardimciniz olsun baska bisey elimizden gelmiyor malesef :26:
Aysecim valla doktor çagirmadi, burda okuduklarim hep gonal-f den sonra kontrole gittiklerini söylüyor ama benimki cagirmadi.. Bu son olcak canim akillandim o cagirmazsa ben randevuya giderim mutlaka bi dahakine :26:
Doktor haberlerini bekliyoruz, güzel seyler söyler umarim
Cok saol canim, cok sükür 1 gün falan sürdü geçti :26: insallah tekrarlamaz :26:
ilaçlarimi doktor verirken sordum zaten hamilelik durumunda tehlikeli mi diye, ona göre verdi oda..
Bende Fransadayim canim, nasil yapiyorsun ordaki soguklarla yaa dayanilcak gibi degil burda 0'in altina inince
Sen nasilsin bi belirti falan bisey hissediyor musun?
Canım merhabaDr. la ilgili herşey iyi olur inşallah. Tekrar cok geçmiş olsun. Demek Fransadasın. Güzeldir oralar. Burası soğuk ama ben hem soğuk severim hem de 5 yıla yakındır burdayız alıştım artık.
Belirti olarak ben de birtek göğüslerimde hassasiyet var. Hani regl öncesi gibi hassaslar. Ama bilmiyorum bu belirti sayılır mı? Onun dışında bi değişiklik yok. Sen nasılsın? Var mı bir belirti?
merhaba kızlar ben gittim bu sabah doktora ama pek bişey anlayamadım durumum hakkında asistanı baktı pek bi gelişme yok dedi doktorla görüşelim dozunu değiştirir belki dedi. ama doktor değiştirmedi aynı şekilde yap iğneni ve cuma gel dedi şimdi ben hiç anlamadım acaba hiç mi gelişme yoktu yoksa neden dozu arırmadı moralim çok bozuldu sanırım hiç bir zaman büyümeyecekler yumurtalarım nasıl bişey bu ya anlayamadım inatçılar çokkk((
merhaba kızlar ben gittim bu sabah doktora ama pek bişey anlayamadım durumum hakkında asistanı baktı pek bi gelişme yok dedi doktorla görüşelim dozunu değiştirir belki dedi. ama doktor değiştirmedi aynı şekilde yap iğneni ve cuma gel dedi şimdi ben hiç anlamadım acaba hiç mi gelişme yoktu yoksa neden dozu arırmadı moralim çok bozuldu sanırım hiç bir zaman büyümeyecekler yumurtalarım nasıl bişey bu ya anlayamadım inatçılar çokkk((
teşekkür ederim beyaztay demek seninde buna benzer bi durum oldu içimi rahatlattın canım. ben 6 kez vurulduktan sonra bakıldı (dün) bende anlayamadım tedavinin başında doktorum yeterli gelmezse doz ayarı yapacağız demişti yapmadı sonuçta dün adetimin 9. günüydü daha belki dediğin gibi erken olduğu için büyümemiştir. cuma gittiğimde 10 doz yapmış olacağım iğnemi 75 mg yapıyorum günlük. inşallah bu kez büyümüştür....
merhaba ben pko hastasıyım tedavide 2. ayım ve vücudum klomene cevap vermedi .Gonal f e başladı doktorum 75 ml ile ona da cevap vermedi 112,5 mlye yükseltti doktorum yumurtan direniyor dirençli pkosun dedi. V eyumurtan büyürse gerekirse aşılama yapacağım dedi .sadece bir yumurtam adetimin 22.gününde yani dün yapılan kontrolümde 17 mme ulaştığını öğrendik çok şükür son bir kez daha gonal f verdi bir kerede 150ml vurdu eşim dün göbekten .bugün doktorum karar verecek aşılama yapıp yapmayacağına .Moralinizi bozmayın çünkü benim yumurtam da 03.12den beri büyümeye çalışıyor Allahım hakkımızda hayırlısını versin vurulduğum son iğneler olur inş .
Selam canim; banada 7 yil oldu buraya geleli, ama evlenerek degil annemle babamla gelmistim ben :)
esimlede burda tanisinca burda kaldim iste :) hakkimizda böylesi hayirlisiymis demekki
Simdi geldim doktordan, kan tahlilime göre sonuçlari çok begendi doktor, yumurtladigimi gösteriyormus tahliller ve ondan öncede servikal mukusta sperm kalitesi testi yaptirmistim, orda PH derecesine falan bakti ve bu kadar güzel testlere insallah güzel bi sonuç alcaksin diyorBaya moral oldu insallah dedigi gibide olur
Bu arada 27sinde kanda hamilelik testi yaptirmami söyledi, aklima sen geldin ayni anda ögrenicez insallah
2 ocakta ise gelir gelmez birbirimize güzel haber veririz umarim canim
Benim hiç ama hiç bir belirtim yok :26: adet öncesindede olmazdi simdide yokçok merak ediyorum sonuçlari
merhaba ben pko hastasıyım tedavide 2. ayım ve vücudum klomene cevap vermedi .Gonal f e başladı doktorum 75 ml ile ona da cevap vermedi 112,5 mlye yükseltti doktorum yumurtan direniyor dirençli pkosun dedi. V eyumurtan büyürse gerekirse aşılama yapacağım dedi .sadece bir yumurtam adetimin 22.gününde yani dün yapılan kontrolümde 17 mme ulaştığını öğrendik çok şükür son bir kez daha gonal f verdi bir kerede 150ml vurdu eşim dün göbekten .bugün doktorum karar verecek aşılama yapıp yapmayacağına .Moralinizi bozmayın çünkü benim yumurtam da 03.12den beri büyümeye çalışıyor Allahım hakkımızda hayırlısını versin vurulduğum son iğneler olur inş .
Tatlıkediiiiii, mesajını şimdi gördüm!!!!!! Arka sayfada kalmış, uyarı da gelmedi geç ynt yazıyorum onun için, kusura bakma. Halbuki yanıtını da bekliyordum.
Demek eşinle orda tanıştın, ailenle taşındıktan sonra. Kader işte. Ne güzel olmuş. İnşallah bebişini de kucağına alırsın, tam bir aile olursun yakın zamanda.
Benimde hikayem benzer. Çocukluğumda Rusya'da ailemle yaşamıştım, babam burda çalışıyordu. Sonra ailecek Tr'ye kesin dönüş yaptık ama eşimle tanıştım o da burada çalışıyordu. Sonra işte evlendik, ben de onla buraya taşındım. Evimizi, düzenimizi burda kurduk.
Haberlerine çok sevindim. Ne güzel ayrıntılı tetkik yapmış Dr. İnşallah olumlu neticeyi alırsın.
27'si olmasına da koptum yalnız. Aynı gün kan vericez demek kiHeycanlıııı!!! Ben bekleyemem ama direk iki saatte sonuç veren labaratuara gideceğim bu defa. Geçen sefer bir de labaratuar 3 günde sonuç açıkladı fitil olmuştum bekleyene kadar. 27'si belli olunca sizi haberdar ederim. Allah kısmet etse de güzel haberler versem! Sonra 29'u da izne ayrılıyoruz işte. Durumlar böyle.
Merhaba Burcu, vurulduğun iğneler son olsun, hayırlısıyla bebeğine hamile kal inşallah. Bugün hayırlı haberlerle dön. Ama haberlerin iyi yönde yazdığına göre yumurtan 17 mm'e ulaştıysa iyi büyümüş. 18'i geçince tamam diyor Dr'lar. Moral konusunda haklısın, insan acayip yıpranıyor olmayınca, umutsuzluk en kötüsü. İnanmak lazım. En kısa zamanda olacak inşallah. Allah'ım bu ay yüzümüze gülsün. İyi haberlerini almak umuduyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?