- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
teşekkürler tatlıkedi sen çatlatma iğneni olmuşsun sanırım inşallah hayırlı haber alırsın ve bizede umut olursun senn kaç günde büyüdü yumurtaların ve kaç tane oldu..
bedicina sende sanırım başlamadın gonal f ye ben rapor çıkarttım devlet bir ayda 1000 mg a kadar karşılıyor. ben 75 mg vuruyorum günlük deneyeceğiz bakalım az veya çok gelirse ayarlanacak benimde ilk iğne tedavim ve raporla beraber çatlatma iğnesi dahil 270 tl civarı tuttu.
Selam Aysecim, evet ignemi oldum fakat yumurtalarim tam gelismedigi için gonal-f kullandimda catlatma ignesi oldum.. Doktora adetten sonra 18inci günde gittigimde en büyügü 12mm digerleride 8mm den 2 tane ve 10 mm olmak üzere toplam 4 tane vardi.. Gonal-f den sonra buyuyup buyumedigini bilmiyorum doktora gitmedim malesef.. bidahakine gidicem sanirim kontrol etmekte fayda var :26:
O 270tl cepten mi gidiyor canim, yoksa sigorta karsiliyor mu ?
Tatlikedi merhaba, insallah pazartesi iyi haberler alirsin Dr`dan. Ben de 27`si yapacagim testi 28`i izne ayriliyorum :) Durumlarimiz benzermis. Insallah izin oncesi moral olsun bize. Guzel haberler alalim
inanmiyorummm ne de güzel denk gelmis canim yaa insallah iyi moral olur dedigin gibi ikimizede
Bu arada sistit'e yakalandim ben dün aksam :26: insallah engel degildir biseylere :26: kasiklarim cok agriyor :26:
Yurtdisinda nerdesin canim sen?