Canım benimde 2-3 haftalık düsmüstü aynen dedigin gibi bende bisey anlamamistim bir anda olup bitti. Benim keseme vajinal ultrasonla bakıldı hcg 1500 - 2000 olunca görülüyor oda hemen hemen 4,5 haftaya denk geliyor. Ama ben bu seferkinde sürekli yattim ve halada yatiyorum cok ise yaradigina inaniyorum vücudunun mutlaka dinlenmesi lazim 3 aylik olana kadar dişimi sıkıcam artık iyi dileklerin içinde cok teşekkür ederim. Büyük bir sabırsızlıkla iyi haberini bekleyecegim (bu arada hep soracagim ama unutuyorum sen hangi sehirdesin ben ankaradayim ama yeniyim burda daha önce istanbulda yaşıyordum o yüzden hastane doktor konusunda acemiyim soracak kimsede olmayinca biraz zor oluyor bu işler
Akya merhaba, yanit icin tesekkurler. Demek keseyi gormek icin baya sabretmek gerekiyor :) Ancak insanin ici ondan sonra rahat eder. Yatmak lazim aslinda ama oyle bir zamana denk geldim ki yatmak bir yana yeni yilda uzun yol ucakli seyahatim var. Ucak konusunda okudum gerci kesin tehdit diye birsey soz konusu degilmis. Turu da cok onceden satin aldim, hamile kalip kalmayacagimi bile bilmiyorum tam kararsiz bi durum. Neyse hayirlisi artik. Bildigim birsey varsa sana sonuna kadar katiliyorum: vucudun dinlenmesi lazim hakkaten. Benim gecen ayim cok stresli gecti. Bir de bekleme stresi eklendi ek olarak oldu mu olmadi mi? O da ayri stres. Ilk test negatif cikinca olmadi sandim agla agla, hep yordum bunyemi e sonunda dustu. O yuzdem bu ay gec yapacagim testi bir kere de anlamak icin. Ben aslen Istanbulluyum ama bir suredir yurtdisinda Moskova`da yasiyorum. Esimin yanina geldim burda calisiyor. Istanbul olsa Kadikoy Sifa`yi onerirdim sana ama Ankara`yi hic bilmiyorum. Keske yardimci olabilsem.