• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda Gonal-F ile hamile kalabilen var mı???

burcu erken yaptın ama testi bence. kanda mı baktırdın yoksa idrarda mı. 10. gündü sanırım döllenen yumurta rahme yerleşmeden yükselmiyor gebelik hormonu.

burcu erken yaptın ama testi bence. kanda mı baktırdın yoksa idrarda mı. 10. gündü sanırım döllenen yumurta rahme yerleşmeden yükselmiyor gebelik hormonu.

Ayşe keşke dediğin gibi olsa bugün aşılamanın 12.günü.kanda yaptırdım sonuç kocaman sıfır olsa çıkardı ama adet olmadım daha

hayırlısı olsun burcu ama bu öyle bişey ki bi gün önce çıkmayıp sonraki gün bile çıkabiliyor. arkadaşımın öyle olmuştu ... ama yinede hayırlısı neyse o olsun en azından yumutaların büyüyebildiğini gördük ne yapalım kısmet buymuş diyeceğiz. benimde çatlatma iğnesinden sonraki 5. günüm bende çok merak ediyorum insan ümit bağlıyor çıkmayınca üzülmemek imkansız ama şunu düşünmeliyiz ki hayırlı sağlıklı olsun geç olsun ama güç olmasın neler var ...

hayırlısı olsun burcu ama bu öyle bişey ki bi gün önce çıkmayıp sonraki gün bile çıkabiliyor. arkadaşımın öyle olmuştu ... ama yinede hayırlısı neyse o olsun en azından yumutaların büyüyebildiğini gördük ne yapalım kısmet buymuş diyeceğiz. benimde çatlatma iğnesinden sonraki 5. günüm bende çok merak ediyorum insan ümit bağlıyor çıkmayınca üzülmemek imkansız ama şunu düşünmeliyiz ki hayırlı sağlıklı olsun geç olsun ama güç olmasın neler var ...

Henüz adet olmadım gecen ay çatlatma iğnesinden sonra 15.gün olmuştum bu gün 15.gün ama hiçbir belirtiyok canım lsaydı kanda düşük de olsa bir değer çıkardı yarın doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek ?

hımm 15. gün çıkardı haklısın. acaba çatlamadı mı ki yumurtan. neyse düşünüp durmayalım belki akşama gelir doktoruna da git bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

merhaba kızlar ben gittim bu sabah doktora ama pek bişey anlayamadım durumum hakkında asistanı baktı pek bi gelişme yok dedi doktorla görüşelim dozunu değiştirir belki dedi. ama doktor değiştirmedi aynı şekilde yap iğneni ve cuma gel dedi şimdi ben hiç anlamadım acaba hiç mi gelişme yoktu yoksa neden dozu arırmadı moralim çok bozuldu sanırım hiç bir zaman büyümeyecekler yumurtalarım nasıl bişey bu ya anlayamadım inatçılar çokkk :(((

Slm Ayşe , endişelenme yumurtalar hemen ilk günlerde gelişmeyebiliyor benımde öyle oldu gelişmeyecek sandım ama gelişti yani 17 günün sonunda 17 mm oldu ve doktorum hiç dozu yükseltmedi pko olduğu için diğerleri de coşar diye .. Bende gonal f kullandım 27 şinde aşılama oldum ... Beklemedeyim.. Allah hepimize hayırlı pozitif sonuçlar versin

bugün doktora gittim.doktorum üzüldü ilk aşılamamın sonucu negatif olunca:( Ultrasonla baktı yumurtam çatllamış ve ksitim 1.5 cmlik kistim duruyor.Tedaviye 2-3 ay ara verelim dedi.şeker ilacını keselim inofolic diye yumurta geliştirici toz verdi folicasite devam vücudun çok ilaç aldı dinlensin biraz kendiliğinden olur belki doktora umudum yok artık benim dedim.İlaçsız adet bile olmazken nasıl hamile kalacağım diye.Tek duam bu tedavi umarım hakkımda en hayırlısıdır Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Tatlıkediii!!!! Merhaba canım. Ben 1 haftadır falan girmedim, kafam bu konuya takılmasın diye. Testi yaptırdım. Bu defa iyi haberi veriyorum: hamileyim!!! Allaha şükürler olsun. Hepinize bu sevince kısmet etsin. Sen de haberler nedir?

Selam Beyaztaycim hissediyordum var ya senin hamile oldugunu çok çok çok sevindim canim !!!! InsAllah Allahim saglikla sihhatlice yavrunu kucagina almayi nasip eder :16::16::16: gerçekten çok ama çok mutlu oldum canim yaa harika bi haber :16: Allah tamamina erdirsin insallah :nazar:

Bende 27sinde testi yaptirdim negatif canim, ama üzülmedim, beklemiyordum zaten bu ay hem belirti yoktu hemde ne bileyim bisey hissetmiyordum :1:
Insallah bu ay kismet olur canim banada :16:

Doktora gittin mi peki kan tahlilinden sonra? Bide düzenli artis oluyor mu diye bi kac kere kan vermen gerekiyor sanirim yaptin mi ?
Aydinlat bizi beyaztaycim :54::54::54:

Son düzenleme:
bugün doktora gittim.doktorum üzüldü ilk aşılamamın sonucu negatif olunca:( Ultrasonla baktı yumurtam çatllamış ve ksitim 1.5 cmlik kistim duruyor.Tedaviye 2-3 ay ara verelim dedi.şeker ilacını keselim inofolic diye yumurta geliştirici toz verdi folicasite devam vücudun çok ilaç aldı dinlensin biraz kendiliğinden olur belki doktora umudum yok artık benim dedim.İlaçsız adet bile olmazken nasıl hamile kalacağım diye.Tek duam bu tedavi umarım hakkımda en hayırlısıdır Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Selam Burcu, hakkimizda hayirlisi olsun canim üzülme, Allah nasip ederse ilaçsizda bakarsin olur ne mucizeler var.
Eger ara vermek istemiyorsan bi baska doktorunda fikrini al bence :31:

Selam Burcu, hakkimizda hayirlisi olsun canim üzülme, Allah nasip ederse ilaçsizda bakarsin olur ne mucizeler var.
Eger ara vermek istemiyorsan bi baska doktorunda fikrini al bence :31:

Bilmiyorum inanın doktoruma çok güveniyorum aslında benim yumurtam klomenle bile büyümedi yüksek dozda gonal f ile büyüdü.İlk aşılamamdı belki 1 ay dinlenir giderim adet de olmazsam yine kendiğimden doktorum adevam etmek istiyorum derim 1 ay beklemek istiyorum psiklojim altüst zaten

Bilmiyorum inanın doktoruma çok güveniyorum aslında benim yumurtam klomenle bile büyümedi yüksek dozda gonal f ile büyüdü.İlk aşılamamdı belki 1 ay dinlenir giderim adet de olmazsam yine kendiğimden doktorum adevam etmek istiyorum derim 1 ay beklemek istiyorum psiklojim altüst zaten

O zaman canim dedigin gibi 1 ay beklemekte yeterli olcaktir önce moralini düzelt kendini çok beklemeye sartlandirma ne bileyim demesi cok kolay ama düsünmemeye calis, hem ilk kez denemissin daha çok erken psikolojini bozmak için.. :31:

Selam Beyaztaycim hissediyordum var ya senin hamile oldugunu çok çok çok sevindim canim !!!! InsAllah Allahim saglikla sihhatlice yavrunu kucagina almayi nasip eder :16::16::16: gerçekten çok ama çok mutlu oldum canim yaa harika bi haber :16: Allah tamamina erdirsin insallah :nazar:

Bende 27sinde testi yaptirdim negatif canim, ama üzülmedim, beklemiyordum zaten bu ay hem belirti yoktu hemde ne bileyim bisey hissetmiyordum :1:
Insallah bu ay kismet olur canim banada :16:

Doktora gittin mi peki kan tahlilinden sonra? Bide düzenli artis oluyor mu diye bi kac kere kan vermen gerekiyor sanirim yaptin mi ?
Aydinlat bizi beyaztaycim :54::54::54:

Tatlıkedicim merhaba :) çok teşekkürler!!! Darısı başınıza. İnşallah! İnşallah bu ay hayırlı haberi alırsın. Her yeni ay yeni umut.
Kan tahlilini ikinci kez verdim artış normal keseyi de gördük çok şükür. İş ciddiye binince seyahati iptal ettik biz tabi. Dr ilk aylar uzun seyahati önermedi. Sıradaki adım kalp atışları 11'inde randevumuz var Dr'a inşallah duyacağız, bekliyoruz sabırsızlıkla.
Hayırlı haberlerini almak umuduyla!!! Yaz mutlaka gelişmeleri.

Tatlıkedicim merhaba :) çok teşekkürler!!! Darısı başınıza. İnşallah! İnşallah bu ay hayırlı haberi alırsın. Her yeni ay yeni umut.
Kan tahlilini ikinci kez verdim artış normal keseyi de gördük çok şükür. İş ciddiye binince seyahati iptal ettik biz tabi. Dr ilk aylar uzun seyahati önermedi. Sıradaki adım kalp atışları 11'inde randevumuz var Dr'a inşallah duyacağız, bekliyoruz sabırsızlıkla.
Hayırlı haberlerini almak umuduyla!!! Yaz mutlaka gelişmeleri.

Selam Beyaztaycim :16:

Dedigin cok dogru her yeni ay yeni umut, Rabbim umutsuz birakmasin bizi :31:

Ayy çok sevindim masallah keseyide görmüssünüz canim:nazar::nazar::nazar: insallah kalbinide duyarsiniz yakin zamanda :16:
Rabbim tamamina erdirsin insallah.

Tatilde ilk 3 ayki tehlike gitsin sonra yine gidersiniz, yavrun saglikli olsunda gerisi bos canim :16:
Yazarim ben canim, sende yaz mutlaka gelismelerini, neler yaptigini :) Insallah hayirlisiyla kucagina aldiginida görürüz :)

Hâlâ belirtin yok mu senin :1:

merhaba arkadaşlar. bugün benim çatlatma sonrası 6. günüm ama hala kasıklarda acaip ağrılar var. korkutuyor beni birde grip oldum ki hiç keyfimm.sizin kasık ağrınız devam ettimi bu kadarr...
burcu üzülme kısmet değilmiş. geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebişler. en azından hangi dozla yumurtamızın büyüdüğünü öğrendik. bence doktr değiştirme devam biay ara veriliyormuş zaten benim doktorum öyle demişti .
beyaztay senn adınada çook sevindimm canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

merhaba arkadaşlar. bugün benim çatlatma sonrası 6. günüm ama hala kasıklarda acaip ağrılar var. korkutuyor beni birde grip oldum ki hiç keyfimm.sizin kasık ağrınız devam ettimi bu kadarr...
burcu üzülme kısmet değilmiş. geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebişler. en azından hangi dozla yumurtamızın büyüdüğünü öğrendik. bence doktr değiştirme devam biay ara veriliyormuş zaten benim doktorum öyle demişti .
beyaztay senn adınada çook sevindimm canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

sağol ayşe moralim çok bozuk çıkar bir yol bulamıyorum ben ara versen de tedavi olsan da olmuyor anlamadım ben bi şey

Selam Ayse :)

Bende hiç agri olmamisti kasiklarimda :26: çok rahattim igneden sonra :31:
Ne zaman test yapicaksin?

geçmis olsun canim bende gribim bu aralar, birde ovülasyon günlerindeyim hiç keyfim yok :1:

Merhaba Ayşe, amin inşallah çok saol. Benimde kasıklarda ağrı oldu. O normal. Yumurtanın çatladığı tarafta 11-12 gün kadar hassaiyet olmuştu. Sonra birden geçti. Merak etme. İstediğin sonuca bian önce kavuşursun inşallah!!!

Selam Beyaztaycim :16:

Dedigin cok dogru her yeni ay yeni umut, Rabbim umutsuz birakmasin bizi :31:

Ayy çok sevindim masallah keseyide görmüssünüz canim:nazar::nazar::nazar: insallah kalbinide duyarsiniz yakin zamanda :16:
Rabbim tamamina erdirsin insallah.

Tatilde ilk 3 ayki tehlike gitsin sonra yine gidersiniz, yavrun saglikli olsunda gerisi bos canim :16:
Yazarim ben canim, sende yaz mutlaka gelismelerini, neler yaptigini :) Insallah hayirlisiyla kucagina aldiginida görürüz :)

Hâlâ belirtin yok mu senin :1:

Tatlıkedicim merhaba,
Çok teşekkür ederim!
Aynen biz de tatili nisan ayına erteledik. İlk 3 ay uçak tavsiye etmedi Dr.
Belirtim de fazla yok aslında. Eskiye göre daha çok uyuyorum birtek. Daha bulantı başlamadı ben de, belki erkendir. Öyle yani durumlar. Ok canım yazarım. Görüşmek üzere!!!

Back