beyaztay mrb.. sanırım doktorun özel dimi? artı iğne tedavisinemi başladı sana? birde keşke önce rahim filmi çektirseydinde sonra iğnelere başlasaydın... çünkü iğneler hem pahalı hemde yıpratıcı bir süreç... allah emeklermizi boşa çıkarmasın işallah.. bende bgn gittim kontrole.. kan alındı ve ultrason çekildi.. şuan adetimin 6. günü iğneninde 5. günü.. iğne dozumu 75 ten 112.5 ğa çıkardı doktorum.. hastanede herkeze aynısını yapıolarmış.. işallah hamile kalırızda burdan yazarız haberleri :)
Ozlemduymak merhaba, doktorum ozel. Benim soyle oldu: once tiroid bezimin calismadigi tespit edildi. Sonra ilacla TSH hormonumu normale soktum 6 ay gecti. Normale girdikten sonra kan verdim, duzensiz yumurtlama oldugu ortaya cikti. Glifor kullanmam onerildi. Seker dusurme ilaciymis, yumurtlama duzenlermis. Kullanmadim, cunku benim seker oranim normaldi, bozarim diye dusundum. Onun uzerine Dr`umu degistirdim. Yaklasik 1,5 senedir deneyip olmayinca o da direk igne basladi. Rahim filmi hknda haklisin. 2 deneme daha yapip bakalim dedi Dr. Insallah iyi hbr lerimizi veririz