- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
Benim Ekim 7 de düğün bende hala bakmadım.
Kafanda bir model varsa kolay olur ama kararsızsan bak şimdiden zaten zamanla kafanda bir model oluyor.
Çok bakınca da insanın kafası karışıyor
canlar benim tarih haftaya belli olcak inşallah.
bide gelinliğini son aya bırakan arkadaşlar hazır alacaksanız, sıkıntı yok zaten
uygun beden yapınız varsa, bi dünya model var ankarada.
ama dikilecekse, 2 ay önceden mantıklı.
Malesef bedenim hazır almaya pek uygun değil , diktirmek zorundayız ufağımda biraz uygun birşey bulabileceğimizi sanmıyorum
Malesef bedenim hazır almaya pek uygun değil , diktirmek zorundayız ufağımda biraz uygun birşey bulabileceğimizi sanmıyorum
canlar benim tarih haftaya belli olcak inşallah.
bide gelinliğini son aya bırakan arkadaşlar hazır alacaksanız, sıkıntı yok zaten
uygun beden yapınız varsa, bi dünya model var ankarada.
ama dikilecekse, 2 ay önceden mantıklı.
svdd hangi şehirdesin, hazırlıklar nasıl gidiyor.
gelinlik bütçen nedir
O zaman şimdiden başla cnm.
Ben bir kaç kere denedim nerdeyse hepsi uydu. O yüzden diktirsem bile beğendiğimin üzerinde oynama yaptırırım die düşünüyorum.
Bu arada seni de listeye ekledim
istanbuldayım canım, hazırlıklar yavaş ilerliyo bizde pek hızlı sayılmayızgelinlik için en fazla 1500-1700 vermeyi planlıyorum daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum
teşekkür ederim canımhaklısın galiba artık ufaktan ufaktan bakıp araştırmaya başlayayım, oyyy ne zor işlermiş bunlar
bende oraya gelicem
gelin olarak bakalım hayırlısı artık
amin inşallah canımBende evlendikten birkaç ay sonra gideceğim sanırım
Çok zor gerçekten bende hiçbir şeye bakmıyorum gelinlik felan diktirme olayı istedim ama kafama göre bulursam alıcam canım.
ama sen şanslısın İst. daha fazla böyle şeyler özellikle kına için detay çok.
sen nereye gideceksin?
Ben çok şatafatı sevmiyorum ondan sorunluyum biraznerde sade bişey varsa ben ordayım
Her yeri gezersen bulursun kafana göre bulursun bence :))
aynen aynen bende hiç sevmem abartıyı baktığım her model zaten sadeydi ama şıktı bakalım artık Rabbim bize hangi gelinliği giymeyi nasip edecekAllahım utandırmasın inş. atlatırız sağ salim o günleri alnımızın akıyla...
Amin tatlım inşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz
İst nerde olacak düğünün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?