- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
Kızlarrr diğer aylarda evleneceklerin topikleri ne kadar canlı ya burda kimsecikler yok yazıp çıkıyorsunuz biraz canlandıralım topiğimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bugün nikah tarihimizi aldık çok şükür devlet dairelerindeki işlerden kurtulduk, kına için salon tutulmuştu zaten
harıl harıl gelinlik araştırıyorum internetten ama dışarı çıkıp bakmak lazım galiba boğuldum istediğim gibi birşey bulamadım nette
önümüzdeki ay ev bakmaya başlıcaz, çeyiz hazırlıklarım bitti gibi yatak örtüsü, çatal kaşık takımı aldıktan sonra hazırım
ev eşyalarınıda ev tutulduktan sonra bakarız onlar sorun değil zaten
ama ben artık olsun bitsin istiyorum stres oldum beklemekte yordu beni
kızlar benim düğün de 13 ekimde olacak inş. (gerçi yeri beğensek de henüz sözleşme yapamadık ama tarih en kötü bu aralarda olur).aslında bizim nikahımız kıyılalı 7,5 ay oldu ama benim tayinim hala çıkamadığından düğünü böyle erteledikartık tayinim çıksada çıkmasada yapacaz düğünü..malesef ben uzaktan yapmaya çalışıyorum herşeyimi.çeyizimin çoğu,beyaz eşyalarımız, salon mobilyalarımız hazır. gelinlik,damatlık hiç bakamadık.evi agustosta tutmayı düşünüyoruz.kalan mobilyaları da eve göre alıcaz.bu benim forumda ilk yazışım.genelde okuyucuydum
Ozaman hoşgeldin topiğimize.
Maşallah 7,5 ay oldu demekki. inş. atanırsın bir yere ama bencede yapın baya olmuş nikah kıyılalı ben olsam çatlardım
bende uzakdan yapıyorum her işimi farklı şehirlerde olduğumuz için.
hayrlısı bakalım.
okuyucu da ol cnm ama yazıcıda ol
burdan konuşuruz herşeyi
sağol canım.aslında ben yaklaşık 1,5 yıl önce atandım.daha önce sevgilim sırf benim için bulundugum şehirde iş bulup yerleşmişti ama ben atanınca ailemi ve onu yalnız bırakıp gitmek zorunda kaldım.işte şimde de eş durumundan geri gelmeye çalışıyorum.tayin için bu yazdan umudum var ama en kötü seneye nisana kalıyor.artık bu yaz olmasa da nisana kadar uzaktan yürütecez evliliği.üniversiteden beri 5,5 yıldır birlikteyiz,ama işte mutlu son ekimde inş.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım,heyecan ne durumda?uzaktan hazırlık da zor oluyor dimi.
sanırım gelinlik için biraz daha beklicem nişanlımla öyle bir karar aldık ama hiç bir gelinlik denemişliğimde yok aslında baksam iyi olucak
boyum 170 prenses etek düşünüorum yakışıp yakışmayacağını bile kestiremiorum
finger - bağlı bulunduğun yerin nikah dairesini ara sor bence, onlar evrakları söylüyor, durumunu anlatırsan daha net bilgi verirler ama buradan götürmen gereken belgeler var bildiğim kadarıyla.
Kızlar kiraya evlenecekler, ev tuttunuz mu yahu, hazırlıklarınız eksikleriniz ne durumda. Ben kendimi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum, herşeyi evi tutunca yapacağız deyip erteliyoruz, umarım yetişiriz, mobilya falan bakmadık hiç (
Gelinliğin siparişini verdik dikilecek ama daha ilk provaya bile gitmedim. Eksikler var, nasıl toparlanacağız bilmiyorum (
finger - bağlı bulunduğun yerin nikah dairesini ara sor bence, onlar evrakları söylüyor, durumunu anlatırsan daha net bilgi verirler ama buradan götürmen gereken belgeler var bildiğim kadarıyla.
Kızlar kiraya evlenecekler, ev tuttunuz mu yahu, hazırlıklarınız eksikleriniz ne durumda. Ben kendimi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum, herşeyi evi tutunca yapacağız deyip erteliyoruz, umarım yetişiriz, mobilya falan bakmadık hiç (
Gelinliğin siparişini verdik dikilecek ama daha ilk provaya bile gitmedim. Eksikler var, nasıl toparlanacağız bilmiyorum (
bugün gelinliğimi belirledik.
10 ağustosta ilk provama gitcem, hadi hayırlısı :)
inşallah içime sinecek şekilde yaparlar
Hyırlı olsun.
Nasıl modeli?
canım gelinlik için burak kaynar wedding house tavsiye ederim ilgil insanlar aklında bulunsun mobilyayıda altınözden aldım herşey umarım istediğin gibi olur tatlı telaşlar bunlar :)Ben de Bursalıyım canım, salonu yeni tuttuk, daha birçok eksiğimiz var ama son aylarda sıkışacağız galiba, öncelikli olarak nikâh günü alalım diyoruz, salonda olması için denk gelmez falan
kızlar ben hala gelinlik olayına girmedim yaa , eylüle yakın bakmayı planlıyorum ama yanlışmı yapıyorum sizce