• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

xKderimsin // 6 Ekim 2012

3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Son düzenleme:
bizde bugün nikah tarihimizi aldık çok şükür devlet dairelerindeki işlerden kurtulduk, kına için salon tutulmuştu zaten
harıl harıl gelinlik araştırıyorum internetten ama dışarı çıkıp bakmak lazım galiba boğuldum istediğim gibi birşey bulamadım nette :59:
önümüzdeki ay ev bakmaya başlıcaz, çeyiz hazırlıklarım bitti gibi yatak örtüsü, çatal kaşık takımı aldıktan sonra hazırım
ev eşyalarınıda ev tutulduktan sonra bakarız onlar sorun değil zaten
ama ben artık olsun bitsin istiyorum stres oldum beklemekte yordu beni

slm canım,
bende yatak örtüsü ve eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum ama bir arkadaşım mobilya alındıktan sonra yatak örtüsü almayı tavsiye etti,
düşününce hak verdim, nede olsa her renk model örtü, her tarz mobilyada aynı durmaz, aklınızda olsun, bu arada gelinlikleri denemeden
modele karar vermeyin,kolaylıklar diliyorum.

kızlar benim düğün de 13 ekimde olacak inş. (gerçi yeri beğensek de henüz sözleşme yapamadık ama tarih en kötü bu aralarda olur).aslında bizim nikahımız kıyılalı 7,5 ay oldu ama benim tayinim hala çıkamadığından düğünü böyle erteledik:43:artık tayinim çıksada çıkmasada yapacaz düğünü..malesef ben uzaktan yapmaya çalışıyorum herşeyimi.çeyizimin çoğu,beyaz eşyalarımız, salon mobilyalarımız hazır. gelinlik,damatlık hiç bakamadık.evi agustosta tutmayı düşünüyoruz.kalan mobilyaları da eve göre alıcaz.bu benim forumda ilk yazışım.genelde okuyucuydum:1:

kızlar benim düğün de 13 ekimde olacak inş. (gerçi yeri beğensek de henüz sözleşme yapamadık ama tarih en kötü bu aralarda olur).aslında bizim nikahımız kıyılalı 7,5 ay oldu ama benim tayinim hala çıkamadığından düğünü böyle erteledik:43:artık tayinim çıksada çıkmasada yapacaz düğünü..malesef ben uzaktan yapmaya çalışıyorum herşeyimi.çeyizimin çoğu,beyaz eşyalarımız, salon mobilyalarımız hazır. gelinlik,damatlık hiç bakamadık.evi agustosta tutmayı düşünüyoruz.kalan mobilyaları da eve göre alıcaz.bu benim forumda ilk yazışım.genelde okuyucuydum:1:

Ozaman hoşgeldin topiğimize.

Maşallah 7,5 ay oldu demekki. inş. atanırsın bir yere ama bencede yapın baya olmuş nikah kıyılalı ben olsam çatlardım :9:

bende uzakdan yapıyorum her işimi farklı şehirlerde olduğumuz için.

hayrlısı bakalım.

okuyucu da ol cnm ama yazıcıda ol :16:

burdan konuşuruz herşeyi:34:

Ozaman hoşgeldin topiğimize.

Maşallah 7,5 ay oldu demekki. inş. atanırsın bir yere ama bencede yapın baya olmuş nikah kıyılalı ben olsam çatlardım :9:

bende uzakdan yapıyorum her işimi farklı şehirlerde olduğumuz için.

hayrlısı bakalım.

okuyucu da ol cnm ama yazıcıda ol :16:

burdan konuşuruz herşeyi:34:

sağol canım.aslında ben yaklaşık 1,5 yıl önce atandım.daha önce sevgilim sırf benim için bulundugum şehirde iş bulup yerleşmişti ama ben atanınca ailemi ve onu yalnız bırakıp gitmek zorunda kaldım.işte şimde de eş durumundan geri gelmeye çalışıyorum.tayin için bu yazdan umudum var ama en kötü seneye nisana kalıyor.artık bu yaz olmasa da nisana kadar uzaktan yürütecez evliliği.üniversiteden beri 5,5 yıldır birlikteyiz,ama işte mutlu son ekimde inş.:1:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım,heyecan ne durumda?uzaktan hazırlık da zor oluyor dimi.

sağol canım.aslında ben yaklaşık 1,5 yıl önce atandım.daha önce sevgilim sırf benim için bulundugum şehirde iş bulup yerleşmişti ama ben atanınca ailemi ve onu yalnız bırakıp gitmek zorunda kaldım.işte şimde de eş durumundan geri gelmeye çalışıyorum.tayin için bu yazdan umudum var ama en kötü seneye nisana kalıyor.artık bu yaz olmasa da nisana kadar uzaktan yürütecez evliliği.üniversiteden beri 5,5 yıldır birlikteyiz,ama işte mutlu son ekimde inş.:1:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım,heyecan ne durumda?uzaktan hazırlık da zor oluyor dimi.

cnm bizimde 6,5 yıl ve bizimde mutlu son demekki Ekimmiş (Allhın izniyle)

hazırlık daha başlamadı cnm nikah için evrak işleri var onları halledicez.

eylül başı ev tutulacak vs hayırlısı bakalım :34:

ben gelinlik telaşına düştüm siz ne yaptınız gelinlik olayını ben daha dışarı çıkıp bakmadım netten buldum 2 model ama kararsızım :44:

bugünlerde netleşecek tarihimiz bakalım, hayırlısıyla.
ekimin ilk haftası düşünüyoruz bizde.
nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, ev hazır eşya alacağız gelecek ay.
benim çeyizde hazır sayılır.
önce salon bulmamız lazım ona göre tarihimiz belli olcak, onun içinde nişanlımın memleketine gitmemiz gerekiyor.
2 haftaya kadar gitcez, umarım istediğimiz gibi buluruz.
ankaradan yok sanırım aranızda.(ben ankaradayım ama başka yerde oturcam, nişanlımın şehrinde bile değil yani, tayinci olunca)

bide kızlar ben şunu merak ediyorum
nikah işlemleri nişanlımın memleketinde olacak ya, benim bulunduğum şehirden götürmem gereken bir belge varmı.
muhtardan, nufüs müdürlüğünden vs. alınacak bişey varsa alayım gitmeden.

finger - bağlı bulunduğun yerin nikah dairesini ara sor bence, onlar evrakları söylüyor, durumunu anlatırsan daha net bilgi verirler ama buradan götürmen gereken belgeler var bildiğim kadarıyla.

Kızlar kiraya evlenecekler, ev tuttunuz mu yahu, hazırlıklarınız eksikleriniz ne durumda. Ben kendimi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum, herşeyi evi tutunca yapacağız deyip erteliyoruz, umarım yetişiriz, mobilya falan bakmadık hiç :((

Gelinliğin siparişini verdik dikilecek ama daha ilk provaya bile gitmedim. Eksikler var, nasıl toparlanacağız bilmiyorum :((

Son düzenleme:
sanırım gelinlik için biraz daha beklicem nişanlımla öyle bir karar aldık ama hiç bir gelinlik denemişliğimde yok aslında baksam iyi olucak
boyum 170 prenses etek düşünüorum yakışıp yakışmayacağını bile kestiremiorum

uzun boyda prenses çok daha hoş duruyor, benim boyum kısa 1,55-1,60 civarı çok kabarık ve az kabarık giydim, az kabarık yaptırmaya karar verdim, ama bence gelinlik kesinlikle tül olmalı çok zarif duruyo

finger - bağlı bulunduğun yerin nikah dairesini ara sor bence, onlar evrakları söylüyor, durumunu anlatırsan daha net bilgi verirler ama buradan götürmen gereken belgeler var bildiğim kadarıyla.

Kızlar kiraya evlenecekler, ev tuttunuz mu yahu, hazırlıklarınız eksikleriniz ne durumda. Ben kendimi geç kalıyormuşum gibi hissediyorum, herşeyi evi tutunca yapacağız deyip erteliyoruz, umarım yetişiriz, mobilya falan bakmadık hiç :((

Gelinliğin siparişini verdik dikilecek ama daha ilk provaya bile gitmedim. Eksikler var, nasıl toparlanacağız bilmiyorum :((

teşekkür ederim canım haklısın, en iyisi arayıp sormak.
mobilyalar konusu bence ağustos girince halletmek lazım çünkü biz geçen yıl istikbalden mobilya almıştık, hiç abartmıyorum 2 ayda ancak geldi.
bazen yoğunluk oluyor, düğün sezonu bayram sezonu falan diye, yetişemiyorlar.

Bizde hiç birşey yapmadık bazı sebeplerden ertelendi hazırlıklar.

Hyırlısı olsun sırası ve zmanı gelince olur herşey sıkıntı yapma sağlık olsun :34:

bugün gelinliğimi belirledik.
10 ağustosta ilk provama gitcem, hadi hayırlısı :)
inşallah içime sinecek şekilde yaparlar

Ben de Bursalıyım canım, salonu yeni tuttuk, daha birçok eksiğimiz var ama son aylarda sıkışacağız galiba, öncelikli olarak nikâh günü alalım diyoruz, salonda olması için denk gelmez falan
canım gelinlik için burak kaynar wedding house tavsiye ederim ilgil insanlar aklında bulunsun mobilyayıda altınözden aldım herşey umarım istediğin gibi olur tatlı telaşlar bunlar :)

kızlar ben hala gelinlik olayına girmedim yaa , eylüle yakın bakmayı planlıyorum ama yanlışmı yapıyorum sizce :17:

kızlar ben hala gelinlik olayına girmedim yaa , eylüle yakın bakmayı planlıyorum ama yanlışmı yapıyorum sizce :17:

Benim Ekim 7 de düğün bende hala bakmadım.

Kafanda bir model varsa kolay olur ama kararsızsan bak şimdiden zaten zamanla kafanda bir model oluyor.

Çok bakınca da insanın kafası karışıyor :31:

Son düzenleme:
Ekimde düğünü olacak arkadaşlar tarihlerinizi ekleyin :16:

xKderimsin // 6 Ekim 2012

3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

moonlight_night // 7 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012