• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

slmmm kızlarrrrrrrrr bende 20 ekim de dügünm olcak hayırlısıyla inşallh ... salon tuttuk ... ceyız hazır degıl ... gelinlık yok :) kınalık hazr öylee heycanlıyım cok :)

slmmm kızlarrrrrrrrr bende 20 ekim de dügünm olcak hayırlısıyla inşallh ... salon tuttuk ... ceyız hazır degıl ... gelinlık yok :) kınalık hazr öylee heycanlıyım cok :)

hayırlı olsun canım, gelinlik bakmaya başladınız mı kızlar, ben bakınıyorum ama tam da işte bu dediğim bir modelle karşılaşmadım henüz, nereleri gezdiniz, nerenin modellerini beğendiniz?

kınalığını nereden aldın canım, ne renk ve fiyat aralıkları neler?

Ben gelinligimi kinaligimi bindallimi.. Ayakkabilarimi aldimmm :)

Gelinligim.. Ilk gördügüm ve giydigim gelinlik oldu... Cok begendimmm:)

Kinaligimida kirmizi istiyordum tam istedigim gibi oldu :)

hayırlı olsun canım, gelinlik bakmaya başladınız mı kızlar, ben bakınıyorum ama tam da işte bu dediğim bir modelle karşılaşmadım henüz, nereleri gezdiniz, nerenin modellerini beğendiniz?

kınalığını nereden aldın canım, ne renk ve fiyat aralıkları neler?

ben gelinlık olarak akaya gıttım sadece ama cokda begenmedm daha gezıcegım yerler var cok guzel moda evlerı var onlarada bakıcam.. kınada gıyıcegım kaftanlık yanı kına yakılırken gıycegın seyıde ulucamının orda kı bı magazadan kıraladm adını unuttum suan guzel modeller var fuşya rengı begendım guzeldı 125tl ye kıraladık canım alırsanda 300 tl bence gerek yok almaya 1 gece gıycez zaten ...

Benimde Ekim'de düğünüm var ama hiç bir hazılığım yok ayını senin gibi :)) VE Düğünümüzde aynı günmüş canım :D benimkide 20 Ekim'de İstanbul'da , 23 Ekim'de Giresun'da olacak ve aynı senin gibi sadece salonlar hazır :)) ne çeyiz ne eşyalar nede gelinlik hiç biri ortada yok henüz başlanmadı bile nasıl olcak bilmiyorum valla :))

Merhaba,

Bende Ekim gelini oldum :)

07.10.2012 ama tam 4 ay kaldı ama ortada hiçbir hazırlık yok :24:

hazırlık henüz kimsede başlamamış galiba kızlar bana öyle Geliyor ki son aylarda bayağı iki ayak Bir pabuç olcak bizim de henüz ortada birşey yok Bir salon Bir nikah tarihi var te o ka :) bindalliyi Ben de kiralık düşünüyorum canım sonra IsiN yoksa yer ara onu koymaya:)

Benim herseyim hazir.. Ev haric :)
Gelinlik kinalik bindalli... Hersey..:)
Rahatladim baya.. Ama evi biz satin aliyoruz.. Isimiz cok onun icin gelinligi fln simdiden aldim :)

hazırlık henüz kimsede başlamamış galiba kızlar bana öyle Geliyor ki son aylarda bayağı iki ayak Bir pabuç olcak bizim de henüz ortada birşey yok Bir salon Bir nikah tarihi var te o ka :) bindalliyi Ben de kiralık düşünüyorum canım sonra IsiN yoksa yer ara onu koymaya:)

Ewet son dk kalıyor hep iş.

Benim de büyük eşyalar hariç onları İSt alıcaz diğerleri ufak tefek şeyler var aslında.

Fazla eşya sevmiyorum eksik olanda olur evlendikten sonra alırım artık :6:

Hayırlısı herşeyin.

Ekim ayında evlenecek olan arkadaşlarım hepimizi telaş sardı nerdeyse 3 ay kaldı ve her zamanki gibi her işimiz son 1 ayda bitecek :1:

O yüzden aceleye gerek yok die düşünüyorum.

bende bugün gelinlik bakıcam birkaç yerde beğendim onları deniycem tek başıma:( nişanlım başka şehirde olduğu için ayrı bakıcam

Başka şehirde olunca malesef böyle güzel anları tek başına yaşıyorsun bazen.

Allahın izniyle hayırlısıyla 3 ay 4 hafta sonra yanyana olucaz hep :16:

3 ay 3 hafta kaldı kızlar ve ben daha düğün moduna geçemedim. Mayıs 19 da bir düğün atlattığımız için herhalde onun yorgunluğu var daha üzerimde hiçbirşeye el atasım yok. Evde neler var neler eksik didik didik didiklemem lazım her yeri, yarım bıraktığım dantel boncuk işlerim var onları tamamlamam gerek, işten eve gidince külçe gibi hissediyo insan kendini birşey yapası gelmiyor.

Bursa da güzel piko işi yapan bildiğiniz birileri varsa memnun olurum bir de bayanlar.

Kızlar garip bir piskoloji var bende yahu, sizde durum nasıl, böyle içim fık fık değil, herşey nasıl olacak bitecek yetişecek maddi durumlar telaşından mıdır nedir bilmiyorum, garip bir huzursuzluk var içimde...

moonlight_night // senin de durumun benim gibi sanırım yetişecek mi telaşı var :)) ev kendi eviniz mi olacak? gelinlik baktın mı, bizim de ilk işimiz gelinlik bakmak olacak, aynı şehirde olsak da izin günlerimiz farklı günlerde olduğu için ben de nasıl bakıcam hiç bilmiyorum :((

xKaderimsin // sen işini bayağı kolaylamışsın, kendi evinin olması da ne büyük sevinç istediğin gibi dayayıp döşersin zevkine göre ne güzel...

Troubledoll357357 // çok sevindim canım sen kolaylamışsın işini. Ama bence gelinlik bakmaya başla bir an önce, dikim olursa anca oluyor, sonm dakikaya sıkıştırma işini

Cnm aynı duygular içindeyim huzursuzum zaten başka olaylar oldu morelim bozuk o yüzden hiç mi hiç içimden gelmiyor bişiler yapmak.

Bizim salon tutuldu kapora vermiş burdan kına yeri bakılcak

Nikah işleri için İst. gitmem gerekmiş ama içimden gelmiyor :26:

3 ay 3 hafta kaldı kızlar ve ben daha düğün moduna geçemedim. Mayıs 19 da bir düğün atlattığımız için herhalde onun yorgunluğu var daha üzerimde hiçbirşeye el atasım yok. Evde neler var neler eksik didik didik didiklemem lazım her yeri, yarım bıraktığım dantel boncuk işlerim var onları tamamlamam gerek, işten eve gidince külçe gibi hissediyo insan kendini birşey yapası gelmiyor.

Bursa da güzel piko işi yapan bildiğiniz birileri varsa memnun olurum bir de bayanlar.

Kızlar garip bir piskoloji var bende yahu, sizde durum nasıl, böyle içim fık fık değil, herşey nasıl olacak bitecek yetişecek maddi durumlar telaşından mıdır nedir bilmiyorum, garip bir huzursuzluk var içimde...

moonlight_night // senin de durumun benim gibi sanırım yetişecek mi telaşı var :)) ev kendi eviniz mi olacak? gelinlik baktın mı, bizim de ilk işimiz gelinlik bakmak olacak, aynı şehirde olsak da izin günlerimiz farklı günlerde olduğu için ben de nasıl bakıcam hiç bilmiyorum :((

xKaderimsin // sen işini bayağı kolaylamışsın, kendi evinin olması da ne büyük sevinç istediğin gibi dayayıp döşersin zevkine göre ne güzel...

Troubledoll357357 // çok sevindim canım sen kolaylamışsın işini. Ama bence gelinlik bakmaya başla bir an önce, dikim olursa anca oluyor, sonm dakikaya sıkıştırma işini

sanırım gelinlik için biraz daha beklicem nişanlımla öyle bir karar aldık ama hiç bir gelinlik denemişliğimde yok aslında baksam iyi olucak
boyum 170 prenses etek düşünüorum yakışıp yakışmayacağını bile kestiremiorum

Back