Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

kızlar benımde 20 ekim dügünm... sadece kaftanlık hazır kıyafet olarak. bıde ufak tefek ceyızler ıste .. ama gelınlık ev mobılya yok . bazen benımde ıcımden hıc bısey yapmak gelmıyo nedense ama gelınlık bakmaya begenmeye baslamam lazım yetısememekten cok korkuyorum begenmem falan dıye insallh bu durum geçiçidir kafam karişik :44:

Genel olarak hepimizin kafası karışık cnm.

Düğün stresi cnm geçer inş. Hele bir hızlanmaya başlasın evdir eşyadır ozaman daha değişik bri duygu olacak die tahmin ediyorum.

Bu arada hayırlı olsun şimdiden.

Bnmde 07.10'da.

bende 6 Ekim'ciyim
salon tutuldu eşyalar beğenildi ama henüz alınmadı,
Cunartesi itibariyle gelinliğim dikilmeye başladı,
Of yaa yaklaşmaya başladıkça bi garip oluyorum ben,,,Çok sabırsızlanıyordum şimdi buruklaşmaya başladım

hayırlısı olsun canım .. bırde ekımde hava nasıl olur sızce cok soguk olmaz ınsallh ya salonda olucak ama yınede havanın guzel olmasını ısterım

aynn cnm bizlerde öyleyiz.

hayırlısı olsun canım .. bırde ekımde hava nasıl olur sızce cok soguk olmaz ınsallh ya salonda olucak ama yınede havanın guzel olmasını ısterım

serin olur cnm.

tam evlenme havası

Ben herseyimi aldim kizlarrrr :)
Evim yapiliyor... Yarin yine sevgilimle orda olcaz... Saatlerce bos evde duruyoruz.. Oturacak bir sandalye bile yok.. Ama odadan odaya.. Suraya koltuk.. Buraya masa... Fln.. :)
Süper bir duygu .

Ben herseyimi aldim kizlarrrr :)
Evim yapiliyor... Yarin yine sevgilimle orda olcaz... Saatlerce bos evde duruyoruz.. Oturacak bir sandalye bile yok.. Ama odadan odaya.. Suraya koltuk.. Buraya masa... Fln.. :)
Süper bir duygu .

ne güzel.

herşeyinde tamamış maşallah daha bnm çok eksiğim var

ama çok da rahatım

bizde bugün nikah tarihimizi aldık çok şükür devlet dairelerindeki işlerden kurtulduk, kına için salon tutulmuştu zaten
harıl harıl gelinlik araştırıyorum internetten ama dışarı çıkıp bakmak lazım galiba boğuldum istediğim gibi birşey bulamadım nette
önümüzdeki ay ev bakmaya başlıcaz, çeyiz hazırlıklarım bitti gibi yatak örtüsü, çatal kaşık takımı aldıktan sonra hazırım
ev eşyalarınıda ev tutulduktan sonra bakarız onlar sorun değil zaten
ama ben artık olsun bitsin istiyorum stres oldum beklemekte yordu beni

Maşallah herşey bitmiş nerdeyse.

Bende hayırlısıyla olsun istiyorum zaman durdu sanki bana geçmiyor.

Belkide koşuşturma başlamadığı için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…