- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
3_sevdalinka_3 İzmitten Bursaya geldim canım...
merhaba canım,
bende 14 ekim 2012
aaaa hoş geldin canım Bursamıza :)) nerede oturuyosun şimdi?
Sağol canım :) Osmangazideyim. Bursadasın sanırım sende ? :)
06 Ekim <3 2012
slmmm kızlarrrrrrrrr bende 20 ekim de dügünm olcak hayırlısıyla inşallh ... salon tuttuk ... ceyız hazır degıl ... gelinlık yok :) kınalık hazr öylee heycanlıyım cok :)
hayırlı olsun canım, gelinlik bakmaya başladınız mı kızlar, ben bakınıyorum ama tam da işte bu dediğim bir modelle karşılaşmadım henüz, nereleri gezdiniz, nerenin modellerini beğendiniz?
kınalığını nereden aldın canım, ne renk ve fiyat aralıkları neler?
slmmm kızlarrrrrrrrr bende 20 ekim de dügünm olcak hayırlısıyla inşallh ... salon tuttuk ... ceyız hazır degıl ... gelinlık yok :) kınalık hazr öylee heycanlıyım cok :)
Merhaba,
Bende Ekim gelini oldum :)
07.10.2012 ama tam 4 ay kaldı ama ortada hiçbir hazırlık yok
hazırlık henüz kimsede başlamamış galiba kızlar bana öyle Geliyor ki son aylarda bayağı iki ayak Bir pabuç olcak bizim de henüz ortada birşey yok Bir salon Bir nikah tarihi var te o ka :) bindalliyi Ben de kiralık düşünüyorum canım sonra IsiN yoksa yer ara onu koymaya:)
3 ay 3 hafta kaldı kızlar ve ben daha düğün moduna geçemedim. Mayıs 19 da bir düğün atlattığımız için herhalde onun yorgunluğu var daha üzerimde hiçbirşeye el atasım yok. Evde neler var neler eksik didik didik didiklemem lazım her yeri, yarım bıraktığım dantel boncuk işlerim var onları tamamlamam gerek, işten eve gidince külçe gibi hissediyo insan kendini birşey yapası gelmiyor.
Bursa da güzel piko işi yapan bildiğiniz birileri varsa memnun olurum bir de bayanlar.
Kızlar garip bir piskoloji var bende yahu, sizde durum nasıl, böyle içim fık fık değil, herşey nasıl olacak bitecek yetişecek maddi durumlar telaşından mıdır nedir bilmiyorum, garip bir huzursuzluk var içimde...
moonlight_night // senin de durumun benim gibi sanırım yetişecek mi telaşı var :)) ev kendi eviniz mi olacak? gelinlik baktın mı, bizim de ilk işimiz gelinlik bakmak olacak, aynı şehirde olsak da izin günlerimiz farklı günlerde olduğu için ben de nasıl bakıcam hiç bilmiyorum(
xKaderimsin // sen işini bayağı kolaylamışsın, kendi evinin olması da ne büyük sevinç istediğin gibi dayayıp döşersin zevkine göre ne güzel...
Troubledoll357357 // çok sevindim canım sen kolaylamışsın işini. Ama bence gelinlik bakmaya başla bir an önce, dikim olursa anca oluyor, sonm dakikaya sıkıştırma işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?