- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.032
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Bende sevmem ama azıcık kibar olsaydın sevenler de varHayatta daha çok nefret ettiğim birşey olamaz... Çok saçma değil mi vucuduna resim yapmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sevmem ama azıcık kibar olsaydın sevenler de varHayatta daha çok nefret ettiğim birşey olamaz... Çok saçma değil mi vucuduna resim yapmak
Ben bu ara suluboya dövmelere taktım, inanılmaz güzeller. Sanırım kendimi tutamayıp aileye yeni dövmeler katacağım ilerideben de sürekli renklendirmeye gideceğim ama bir tane daha yaptırayım diyip karar veremeyip erteliyorum zaten 3 ü siyah, biri siyah çerçeveli içi renkli, diğeri komple renkliydi, içi renkli olan artık içi boş bir dövmeye dönüştü de diğerine revizyon şart, sakızdan çıkmış gibi duruyor
Kediyi göğse yaptirma ama. Dekolteyi bozma.fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.şimdi tereddütte kaldım.onu biraz düşündükten sonra yaptırayım bari o zaman.kediliyi yaptırıp diğerini başka bir zamana bırakayım.eminde değildim zaten.
Gel ben sana yapam, çiziktiririm, sulu boyamı fırçamı alır gelirim; üstüne makyaj sabitleyici sıkarızBen bu ara suluboya dövmelere taktım, inanılmaz güzeller. Sanırım kendimi tutamayıp aileye yeni dövmeler katacağım ileride
Şahane değiller mi ama?
Neyse sabote etmeyeyim konuyu, kusura bakmayın konu sahibi :)
Ben bu ara suluboya dövmelere taktım, inanılmaz güzeller. Sanırım kendimi tutamayıp aileye yeni dövmeler katacağım ileride
Şahane değiller mi ama?
Kedili bence ayak bileği, kol ile omzunun birlestigi ön kısım, ense...buralara çok güzel olur.Kediyi göğse yaptirma ama. Dekolteyi bozma.
Ya kavunum güzel değiller mi ama ya, dibim düşüyorGel ben sana yapam, çiziktiririm, sulu boyamı fırçamı alır gelirim; üstüne makyaj sabitleyici sıkarız
Zaten suluboya dövmeler daha yeni bir teknik olduğu için ilerleyen zamanda nasıl olacak, renkler karışacak mı kesin bir fikir birliği yok.dur şimdi kafaları karıştırma, millet soluğu dövmecide alacak cidden müthiş bunlar, ama zamanla ne hale gelir falan diyip durduruyorum kendimi
Yeri çok iyi seçin, ileride başka dövmeler yaptırmak isterseniz hayıflanmayın sonra.fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.şimdi tereddütte kaldım.onu biraz düşündükten sonra yaptırayım bari o zaman.kediliyi yaptırıp diğerini başka bir zamana bırakayım.eminde değildim zaten.
Bende nefret ederim ama annemde de var kardeşimdede.olana saygı duyarım tabiki....Hayatta daha çok nefret ettiğim birşey olamaz... Çok saçma değil mi vucuduna resim yapmak
suluboya dovmemi yeni duydum bunu cok guzel olmus ama yaYa kavunum güzel değiller mi ama ya, dibim düşüyor
Zaten suluboya dövmeler daha yeni bir teknik olduğu için ilerleyen zamanda nasıl olacak, renkler karışacak mı kesin bir fikir birliği yok.
Türkiye'de Tayfun Bezgin gayet iyi suluboya dövme konusunda.
Aşağıdaki dövmesine de bayılmıştım.
estafurullah.bende sebepleniyorum fikirlerden zaten.Ben bu ara suluboya dövmelere taktım, inanılmaz güzeller. Sanırım kendimi tutamayıp aileye yeni dövmeler katacağım ileride
Şahane değiller mi ama?
Ya kavunum güzel değiller mi ama ya, dibim düşüyor
Zaten suluboya dövmeler daha yeni bir teknik olduğu için ilerleyen zamanda nasıl olacak, renkler karışacak mı kesin bir fikir birliği yok.
Türkiye'de Tayfun Bezgin gayet iyi suluboya dövme konusunda.
Aşağıdaki dövmesine de bayılmıştım.
o konuda da tereddütlerim var zaten.önce bacağa yaptırayım diye düşündüm sonra gögüs daha uygun geldi.bacağamı yaptırsam acaba ?Kediyi göğse yaptirma ama. Dekolteyi bozma.
Kedi dövmesi ayak bileğinde çok tatlı durur :)o konuda da tereddütlerim var zaten.önce bacağa yaptırayım diye düşündüm sonra gögüs daha uygun geldi.bacağamı yaptırsam acaba ?