oncelikle hos geldin aramiza canim...merhaba hanimlar
okuldan girmi$ arabadan çikmi$iniz maaa$alalh :)
araba kullnmak bi zevk benceee:)
iki çocugum ana okuluna gidiyor kitap yazcam bu konuda yakinda :) ne istiyorsaniz sorabilirisniz
biz bugun vacances a girdik 15 gunlugune butun fransa ayni galiba abzen degi$iyorda tarihler
araba kullanmak için ehliyetiniz TR den ise burada auto ecole dersi yapmadan olmaz...
benim arkada$lar bi saat dersle ehliyet almi$ TR den ve burda kullanamaiyolar ,ben 60 saat yaptim fark bu ulkeler arasi :)
dil konusunda çoluk çocukla zor diyorlar , ben genç kizken geldim dili ogrendim formasyon staj derken kendimi i$ hayatinda buldum
evlendim iki çocuk yapip ev hayatina transfer oldum
zorda kalmadikça da çali$mayi du$unmuyorum ..
ho$buldum mehay:13:
para verip aliyolarmi$ TR De , bende ba$kalarinin yalancisiyim:))
2001 eylulde geldim ben 17 ya$inda idim okula almadilar ya$im buyuk diy
formasyon staj derken kendimi commercin içinde buldum birazda nasip kismet i$i tabi bu , bu zamanda dplomali gençler cdi contrat li i$ bulamiyor
tesadufen bi magaza açili$ina denk genkgeldim iki ay deneyip cdi yaptilar 2006 da , oncesindede experiensim vardi tabi
evlendim 2008 de anne oldum, kizim bakicidaydi kiyamadim , 1 yil kadar çali$ip ikinci çocuk için dogum iznine ayrildim , hala conges parentaldayim
nisanda i$ ba$i yapmam lazim ama ta$indim o bolgeden
chomages hakkim için ara$tirmalar yapiyorum
istifa edersem chomageim olacak ama i$ yerinden hiç bi hakkim olmayacak napicam bilmiyorum ..
ehliyeti 4. sinavda aldim heyecan hat safhadaydi
9 yil oldu, hiç kzam yok $ukur , her turlu 4 tekerliyide kullanabilirim boyut hiç farketmez
oglunun dogum tarihi ne
benim oglan nisan 2010 lu , erken ba$ladi maternelle e
hala bilmiyorum iyimi kotumu ama ba$ladik bi kere
oglumdan kuçuk olup gitmeyenlerin annesi pi$man oluyolar gondermediklerine bizi gorunce
17 ya$inda ayle birle$iminden geldim kiz :) o ya$ta evlenilirmi :)))))
2007 de evlendim ben
onun için dedim ya çoluk çocuk olunca zor oluyor ogrenmsi diye
ben ogrenci hayati ya$adim tamamen , anacigim her $eyi yapardi bende formasyon yapip dili ogrendim
okul gibi hergun gilirdi, hirs yaptim i$te ne biliyim hem dili ogrenip hem ehliyeti aldim iki uç senede
i$ede staj lardan girdim, biraz experiences oluncada gerisi geliyor , dil problemim çok yok
ilk oturdugumuz yerde staj yada i$ olarak girmedigim magaza kalmami$ti :)
sonra ta$indik ba$ka yere hemn cdi buldum , yine ta$indim ama hala cdi liyim tati de :)
e$imin i$i yuzunden ta$indim , istifa edersem chomage hakkim hmn ba$liyor ama tazminat vs hiç bi hak olmuyor i$te
mutation conjoint diyolar buna , 550 km uzaga geldim ben :)
Ben gayat serbestim canim esim gezmeme tozmama hiç karismaz aksine evde durdugum zaman çikin gezin biryerlere gidin der...benim tek derdim su araba kullanma olayi bir baslasam gerisi gelecekte simdide kis geldi kar yaginca çikamam acemilikte havanin guzel olmasi lazim...aslinda azmettikten sonra yapamayacagim sey yok benim ama bir kere yapsam gerisi gelir cesaretim kirildi sanirim birazotobus meselesine gelirsek evet aynen hangi otobus nereye gider kaçta geçer hep bilirim bende
canim sen kendinmi ogrendin yani kendi kendine mi alistin esinmi alistirdi araba kullanmaya seni? malum turkiye sartlarinda orda herkes hemen araba alamadigi için burdakiler kadar sansli degiller hemen profesyonel olamiyorlar, surekli kullanmak lazim cunku elimiz alissin diye...sen burda biraz saat aldinmi auto ecole den?
yok daha erken biraz nefes alayim...madem çali$miyorsun karde$ yapsaydin ya kiz ogluna :)
canim ben 10 saat dreksiyon kursu aldim. bu surec içinde esimlede kullandim, ama varya esinle kavga etmek istiyosan yaninda araba kullanacaksinben hevesle binerdim arabaya sonrasinda kavgayla biterdi hep simdi guluyorum ama o zaman cok uzulurdum.
sonrasinda yakinlara bildigim yollarda kullandim.sonra ise girdim, calistigim yerde bitek benim ehliyetim vardi. beni sehir disinda bi koye gondermek istediler. ben ilk istemedim, sizin arabanizi kullanamam falan diye bahaneler uydurdum ama olmadi illa israr ettiler, iyikide etmisler.ondan sonra tamamen alistim heryere gitmeye.simdi bilmedigim yerlere gps'i ayarlayip gidiyorum.gerci gps olmasina ragmen ben yinede kaybolmasini beceriyorumama yinede varmak istedigim yere variyorum.ilkonce cevrenizdeki bildigin yollarda yalniz kullan sonra sonra alistikca biraz uzaklara gidersin. basaricandan eminim.inan sonrasinda arabanin rahatligina alisinca keske daha once kullansaymisim diyeceksin