Oyoy ne guzel tatli heyecanlar bunlar :)
Ben burda anaokuluna gittim, simdilik bir sey almana gerek yok. Ust bas sadece.
Oglunun okulu basladiktan sonra alinacaklarin listesi verirler sana.
Anaokulu icin pek hazirlik yok, ilkokulda dolgun dolgun listelere hazir ol.
evet çok guzel heyecanlar bunlar gerçekten, oglumun buyudugunu gormek çok guzel ve keyif verici...
ogretmeni jimlastik icin chausson ve resim yaparken ustunu kirletmesin diye onluk istedi diye hatirliyorum ama herkes farkli bisey soyluyor en iyisi okulu aramak, sanirim okuldan okula degisiyor bunlar....:44:
Mehaycim masallah oglun 3 yasina geldi mi? zaman ne cabuk geciyo. gerci benimki de seneye basliycak bende konuyu gorunce bakiyim biraz bilgi edineyim dedim.
Benimkide bu ayin 20 de iki yasinda olacak. Evet canim ben ikinciye hamileyim. Birincide gec oldu yine oyle olursa diye korunmayi birakmistik ama bu fazla bekletmedi bizi cok sukur. Ben bide yas arasi fazla olmasin istiyodum ikisi birlikte buyusun diye. Ikibucuk yas aralari oacak bakalim iyimi kotumu gorcez.
bende tam tersine yas aralari en az 5-6 yas olsun istiyorum...ikisini ayni anda buyuturken insanlarin ne kadar yiprandigini farkettim , o yuzden oglum buyusun bana yardim eder en azindan islerimi yaparken kardesini oynatir diye dusunuyorum...senin ilki tup bebeklemi olmustui canim??korunmayi biraktiktan ne kadar zaman sonra oldu???
aslinda bende 4 yasinda olsun istiyodum da, en azindan kendi ihtiyaclarini karsilayabilse iyi olurdu.bide o zamana kadar beklesemde yasim ilerleyecek bide hemen olmazsa dedim bikac yilda oyle gecerse cok ara olucak dusuncesiyle bismillah dedik bakalim ilk yillar zorlanicami biliyorum da sonra arkadas gibi olacaklar o yonden iyi olur. benim ilki asilamayla oldu canim.bu da korunmayi biraktigim ay hamile kaldim.
evet canim cok sukur ugrasmadan oldu. Bunda da oteki kadar ugrassaydik daha zor olucakti.birincide baska cocuk olmayinca istedigimiz zaman gittik randevulara.ama simdi mecbur birimiz cocuga bakmamiz gerekiyo.aileden kimse yok baskasinada hic birakmadim. Ben 31 yasindayim.3-4 sene daha beklesem 34-35 olcam. 35 yasindan sonrada riskli oluyomus.bide belli bi yastan sonra bebekle ugrasmak zor olur diye dusundum. Bu arada senin konuyuda kaynattik. Oglun basladi sanirim. Nasil gidiyo? Cok agliyo mu birakinca?çok sevindim senin adina canim, en azindan ugrasmadan olmus hemen..Allah kolaylik versin....
sen kaç yasindasin su anda canim??
evet canim cok sukur ugrasmadan oldu. Bunda da oteki kadar ugrassaydik daha zor olucakti.birincide baska cocuk olmayinca istedigimiz zaman gittik randevulara.ama simdi mecbur birimiz cocuga bakmamiz gerekiyo.aileden kimse yok baskasinada hic birakmadim. Ben 31 yasindayim.3-4 sene daha beklesem 34-35 olcam. 35 yasindan sonrada riskli oluyomus.bide belli bi yastan sonra bebekle ugrasmak zor olur diye dusundum. Bu arada senin konuyuda kaynattik. Oglun basladi sanirim. Nasil gidiyo? Cok agliyo mu birakinca?
yok canim masallahhiç aglamadi ilk gunden beri seve seve gitti...darisi basina insallah...
Masallah demekki o ortami sevdi. Bende bu sene ara sira krese veriyorum alissin diye. Ilk birakinca cok agliyo 5-10 dk agliyomus sonra oynamaya basliyo diyolar. Ben gelincede oyunu birakip hemen bana sariliyo. O hallerine kiyamiyorum ama mecbur alismasi lazim.
Selam kizlarrrr naber? Ben saadet. Face yada twitter varsa eklesenize beni Fransali gelin saadet adim.
Hatice benim kizda seninkiyle ayni yasta, beraber baslayacaklar anaokuluna. Sen nerde oturuyordun? Ben schiltigheimdayyim.
garderie ye birakmadim ben hiç ama okula baslamadan birakmayi dusunuyorum. Bu arada universite ilahiyata yazildim açikogretim ile okuyacagim insaallah. sizler nasilsiniz? Mehay alistimis seninki çok sevindim. insaallah hep oyle gider.
Bende eklemistim canim seni. Ben Lingolsheim'da oturuyorum. Bu hafta veremedim krese. Aranacak zamanlarda aramayi unutum hep.epydir gorunmuyodun diyetin nasil gidiyo?Selam kizlarrrr naber? Ben saadet. Face yada twitter varsa eklesenize beni Fransali gelin saadet adim.
Hatice benim kizda seninkiyle ayni yasta, beraber baslayacaklar anaokuluna. Sen nerde oturuyordun? Ben schiltigheimdayyim.
garderie ye birakmadim ben hiç ama okula baslamadan birakmayi dusunuyorum. Bu arada universite ilahiyata yazildim açikogretim ile okuyacagim insaallah. sizler nasilsiniz? Mehay alistimis seninki çok sevindim. insaallah hep oyle gider.