Aranızda Bebeğine Balık Yağı Kullanan Var mı ???MEMNUN MUSUNUZ ???

cansxixnsen

^^anasının kuzusuu^^
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.038
0
116
45
İstanbul
aranızda bebeğine balık yağı kullanan var mı arkadaşlar???
arkadaşımın kızı bu aralar çok iştahsız ve balık yemiyor.tanıdık dr.u minadex isimli balık yağı verebileceğini söylemiş.Bebeğine bu balık yağını ya da buna benzer bir vitamin kullananınız var mı .yan etkisi var mıdır acaba?

ben sevenseas kullandım, her hangi bir sorun çıkmadı. götürdüğüm çocuk dr u da minadex i önerdi. ben iştah açıcı olarak değil omega 3 takviyesi olarak kullanmıştım, çünkü malesef sık sık balık yediremiyorum. gerçi bitince tekrar alamadım ama dediğim gibi bir sorun da yaşamadım.

ben 2 yaşından önce balık yağı verilmesinin doğru olmadığını okumuştum iyi araştırmak lazım canımm..

3 aydan itibaren kullanılabilir deniyor ama tabi iyi araştırmak lazım.. ben 9-10 aylıkken bir şişe meyve suyu ile birlikte verdim. bitince tekrar almadım, şimdi kullanmıyorum. ama yakında doktora gideceğiz, ona sorarım.

arkadaşım öncelikle kızı yemek yemediği için vitamin takviyesi olarak vermek istiyor,diğer yandan da balık yediremediği için; içinde balık yağı özelliği olan bir vitamin istiyor sevenseas ı bi söyleyim canım o da dr.una sorsun .teşekkür ederim yorumun içinopuyorumnanaktan

ben 2 yaşından önce balık yağı verilmesinin doğru olmadığını okumuştum iyi araştırmak lazım canımm..

canım benim bende çok araştırdım nette ama arkadaşıma da çocuk dr. u önermiş,hatta bize niye dr.umuz önermedi diye de düşünmedim değil.çünkü ne de olsa onların yediği balık nekadar ki...gerçi ben ilk duyduğumda (başka bir multivitamin kullanıyordu o zaman yaklaşık 3 ay önce) dr.uma acaba bizde kullanabilir miyiz demiştim,dr.um da senin çocuğunun artı vitamin şurubuna ihtiyacı yok zaten yediklerinden alıyor demişti sadece d vitamini yeter demişti.ama nette o kadar çok okudum ki hemen hemen artı vitamin şurubu takviyesi vermeyen anne yok gibi açıkcası acaba bende en azından omega 3 alsın diye balık yağı düşünmüyor değilim.ama dr.uma sormadan vermeyi tabiiki düşünmüyorum.şu an sadece arkadaşım için bi araştırayım dedim.

yorumun için çok teşekkür ederim.1 yaşından itibaren hiçbir sakıncası yokmuş okuduğum kadarıyla tabii ki
opuyorumnanaktan

ben de verdim 9-10 aylıktan yaşına kadar bi daha almadım yakında daha sık balık yemeye başlarız .. ben sık balık pişirmediğim için arada verdim kocaman şişeydi çok azını verdim şişe açıldıktan 2 ay içinde bitmesi gerekiyo attım yani.. küçük bi şişe alın tavsiyem .. bana doktorum önerdi markası carlson.. haftada 2 kez balık pişirmek gerekiyomuş bu arada ..

febicim çok teşekkür ederim yorumun için canım

evde balık yapsak bil ebizim yediğimiz kadar malesef yiyemiyor bebeklerimiz

ceviz de önemli bir kaynak.hamilelikte balıktan tiksinmiştim.ceviz vermişti doktor.balık yağı için çok erken.

bende kızıma minadex çok kullandım çok diyorum çünkü 6 aylıkken antibiyotik kullanmay bi başlamıştık hemen her ay enfeksiyonla boğuşuyorduk 1.5 yaşına gelidiğimizde doktor önerisiyle başladım ve baya deva ettim kızım şimdi 6 yaşında ve okul öncesi çok zayıflamıştı tekrar aldım hem iştahı için hemde okulda daha güçlü olaması hastalanmaması için biz hiçbir sorunla karşılaşmadık

Son düzenleme:
arkadaşlar bende balık yağını hapını doktoruma sordum ben çocuğuma içirmem dedi ondan dolayıda bende kullanmadım açıkcası mantıklıda gelmiyor kullanmak sonuçta kimyasal getirisi kadarda götürüsü vardır balık yemiyorsa fındık yer ne bileyim başka birşey sonuçda bişeylerden alır o vitamin bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…