Aranızda bebeği patolojiye giden var mı?

Kizlar sanirim her kurtaji gondermiyorlar patolojiye anlamadim bende. İlk hamileligim 8+5 te kalbi durdugu icin kurtajla alindi. Doktorum hemen patolojiye gonderdi. Patoloji sonucu henuz cikmadi ama merak ediyorum patoloji sonucu kalp durmasi nedenini gosterir mi acaba? Yoksa rutin olan bir uygulama mi? Bilen varsa soylesin nolur hic hir bilgi bulamadim

Can'ım merhaba . Benim bebeğimin de 9+3 te kalbi durdu ve kürtajla alındı . Patoloji sonuçları temiz . Biz bir de genetik analiz istedik . Onda bebeğimin kromozom bozukluğu olduğu ortaya çıktı . Yaşasaydı down sendromlu olacaktı . İlk 3 Aydaki kayıpların %80 binin bu sebepten olduğu söyleniyor . Vücut sağlıksız bebeği kabul etmiyormuş .

Canim benimde ilk bebegimdi 9.5 haftalikken kalbi durdu 28 agustosda kurtaj oldum bugun sonucu aldim doktor temiz dedi ikinci kayıplarda daha detayli arastiriyolarmis benim sonucdada konsepsiyon materyal yaziyor doktor bi sıkıntı yok dedi 3 ay korun ocakda hamile bir şekilde gel kan ignesine baslicaz dedi

Her satırdan Boğazım düğüm düğüm oldu, gözlerim fal taşı gibi açıldı ve siz bunu yaşadınız. Allah öyle güzel bir sevinç yaşatsın ki size unutun tez zamanda inşallah... o doktor müsvettesi de diplomasını alsın insanlığının yanına assın pislik

Merhaba benim ilk hamileligimdi ve 8 haftalikken gelişimi durmuş ve kalbi atmiyor dedi doktor ve kurtaj oldum patoloji temiz cikti genetik analiz icin bekliyorum onun cikmasina daha var yani dediginiz gibi engelli olabilcegi icin mi ölmüştür resmen psikolojim bozuldu aklimdan cikmiyor surekli dusunmekten tekrar hamile ne zman kaldiniz birde ben kurtajdsn sonraki ilk adetim bir gun surdu az geldi sizdede oldumu sanki birdha hamile olamayacak gbi hissediyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…