• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda başına böyle bir şey gelen var mı?

ZerdaninAnnesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
14
5
1
29
Merhabalar,
Benim SAT 22 Ocak,Son adet tarihinden 2 hafta kadar önce eşimle korunmayı bıraktık. Geçen hafta kan testi yaptırdım,değerimi bilmiyorum ama doktor 10 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi. Yaklaşık 1 haftadır kasık ve bel ağrılarım,ara ara da mide bulantım var. Bugün regl günüm ama henüz bir belirti de yok. Sabah uyandığımda yaptığım idrar testinde cok cok silik ikinci cizgi cikti ya da diyorum ben mi cok istedigim icin goruyorum. Kanda sonucu negatif cikip ya da idrar testinde boyle bi sonuc alip da hamile olan var mı acaba?

Eklentiler

• 20200217_175303.jpg
    20200217_175303.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 88
Merhabalar,
Benim SAT 22 Ocak,Son adet tarihinden 2 hafta kadar önce eşimle korunmayı bıraktık. Geçen hafta kan testi yaptırdım,değerimi bilmiyorum ama doktor 10 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi. Yaklaşık 1 haftadır kasık ve bel ağrılarım,ara ara da mide bulantım var. Bugün regl günüm ama henüz bir belirti de yok. Sabah uyandığımda yaptığım idrar testinde cok cok silik ikinci cizgi cikti ya da diyorum ben mi cok istedigim icin goruyorum. Kanda sonucu negatif cikip ya da idrar testinde boyle bi sonuc alip da hamile olan var mı acaba?
çok silik var gibi kan tahlili yaptırdınız mı

e devletten e nabıza girin. yada direk e nabız şifresi oluşturup bakın dr sormadınız mı değerim kaç diye
Normalde mutlaka sorarım ama gebelik umuduyla gidip de doktordan 10 gün sonra gel cevabı alınca o çöküntüyle aklıma gelmedi canım. Sonradan dank etti tabi. Teşekkür ederim senin yönlendirmenle baktım şimdi 0.100 çıkmış hcg 10 ocakta yaptırdığım kan testinde

Normalde mutlaka sorarım ama gebelik umuduyla gidip de doktordan 10 gün sonra gel cevabı alınca o çöküntüyle aklıma gelmedi canım. Sonradan dank etti tabi. Teşekkür ederim senin yönlendirmenle baktım şimdi 0.100 çıkmış hcg 10 ocakta yaptırdığım kan testinde

bu sonuca göre 10 sonra çağırması çok garip
yanlış yere bakmış olabilirmisin

adet günün gelmediği ve zamanın erken olduğu için 10 gün sonra adet olmazsan gel demek istemiş o zaman negatif çıkmış sen bugün elinde test varsa tekrarla koyulaşma olduysa kan vermeye gidersin canım

Back