Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde pierre cardin veya vakko çanta, ayakkabı vs. Bulunanlar mesaj atabilirsiniz... birde hamile kıyafetleri arıyorum bebis erkek, Baskılı baskisiz tişörtlerde olabilir :)
Elinde pierre cardin veya vakko çanta, ayakkabı vs. Bulunanlar mesaj atabilirsiniz... birde hamile kıyafetleri arıyorum bebis erkek, Baskılı baskisiz tişörtlerde olabilir :)
bebeğiniz hayırlı olsun,Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin,bebeğiniz için de birşeyler bakıyor musunuz? bir de bende mavi renk loğusa pijaması var isterseniz resim atarım
canm bende 2 takım hamile kıyafeti var biri kot takım...
Canım sana özel mesaj attım.
Eki Görüntüle 1108434
Canm hamile koru sıfır yeni aldm interntten etiketi uzerinde ama olmadi bana tshrtre bir iki kre gyldi
Keske fotolarini görebilseydim :)
Foto gorebilirmiyim zahmet olmazsa :)
Fiyatları ve bedenleri??
Canım sana sayfanın linkini atmıştım eğer resimleri göremediysen buraya ekleyeyim.
Tshrt m beden 10 TL
Kot sıfır 38-40 beden 30 TL
Sayfada cok fazla resim var ve telefondan girdigim icin cok giremedim. Burda paylasirsan tek tek sevinirim yaa
kotu begendim fakat fiyatta biraz daha indirsen belki alabilirim
Canım merhaba.. Hamile kıyafetleri var bende. Fiyatlar çok iyi. Lcw kot 10 tl. Tshirt ve tunik 5 er tl. Soft one marka 2 tane elbise var, tanesi 15 tl. Resimleri bebek 2. El takas bölümünde mevcut.. Istersen mail asresinede resimleri gönderebilirim.. Beden M ve 38 bu arada..
Canm.kotu yeni.aldm internetten 35 e 7 de kargo verdim bana olmadi yenisini alicm o yüzden satyrm bide hediye olur yannda alirsan
Kot 40 beden zaten resim cekip yollayablrm bende 38 gyiyrm.bnde pot durdu o yuzden en son 25 yaparım cnm sanakotta bende 40 giyiyorum. Basenli ve kalcali olduğum icin. Kendime gecen gun 1 kot, birde keten pantolon almistim. Seninkini de begendim fakat daha da uygun olsaydı yedekte kalmasi icin alirdim. Birde 38 kotta olmuyo bana. Üst bölgem 38 alt bölgem 40 malesef. Sana tesekkur ederim :)