• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranıyoorrrrr 40 numara spor ayakkabısı,babet,şık ayakkabılar aranıyorr/bulunmuştur.

Canım bende ki 40 numara babet ve terliklerde bunlar

16m3csx.jpg

2unycqp.jpg

19wj7r.jpg

Tanesi 10 tl iki tanesi 15 tl üçü birden 20 tl :)

40.5 41 e olur mu bu ayakka bı ...ve fiyatı nedir..?

Model olarak zaten geniş bir ayakkabı ben 40 giydiğim halde baya sıkıyodum bağcıklarını fiyatı 30 Tl Dedğim gibi sadece ikisninde arka kısmında biraz yırtılma var makineye atmak için çok müsait hiç bir şekilde zarar görmüyor:16:

Model olarak zaten geniş bir ayakkabı ben 40 giydiğim halde baya sıkıyodum bağcıklarını fiyatı 30 Tl Dedğim gibi sadece ikisninde arka kısmında biraz yırtılma var makineye atmak için çok müsait hiç bir şekilde zarar görmüyor:16:[/
son ne olur canım ve takas düşünürmüsün:34:

kaç numara ve kaç tl..? canım..

41 numara ama kalip olarak 40 gibi falan canim.fiyat olarak 38 tl fotolari 'kahverengi cizme...' diye konu basligim var onun son sayfasinda var bakabilirsin istersen.orjinal bu arada yipranma falan yok cok giyilmedi zaten

41 numara ama kalip olarak 40 gibi falan canim.fiyat olarak 38 tl fotolari 'kahverengi cizme...' diye konu basligim var onun son sayfasinda var bakabilirsin istersen.orjinal bu arada yipranma falan yok cok giyilmedi zaten

gördüm canım sğl ben farklı bi model düşünüyorum..

Model olarak zaten geniş bir ayakkabı ben 40 giydiğim halde baya sıkıyodum bağcıklarını fiyatı 30 Tl Dedğim gibi sadece ikisninde arka kısmında biraz yırtılma var makineye atmak için çok müsait hiç bir şekilde zarar görmüyor:16:[/
son ne olur canım ve takas düşünürmüsün:34:

25 tl olr en son canimm takas duusnmuyormm canim :(

kızlar aptamilin kampanyası var dün markette gördüm 900+200 gr mama 41.95 veya 900gr mama+huggies mendil 41.95 haberiniz olsun istedim

sanadaa tatlmm :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

40,5 no diyebilirim ayak numarama yani her 40 no uymuyor.elinizde bu ölçüye uyan babet,nıke,puma,adidas spor ayakkabısı olan,yada markasız ama güzel spor ayakkabısı olanlar yada düz tabana yakın minik topuklu dolgu topuklu ayakkabılar aranıyorr.yokmu bu tarzlarda ayakkabısı olan:53::26::24:

maaaşşşallah celbera ne ayak varmış ya bnm kızımınkide 39 eğer 40 olsaydı bi spor ayakkabısı var bana olmayan onu gönderirdim beyaz 39 no

Back