Benimde hedefim polis olabilmek. Bu yüzden bu konuyu açtım. Yardımcı olabilecek kişilere sorularım olacak. İnşaAllah Rabbim ikimizede nasip ederOlmayı hedeflediğim meslek Allahım inşallah nasip eder polis olmayı bana
Tüm açabileceğim yerlere baktım en uygunu burasıydı
Aminnn kaç yaşındasın sen canım :)Benimde hedefim polis olabilmek. Bu yüzden bu konuyu açtım. Yardımcı olabilecek kişilere sorularım olacak. İnşaAllah Rabbim ikimizede nasip eder
20 yaşındayım üni 2. sınıfım canım sen ?Aminnn kaç yaşındasın sen canım :)
Herhangi bir üniversite bitirip Pomememi gireceksin yoksa ygs puanıyla Pmyo yamı22 yaşınadyım 23 olcam evliyim ben ygsye girip lisans bitirip olmayı planlıyorum
AÇIKTAN LİSANS OKUYUP OLCAM CANIM ALLAH NASİP EDERSEHerhangi bir üniversite bitirip Pomememi gireceksin yoksa ygs puanıyla Pmyo yamı
Benim gibi Pomem yani. Hayırlısı olsun hakkımızdaAÇIKTAN LİSANS OKUYUP OLCAM CANIM ALLAH NASİP EDERSE
açıktan 4 yıllık lisans bitirip nasıl polis olunuyo tam olarakSorularınızı bana sorabilirsiniz arkadaşlar
Evet ygs puanı ile pmyo(Polis meslek yüksek okulu) bitirip polis olunabiliyor. Veya 4 yıllık herhangi bir üni.bitirip Pomem(Polis meslek eğitim merkezi) de 4-5 ay eğitim aldıktan sonrada olunabilir.açıktan 4 yıllık lisans bitirip nasıl polis olunuyo tam olarak
Evet ygs puanı ile pmyo(Polis meslek yüksek okulu) bitirip polis olunabiliyor. Veya 4 yıllık herhangi bir üni.bitirip Pomem(Polis meslek eğitim merkezi) de 4-5 ay eğitim aldıktan sonrada olunabilir. Açıktan okuyacaksan mezun olunca Pomeme başvuracaksın sende
kazanıp iki sene pomem okumak benim açımdan sıkıntı olur ondan diyorum yoksa ygsye girerim sorun yokYani dört yıllık lisans bitirmeden de olunabiliyor ama ygs sınavına girmeniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?