- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
muhabbet kuşu alalı iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda arada uyukluyo bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuEki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556547 şum
kesin bilği olmamakla birlikte 5-6 aylık gibi görünüyor satın aldığınız kuçcu ne dedi (gördüğüm kadarıyla)veteriner hekimim . kuşunun genel görünüşü normal .mekan değişikliğinden dolayı yeme, içmede azalma olabilir zamnla yeni yerine alışıncaya kadar bu durum sürer.
tünek olarak ağaç dalı koyabilirsinkuşum tüy döküyor ve yoluyor tüylerini vitamin takviyesi yapıyorum elime almıyorum kafesi açmıyorum haftada bir suyunu sirke damlatıyorum salıncağı var onunla oynuyor kumu yemıde var kafeste akşamdan akşamada olsa ilgilenip konuşuyorum bir ara çok korkuttu beni üşüttü sandım poposu temiz ama durgundu çok şimdi biraz daha hareketli gibi suyunu içiyor yemini yiyor arada ötüyo konuşuyor bizimle birde tırnaklarını kestirmek istiyorum tüneklemekte sıkıntı yaşıyorlarmış sanırım çok uzun olursa varmıdır öle bişi bu konuda yardımcı olurmusunuz nelere dıkkat etmeliyim bebişim uzun yaşasın istiyorum benimle
Tirnaklari uzun oldugunda kafesinin tulune veya saldiginizda her hangi biseye takilabilir, kus takildigi seyden kurtulmaya calisirken zarar gorebilir, kuslarin olum sebeplerin biridir bu :/ siz cesaret edemezseniz bi kuscuya goturmenizi tavsiye ederimTırnak kestirmek şart mı ben hiç kesmedim,kestirmedim benim bebeğiminkini.Zararı olur mu? Rahatsız oluyor gibi durmuyor.