aramızda muhabbet kuşu besleyen yada veteriner olan varmı bakarmısınız

muhabbet kuşu alalı iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda arada uyukluyo bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuEki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556547 şum
Çok mu geç kaldım bilmiyorum ama maşallah çok sağlıklı duruyor yavru daha alışıp hareketlenmesi zaman alır birde mubişler çok su içmezler zaten..lu an uçmayınca harareti de olmuyor daha da az içiyor suyu..

Sitemizde 'evcil hayvanlar' bölümü mevcutken niçin 'bir derdim vara' açılıyor bu tip konular?

Seninki daha yavru dolayısıyla hareketleri de normal... Alışamamıştır eve... Yoksa gayet sağlıklı maşallah :) bişey olmaz korkma...

Sitemizde 'evcil hayvanlar' bölümü mevcutken niçin 'bir derdim vara' açılıyor bu tip konular?
Çunku oralarda kimse görmüyor yazmıyor gerekli cevaplar alındıktan sonra taşınabilir bu tarz konular.

Bizim kuş aynısı :KK48: yerini yadırgıyor olabilir ilk aldığımız zamanlarda bizimki de hiç ötmüyordu daha çok küçüktü şimdi susturamıyoruz bıcırığı müzik duysa şarkıcıyla düete başlıyor :KK70:

Çunku oralarda kimse görmüyor yazmıyor gerekli cevaplar alındıktan sonra taşınabilir bu tarz konular.
O halde site kurallarından birinde değişiklik yapılmalı diyorsunuz..
'Konular ilgili bölümlere açılmalı! Kural bu.

X