3 aylık flan duruyo seni üzmek istemem ama bende anneme hediye aldım aynısıydı ve ötmüyodu öylece duruyodu kuscudan alırken en cok hareketli olan buydu ama ordan alınca hic ötmedi hep boş baktı 2 gün sonra flan öldü insallah senın kusuna bişe olmaz cokk tatlı vitamin falan al kuscuya sor onlar anlar belki..muhabbet kuşu alalı iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda arada uyukluyo bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuEki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556547 şum
Zamanla alışır korkmayın ilk kafesten cikardiginiz zaman da onu korkutmazsabiz gidip duvarlara filan carpmaz genelde uçup uçup kafese geri konuyorlar yada gözüne bir yeri kestirip oraya konuyorlar. Neyse zaten alışsin durmayacak yerinde.yemek yemesinde sıkıntı yok hatta elimden bile yiyor alıştı sadece su içmiyor birde avuca almaktan hoşlanmıyor her kuş gibibundan önceki kuşum öldü sonra birtane daha aldım ilkgünden yemini buldu çok korkaktı zekiydi agresifti bide bnmkiler rengini beğenmediler değiştiler bunu aldık paşamı ishal falan değil poposunda yapışık birşeyde yok iyi gözüküyor sadece ötmüyor birde afacanlık yapmıyor okadar korkuyorum genede ölmesini istemiyorum inş bişi olmaz ikigün oldu alalı çıkarmak istemiyorum pek 20günü dolmadan ama sabah dışarı çıkardım kafesinin üstüne koydum etrafı seyrettı canım 5dk gerı kafese koydum
muhabbet kuşu alalı iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda arada uyukluyo bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuEki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556541 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556545 Eki Görüntüle 1556547 şum