Aramızda 10 yaş var sorun olur mu ?

karamelcoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
166
36
18
Ben 19, sevgilim 29 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz çok iyi anlaşıyoruz. 1-2 seneye düğün düşünüyoruz. Aramızdaki yaş farkı ilerde sorun yaratabilir mi ? Yanında nasıl davranmam gerektiğini tam kestiremiyorum olgun mu yoksa daha deli dolu mu... Bana önerileriniz var mı ?

Bende 17 eşim 27 yaşındaydı çıktığımızda. şimdi ben 19 o 29 yaşında kavga etmediğimiz bir gün bile yok bir türlü anlaşamıyoruz iki yıldır evliyiz. Arada çok yaş farkı olduğu için benim yapmak istediğim şeylerin bi çoğunu o yapmıştır ve hevesini almıştır. Bendende yapmamam gerektiğini düşünür. Hiç birbirimizin kafa dengi değiliz. Yaş farkı çok önümlidir senin yaşıtın yada senin yaşına yakın olan birisi olursa daha çok eğlenir birbirinizi daha iyi anlarsınız herşeyi birlikte yaparsınız. Ama yaş farkı çok sa o zaten senin yapmanı istediğin bi çoğu şeyi yapmıştır.

Yaşın daha küçük, neden yaşıtların gibi okumayı, gezmeyi tozmayı falan düşünmüyosun da hemen evlilik? Bence seninki bi anlık heves.

Canim bende esimle tanidtigimda 19 o da 29du 3 sene sonra evlendik simdi 5 senelik evliyiz yaninda nasil davranicam diye dusunme icinden nasil geliyosa oyle davran seni sen oldugun icin sevsin

Ona sen karar vereceksin. İkinizin karakterini de biliyorsundur. İçinde şüphe varsa evliliğe zaman ver.

Okuyor musunuz bilmiyorum ama okulunuzu bitirin öyle ne yapicaksaniz yapin bence hem belki hayata bakisiniz degisir fikriniz degisir

Bence 10 fazla bir yas degil ama suanda sizin yasiniz kucuk.

Ben cogunlukla kendi yasitlarimla ciktim ve cocuk buyuttum resmen. Simdi 25 yasindayim ve 30 uzeri biriyle daha iyi anlasirim diye dusunuyorum. Karakter meselesi

erkek ırkı geç olgunlaşıyor 10 yaş bana göre çok abartı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…