aramıza katılan mart 2009 bebekleri :)

şehnazımız da doğurdu çok şükür, Allah analı babalı büyütsün, Arda Kaan'ımız doğdu :teytey::teytey: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

:teytey::teytey:

fesleğen_1884 .22 Ocak.......31.......1000 gr. ............sezeryan......................Elanur
enel_17 ........ ..28 Ocak.......34+6....2260 gr.......... ...normal ........................Ayliz (epidural)
glcncrn............2 Şubat........37+1....2950 gr...50 cm...sezeryan.....................Derin (epidural)
melek81..........7 Şubat....... 36+2.....2740 gr... 52 cm........normal .... Ali Tuna
sehnaz52.........11 Şubat......36+1 ....3080gr...51 cm.......normal.........................Arda Kaan(epidural)

Son düzenleme:
hayırlı olsun şehnazcım bebeğiniz, mutlu, huzurlu yaşamanızı diliyorum. darısı geride kalanlara

boddim- esmacımız da doğurdu çok şükür, Allah analı babalı büyütsün, Batuhan da bugün doğdu :teytey::teytey: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

fesleğen_1884 .22 Ocak.......31.......1000 gr. ............sezeryan......................Elanur
enel_17 ........ ..28 Ocak.......34+6....2260 gr.......... ...normal ........................Ayliz (epidural)
glcncrn............2 Şubat........37+1....2950 gr...50 cm...sezeryan.....................Derin (epidural)
melek81..........7 Şubat....... 36+2.....2740 gr... 52 cm......normal ................... Ali Tuna
sehnaz52.........11 Şubat......36+1 ....3080gr...51 cm.......normal.........................Arda Kaan (epidural)
boddim............12 Şubat......37+2.....3180 gr..49 cm.......normal.....................Batuhan

Son düzenleme:
Eylemcim, Şehnaz'ınki de epidural... Bi ara onu da ekle istersen...

çok heyecanlı günlere girdik..tüm doğum yapan arkadaşlar,tebrikler....darısı tez zamanda sıkıntısızca hepimizin başına..

ne zman fırsat bulup sıteye gırsem bırı doguruyo kaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı saglıklı buyutsun ınsallah bebeklerinizi a.s.

Sehnaz ve Esma da bebeklerını saglıklı bır sekılde kucaklarına almıslar. Hepınızın kolay dogumları olur ınsallah.

maşallahhh
hadi bakalım darısı bekleyen lere allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...a.s.

tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..allah analı babalı büyütsün hepsini..darısı bizlerin başına......

Doğum yapan arkadaşların hepsine çok çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün darısı biz kalanların başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…