evet arkadaşlar ocak ayındayız ama şimdide 2 tane bebişimiz hayata merhaba dedi. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularımızı bize bizi de yavrularımıza bağışlasın inşallah. burada da aramıza katılan bebişlerin listesini yapalım ne dersiniz? :teytey::teytey:
[*]
[
*]fesleğen_1884 .22 Ocak.......31......... 1000 gr. ...........sezeryan......................Elanur
[*]enel_17 ........ ..28 Ocak.......34+6.......2260 gr...48cm...normal........................Ayliz (epidural)
[*]glcncrn............2 Şubat........37+2........2950gr...50cm...sezeryan....................Derin (epidural)
[*]melek81..........7 Şubat....... 36+2.......2740 gr... 52 cm........normal ..... Ali Tuna
[*]sehnaz52.........11 Şubat.......36+1.......3080gr......51 cm.............normal..........................Arda Kaan (epidural)
[*] gökçenn..............12 Şubat........37+4........3970 gr....................sezeryan.........................Demir (epidural)
[*]boddim............12 Şubat......37+2......3180 gr......49cm...............normal..........................Batuhan
[*]bavse...............16 Şubat......38+2......3220 gr.....49 cm...............sezeryan.......................................(spinal)
[*]little suzzy.............17 Şubat.......36+3.........4280gr.......53 cm..........sezeryan..................Mirza (epidural)
[*]mehlika10........18 Şubat.......34+1.......1970gr/1760gr/1710gr.......................................................Asya ve 2 erkek kardeşi
[*]saruboceq........18 Şubat.........38+0............3250 gr......53 cm........sezeryan......................Alya Derin
[*]selence ...........20 Şubat........38+2...........3150 gr ...........................sezeryan..................Liya
[*]zarag..............22 Şubat.........35+5.........3260 gr..........49 cm..........normal............Loran Aras (epidural)
[*]xnazanx.......23 Şubat............39+1.......3780 gr.........50 cm.......................normal.............Muhammed Eren
[*]acibiber2053........22 Şubat........... 37+3......2700 gr..........49cm........................sezeryan.......................Selim Taha (spinal)
[*]ADACYO...................24 Şubat.............38+4..........3350 gr.......50 cm.....normal...................Zehra Defne
amanınnnn enel ne zaman doğum yaptı bende nerde bu kız diyordum..kızlar benim gözlerim doldu listeyi görünce,sona yaklaştık değilmi..Allah hepimize bebeklerimiz sağ salim kavuştursun...
mart annelerinde doğumlar başlamış şok oldum... bende nisan annesiyim. mart annelerini takip ediyordum.allah hepimize kolay güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. yavrularımızda sağlıklı uslu olsunlar.. :Saruboceq:
Darisi bizim basimiza diyor ve dogum yapan bütün herkesin bebislerinin saglikli olmasini diliyorum.. Yapacak olanlarinda heycanlanmamasini istiyorum ahah
Ayyyy ok heycanlandım ben ve ablam mart 16 da dogum yapacaktık ama ablamınkıler erken davrandı 32 hafta 5 gunluk dogdu kızımız öldü oğlumuz da 1820 gr 26 ocak 2009 pazartesı gunu dogdu sımdı sıra bende allahım ne olur gununde dogsun sag salım
kızlar çok heycanlandım ve endişelendim...allahım bütün bebeklere sağlık sıhat versin...
elanurun bebişi inşallah iyidir :Saruboceq: artık tek tek bizimde isimlerimiz bu listede yazıcak bu çok heycan verici hayırlısıyla hepimiz doğumlarımızı yapalım bebişlerimizi kucağımıza alalım:Saruboceq: duygulandım yaaaaasenağlama
ayy sona yaklaşıyoruz hayırlısı olur inşallah.çok minikmiş elanur ya umarım sağlıkla büyür.listede kaçıncı olcam acaba :uhm: bu arada şubat ve nisan annelerine iyi dileklerinden dolayı teşekkürler :1hug: