aramıza katılan mart 2009 bebekleri :)

adayadayxix

sezin'im bal kızım
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
1.676
2
45
evet arkadaşlar ocak ayındayız ama şimdide 2 tane bebişimiz hayata merhaba dedi. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularımızı bize bizi de yavrularımıza bağışlasın inşallah. burada da aramıza katılan bebişlerin listesini yapalım ne dersiniz?
:teytey::teytey:

[*]

[
  1. *]fesleğen_1884 .22 Ocak.......31......... 1000 gr. ...........sezeryan......................Elanur
    [*]enel_17 ........ ..28 Ocak.......34+6.......2260 gr...48cm...normal........................Ayliz (epidural)
    [*]glcncrn............2 Şubat........37+2........2950gr...50cm...sezeryan....................Derin (epidural)
    [*]melek81..........7 Şubat....... 36+2.......2740 gr... 52 cm........normal ..... Ali Tuna
    [*]sehnaz52.........11 Şubat.......36+1.......3080gr......51 cm.............normal..........................Arda Kaan (epidural)
    [*] gökçenn..............12 Şubat........37+4........3970 gr....................sezeryan.........................Demir (epidural)
    [*]boddim............12 Şubat......37+2......3180 gr......49cm...............normal..........................Batuhan

[*]bavse...............16 Şubat......38+2......3220 gr.....49 cm...............sezeryan.......................................(spinal)
    [*]little suzzy.............17 Şubat.......36+3.........4280gr.......53 cm..........sezeryan..................Mirza (epidural)
    [*]mehlika10........18 Şubat.......34+1.......1970gr/1760gr/1710gr.......................................................Asya ve 2 erkek kardeşi
    [*]saruboceq........18 Şubat.........38+0............3250 gr......53 cm........sezeryan......................Alya Derin
    [*]selence ...........20 Şubat........38+2...........3150 gr ...........................sezeryan..................Liya

[*]zarag..............22 Şubat.........35+5.........3260 gr..........49 cm..........normal............Loran Aras (epidural)
    [*]xnazanx.......23 Şubat............39+1.......3780 gr.........50 cm.......................normal.............Muhammed Eren
    [*]acibiber2053........22 Şubat........... 37+3......2700 gr..........49cm........................sezeryan.......................Selim Taha (spinal)

[*]ADACYO...................24 Şubat.............38+4..........3350 gr.......50 cm.....normal...................Zehra Defne

:teytey::teytey:[/COLOR]

Son düzenleme:
amanınnnn mart listesi yapılmaya başlanmışşşş HAYIRLI VE UĞURLU GELSİN BEBEKLERİMİZ

amanınnnn enel ne zaman doğum yaptı bende nerde bu kız diyordum..kızlar benim gözlerim doldu listeyi görünce,sona yaklaştık değilmi..Allah hepimize bebeklerimiz sağ salim kavuştursun...

insanı merak sarıyor bu listenin kaçıncısı olacağım diyekaydirigubbakcemile2 ama oğluma diyorum ki otur oturduğun yerde zamanında gel diye:asigim:

Mart anneleri bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun, Allah uzun ömürler versin bende şubat annesiyim siz bizi geçtiniz

Kızlar ben şubat annesiyim ama çok merak ettim 31 haftalık doğan fesleğen arkdaşın bebeğinin durumu nasıl, çok minik dir daha 1000 gr

Kızlar ben şubat annesiyim ama çok merak ettim 31 haftalık doğan fesleğen arkdaşın bebeğinin durumu nasıl, çok minik dir daha 1000 gr

oda inşallah iyi canım..dualarımız onunla aynı zamanda..anne sütüyle beslemeye başlmaışlar galiba..inşallah en kısa zamanda oda toparlanacak

mart annelerinde doğumlar başlamış şok oldum... bende nisan annesiyim. mart annelerini takip ediyordum.allah hepimize kolay güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. yavrularımızda sağlıklı uslu olsunlar.. :Saruboceq:

maşallah maşallah allahım miniklerimizi kucağımızda cokur cokur emzirdiğmiz günleri görmeyi nasip etsin.

yaaaa kızlar bu listeler insanı çuk heyecanlandırıyor.. çok az kaldı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız...

Darisi bizim basimiza diyor ve dogum yapan bütün herkesin bebislerinin saglikli olmasini diliyorum.. Yapacak olanlarinda heycanlanmamasini istiyorum ahah

Ayyyy ok heycanlandım ben ve ablam mart 16 da dogum yapacaktık ama ablamınkıler erken davrandı 32 hafta 5 gunluk dogdu kızımız öldü oğlumuz da 1820 gr 26 ocak 2009 pazartesı gunu dogdu sımdı sıra bende allahım ne olur gununde dogsun sag salım

bu muhteşem listede yer almak için sabırsızlanıorum allah hepimize nasip etsin tabi vaktinde gelirler se iyi acele etmeye gerek yok dimi

yeni nesil bebekler çok hızlı...sağlıklı olsunlarda başka hiç bişey önemli değil....

Maşallah kızlar şubat annesiyim bizler doğurmadık daha bekleyin anam Bebekleriniz Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

kızlar çok heycanlandım ve endişelendim...allahım bütün bebeklere sağlık sıhat versin...
elanurun bebişi inşallah iyidir :Saruboceq: artık tek tek bizimde isimlerimiz bu listede yazıcak bu çok heycan verici hayırlısıyla hepimiz doğumlarımızı yapalım bebişlerimizi kucağımıza alalım:Saruboceq: duygulandım yaaaaasenağlama

ayy sona yaklaşıyoruz hayırlısı olur inşallah.çok minikmiş elanur ya umarım sağlıkla büyür.listede kaçıncı olcam acaba :uhm: bu arada şubat ve nisan annelerine iyi dileklerinden dolayı teşekkürler :1hug:

birkaçgündür giremiyorum....çok şaşırdım..enel doğum yapmış....herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin güzel allahım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…