aramıza katılan mart 2009 bebekleri :)

maşallah daha biz doguramadık millet çatır çatır doguruyor..ben subat annesıyım.14 şubat dogum tarıhımiz ınsallah..

Aman yarabbim bu ne şiddet bu celal bu acele hayırlı uğurlu olsun ....maşallah kızlar iyimisiniz bebişler nasıl allah analı babalı buyutsun inş.hayırlı evlat olsunlar....

doğum yapan mart anneli allah analı babalı büyütsün ben hala bekliyorum ama açılmam başlamış artık :)
bizim şubat annelerinden ocakta doğum yapan çok oldu sizlerde şubatta başlarsınız doğurmaya :)
sizlerede kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum..

maşallah daha biz doguramadık millet çatır çatır doguruyor..ben subat annesıyım.14 şubat dogum tarıhımiz ınsallah..

hakkınızda hayırlısı olsun bebelerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.:Saruboceq:

ayyy heyecanlandım ben nisan annesiyim mart annleri başlamış doğurmaya:) Allah analı babalı büyütsün

ay kızlar bunları görunce dahada heyecanladım sımdı ne cabuk gectı zaman daha dun nasıl hamıle kalınır dıye buralarda ugrasıp duruyordum bende suanda 36.haftaya geldım benımde ıstegım bebegımın hayırlısıyla zamanında saglıkla gelmesı cok azkladı bılıyorumama ben harıcınde herkes panıkte cevremde.ıcımde tuhaf bır huzur var nedense

bir bebeğimiz daha oldu, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

:teytey::teytey:

fesleğen_1884 .22 Ocak.......31......... 1000 gr. ..............sezeryan...........................Elanur
enel_17 ........ ..27 Ocak.......34+6.......2260 gr............... epidural normal doğum.......Ayliz
glcncrn............. 2 Şubat.......37+2.........................................................................Derin

Son düzenleme:
yarında nasipse melek ve oğlunu koyarız inşallah...
glcnrcn ne zaman doğum yapmış yaa ben hiç öyle bir paylaşım görmedim

meleğimizde doğurdu çok şükür, Allah analı babalı büyütsün, ilk oğluşumuz da doğdu :teytey::teytey: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

fesleğen_1884 .22 Ocak.......31.......1000 gr. ............sezeryan......................Elanur
enel_17 ........ ..28 Ocak.......34+6....2260 gr.......... ...normal ........................Ayliz (epidural)
glcncrn............2 Şubat........37+1....2950 gr...50 cm...sezeryan.....................Derin (epidural)
melek81..........7 Şubat....... 36+2.......2740 gr... 52 cm........normal .... Ali Tuna

Son düzenleme:
ayy çok mutlu oldum ilk erkek bebekimiz de gelmiş sağlıkla :ecrin_bebek: annesine ve tosununa Allah sağlık ve mutluluk versin bir ömür boyu inşallah...

Amaniiiin şok oldum.:1shok: Melekcim naptın gııııııı. Fırlatma yapıvermişin oğlanı naniknanik. Hayırlı olsun canım benim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…