Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

evdefnaz

ﷲ
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
5.344
6
2682.bmp
[/url][/IMG]

hayırlı ugurlu olsun masallah bebişlerimize bakalım 2. melegimiz kim olacak:teytey:hihoyyyt:dance: eline saglık narencimŞeniz

önemli değil bitanem aksatmada tutabilirim inşallah bilgiler geldikçe yeterk, vaktinde gelsin cennet kokulularımız

hayırlı olsun topiğimiz ilk meleğimiz dünyaya geldi ikincisini çok merak ediyorum kim diye ilki menzilgülüydü sonuncusu kim acaba ????

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah

nareen eline sağlık canıımm..
Allahım bizimde bu listede olmamızı göstersiin inşalaaahhh..
merakla 2. bebişi bekliyoruuumm

kızlar öyle böyle derken sona yaklaşıyoruz,ikinci bebiş benden gelebilir,zaten normalde 1 haziran gözüküyor,hepinizden öndeyim:-)))))birde kız bebiş daha erken gelir diyorlar niyeyse ümitliyim ikincilik konusunda......

ben üçüncü olucakmışım gibi bir his var içimde ,
Bebişlerimizin topiği hayırlı uğurlu olsun
Eline sağlık narencim

ay inanmıyorum ya
çok heyecanlandım inşallah en son ben olurum yani bebeğim inşallah tam zamanında 28haziranda gelir 1gün önce olmasınya

hayırlı sağlıklı eliyüzü düzgün olsun yavrularımızın,tam zamanında gelsinler inşallah

menzilgülü tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün küçük yusufu..ben de çok heyecan yaptım şimdi ya..az kaldı bize de her an kucağımıza alabiliriz.çok garip bir his.buraya yazarken bile elim ayagım birbirine dolanıyor..allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin..

kızlar öyle böyle derken sona yaklaşıyoruz,ikinci bebiş benden gelebilir,zaten normalde 1 haziran gözüküyor,hepinizden öndeyim:-)))))birde kız bebiş daha erken gelir diyorlar niyeyse ümitliyim ikincilik konusunda......

ikincilik yolunda başarılar diliyorum canım sana, ben tutmayım alanada mani olmayımalkisalkisalkis

bende bir kız bebek bekliorum ikinciyi
servet seremim sibel olabilir bence :))

super loto, iddiaa gibi oldu burası ben kime oy versem acaba:uhm:

bu arada ellerine sağlık canım gayet sistematik olmuş, nacizane önerim satırlar doğan bebişin cinsiyetine göre pembe ve mavi ile renklendirilebilir, böylece cinsiyet dağılımı ortaya çıkaryerimseniben

ya ben kaç gündür siteye giremeidm.. neler olmuş neler:))demek ilk bebeğimiz dünyaya gözünü açtı bile.. hayılrı uğurlu olsun.. ama ben resim göremiyorum:KK43:(bakalım bundan sonrasında kimler gelecek arkadan:)

X