• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramız da Duvar var gibi..

bana tuhaf geliyor iştee.. meselaa terfi meselesi aksam yemek yerken söylesen sevıncını uzuntusunu derdini tasasını paylaşsa .. kendni şey yapsın sonucta siz aynı yatagı paylaştgnz kişisinz.. o zaman sekste de yapsın aynı özeni

Seks ve konuşkan olmamak arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? Herkesin bir kişilik yapısı var, hepimiz tek tornadan çıkmış gibi aynı özellikleri taşısak hayat çok sıkıcı olurdu.

Olayları şahsileştirmek ilşkide yapılabilecek en büyük hatalardan biri. Nişanlınız bir tek sizle paylaşmıyor geri kalan herkese muhabbet kuşu gibi cıvıldıyorsa dışarıda bırakılmış gibi hissediyorum demekte haklısınız ama geri kalan insanlara da böyle ise o zaman adamın yapısı bu deyip, öyle kabullenmeniz gerekir. Derseniz bu benim için olmazsa olmaz bir özellik o zaman konuşkan, her şeyi anlatan birini tercih etmeliydiniz. Telefonu kapatınca bütün konuşmayı niye size aktarsın mesela, ne paylaşmış oluyorsunuz bu durumda?

sanırım özellkle söylemediğini dusunuyorum böle dusundugumden her bişiy oldugunda kafamda takılıyor..
Bu konuda özgüvensiz olabilirsiniz. Her konuşmasını detaylıca rapor vermek zorunda değil bu kişi eşiniz de olsa ama en başından beri böyle konuşmalar harici de sizi uzak tutmuşsa kafaya takmanız normal.
Yani iki taraflı sorununuz aslında.

görümcem gelin gidince bende hasret kaldım valla ,
ne güzel herkesi anasını babasını herkesi çekiştiryorduk ,:KK45::KK53:

bende senın gibi hasretim vallaa:olamaz:
İyi de görumceyle bir araya kadr dedikodu yapabilirsin ki..

Seks ve konuşkan olmamak arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? Herkesin bir kişilik yapısı var, hepimiz tek tornadan çıkmış gibi aynı özellikleri taşısak hayat çok sıkıcı olurdu.

Olayları şahsileştirmek ilşkide yapılabilecek en büyük hatalardan biri. Nişanlınız bir tek sizle paylaşmıyor geri kalan herkese muhabbet kuşu gibi cıvıldıyorsa dışarıda bırakılmış gibi hissediyorum demekte haklısınız ama geri kalan insanlara da böyle ise o zaman adamın yapısı bu deyip, öyle kabullenmeniz gerekir. Derseniz bu benim için olmazsa olmaz bir özellik o zaman konuşkan, her şeyi anlatan birini tercih etmeliydiniz. Telefonu kapatınca bütün konuşmayı niye size aktarsın mesela, ne paylaşmış oluyorsunuz bu durumda?
yanlış anladınız demek istediklerimi.. bi insan iş hayatında seks hayatında konuskan rahat relaks ise bişyler anlatırken her sey de rahat olmalı diyorum ben bu durumda kendme söyluyorum yani bu durumu. yani diyorum ki benim nişanlm iş hayatını paylaşıyor konusuyoruz ama diğer konular yok .. Seks e gelınce de relaks bu durum takılmama sebep oluyor diyorum anladınız mı ?
Telefon konusu örnekti sadece..

Ne kadar süredir birliktesiniz konu sahibi? Bizim de 3. yıldan sonra oturdu şimdi neredeyse tuvalete gittiğimizi bile anlatacak haldeyiz her bir pokumuzu anlatırız birbirimize. İlk 3 yılda erkek arkadaşım da ‘benim yapım böyle, herkese karşı böyleyim’ derdi. Zamanla bana anlattıklarının aramızda kaldığını, ailesi ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerine karışmadığımı gördükçe bana güvendi ve her şeyini kendisi anlatmaya başladı. Oturup konuşamayacağımız hiç bir şey yok aramızda. Ben zamanla oturduğunu düşünüyorum iletişimin.

yanlış anladınız demek istediklerimi.. bi insan iş hayatında seks hayatında konuskan rahat relaks ise bişyler anlatırken her sey de rahat olmalı diyorum ben bu durumda kendme söyluyorum yani bu durumu. yani diyorum ki benim nişanlm iş hayatını paylaşıyor konusuyoruz ama diğer konular yok .. Seks e gelınce de relaks bu durum takılmama sebep oluyor diyorum anladınız mı ?
Telefon konusu örnekti sadece..

Verilen örnekler konuya genel olarak bakış açısı hakkında fikir verir zaten. Biri beni telefonla aradığında başkalarını ilgilendiren bir konu ise konferans görüşme yaparız zaten, ya da kişiler yanımda ise hoparlöre alırım bunu da özellikle belirtirim yapmıyorsam o görüşme bana ait özel bir görüşmedir. Sanıyorum ki bu, herkes için de aynıdır. Çok önemli bir konu yoksa yanımdakine anlatmam şahsen. Kendi adıma ben sizin bu beklentinizi garip buldum.

Ve seksteki konuşkanlıkla gündelik hayattaki konuşkanlık arasındaki bağlantınız halen anlaşılır değil. Öyle insanlar var ki ;dışarıda tanıyabileceğiniz en utangaç insanlardandır ama yatakta sınırsızdır ya da bunun tam tersi. Seks ve kişilik arasında benzerlik kurulmaz.

Ne kadar süredir birliktesiniz konu sahibi? Bizim de 3. yıldan sonra oturdu şimdi neredeyse tuvalete gittiğimizi bile anlatacak haldeyiz her bir pokumuzu anlatırız birbirimize. İlk 3 yılda erkek arkadaşım da ‘benim yapım böyle, herkese karşı böyleyim’ derdi. Zamanla bana anlattıklarının aramızda kaldığını, ailesi ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerine karışmadığımı gördükçe bana güvendi ve her şeyini kendisi anlatmaya başladı. Oturup konuşamayacağımız hiç bir şey yok aramızda. Ben zamanla oturduğunu düşünüyorum iletişimin.
umarım öyledir bende karısmıyorum gerçi hiç bir şeyine. işle ilgili durumlarını anlattıgında oturup dertleşiyoruz o ayrı.. umarım bizde sizin gbi oluruz zamanla duzelır oturur

Verilen örnekler konuya genel olarak bakış açısı hakkında fikir verir zaten. Biri beni telefonla aradığında başkalarını ilgilendiren bir konu ise konferans görüşme yaparız zaten, ya da kişiler yanımda ise hoparlöre alırım bunu da özellikle belirtirim yapmıyorsam o görüşme bana ait özel bir görüşmedir. Sanıyorum ki bu, herkes için de aynıdır. Çok önemli bir konu yoksa yanımdakine anlatmam şahsen. Kendi adıma ben sizin bu beklentinizi garip buldum.

Ve seksteki konuşkanlıkla gündelik hayattaki konuşkanlık arasındaki bağlantınız halen anlaşılır değil. Öyle insanlar var ki ;dışarıda tanıyabileceğiniz en utangaç insanlardandır ama yatakta sınırsızdır ya da bunun tam tersi. Seks ve kişilik arasında benzerlik kurulmaz.

anlamadıgınızı fark ettım zaten.. seks konusunda demek istediğim çok baska seydi.. neyse konumuz seks değil zatn ..

bakın ne diyorsunuz konferans görusmesı yaparım beni ilgilendiren konu ise ben ne diyorum hiç bir şey anlatmıyor diyorum benmle alakalı alakasız bilmem gereken de olsa sorun burada baslıyor.. İnsan ketumdur o baska bir şey benm nişanlm ketumn ketumu ..

ya bu arada atlamışım 2 yıldır birlikteyiz..

Telefonda ne konuştuğunu sormanız abartı geldi bana.

Eşim normalde konuskan bir insandır ama işyeri, arkadaş hatta ailesiyle ilgili beni ilgilendiren şeylerin dışında çok şey anlatmaz.

Daha çok güncel konularla ilgili kendimiz,yapacaklarımız ve çocuklarla ilgili konuşuruz.

Siz biraradayken ne konuşuyorsunuz, anlatmak istemiyorsa zorlamanın altında birşey aramanın bir manası yok.

Benim eşimde yengeç ve aynen böyle
Yapısı da öyle yani genel olarak sessiz, bana göre konuşmaz :KK70:
Çok zorlandığı noktada patlar :KK70:
Ancak ben ona alıştırdım, her akşam yemeği hazırlarken işten güçten gündüz görüşmediğimiz zamanlar da ne yaptığımızı konuşuyoruz :)
Alla Alla yengeçin kuduruk hali bize mi denk geldi ya erkek kardeşim yengeç doğduğundan beri bir kudurma halinde ne kendi durur ne çenesi baş belası ya herif

belkide öyledir.. ama böle olunca da ben kafamda kuruyorum.. Acaba bana anlatmadıgı önemli bişiy var mı bilmem gereken. acaba suan ne saklıyor neden beni kendıne yakın görmuyor fln filan
İşte bunun yakinlikla ilgisi yok. O adamın huyu yani cidden. Bence öyle, buradan öyle görünüyor 😃

Back
X