Aynen öyle sözde ortak ama boşanırsam asla bana bir şey vermezGerçi anlayamadım galiba birikimi de ortak yapıyorsunuz adamın huyu b*ktan galiba
Üzgünüm ama bu çok saçmaymış. Bu yaşlarınız gençliğiniz evliliğin ilk zamanları geri gelmeyecek. Keşke yaptığınız yatırımın yarısını gezmeye tozmaya tatile harcasanız.Kalmaz anlarm ama o kadar yatırıma gerek yok adamın hayali her sene ev almak
Ne demek vermez vermek zorunda. Hukukçu değilim çok bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla şu an kenarda birikimleriniz bile ortak.Aynen öyle sözde ortak ama boşanırsam asla bana bir şey vermez
Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi allah var 1 yıllık evliyiz yaz tatili kış tatili aralarda yine kücük tatiller yaptıkÜzgünüm ama bu çok saçmaymış. Bu yaşlarınız gençliğiniz evliliğin ilk zamanları geri gelmeyecek. Keşke yaptığınız yatırımın yarısını gezmeye tozmaya tatile harcasanız.
Ev dışında diğerlerini kanıtlayamazsn diyor istersen tut avukat 5 sene sonra alırsın diyorNe demek vermez vermek zorunda. Hukukçu değilim çok bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla şu an kenarda birikimleriniz bile ortak.
Onun kabul etmesiyle olmuyor. Verecek ya kendi rızası ile, ya mahkeme kararı ileKabul etmiyor parada vermem diyor oysa evlenirken bir sürü altın verdim kendisine
Eşinizin mesleği ne ? Kendine bu kadar güveniyor olması bana mantıklı gelmedi.Ev dışında diğerlerini kanıtlayamazsn diyor istersen tut avukat 5 sene sonra alırsın diyor
Merhabadaha önceden misafir olarak girip okuyordum konuları ama; bugün kendi derdimle ilgili konu açmak için üye oldum.Derdim eşim 1 yllık evliyiz öncesi uzun sevgililik ikimizde çalışıyorz memuruz maddi durumumuz iyi ben her kadın gibi alışveriş yapmayı severim eşim tam tersi derdi yatırım birikim yapmak evlendiğimiz günden beri maaşımın büyük çoğunluğunu ona veriyorum ev aldık eşya düğün borçları falan bütün hesap kitap onda bende 10 bazen 8 9 bin kalıyor bununla tel faturası ıvır zıvır şeyleri alıyorum diğer tüm herşey ona ait ne alınacaksa onun kartından alırız mesela bu ay ön bin kendme kalanı harcadım 10 bin de ondan harcama yptm diye bir sürü arıza çıkardı iş boşanmaya kadar gitti neymiş ben tutumlu değilmişim ona verdiğim parayı ondan çıkarmaya çalışıyormuşum ve herşeye küsüyor sürekli küsüyor öf bile deneyeceksin diğer türlü iyi ne dersem yapar ama böyle de sürekli kavga ediyoruz en son hiç bir şey istemiyorum diyor bu yüzden boşanılır mı?
Ev dışında diğerlerini kanıtlayamazsn diyor istersen tut avukat 5 sene sonra alırsın diyor
Normalde her ay bi kaç parça bişey alırdm bu ay diyete başlama kararı aldığım için biraz farklılık olsn diye eşofman falan aldm ama zaten bir eşofman 5 bin tutuyorBu ay 20 bin mi harcadınız yani? Kira, elektrik, su vs giderler yok anladığım kadarıyla .
20 bin e ne alinabilir, yanlış anlamayın para sizin dilediğiniz gibi harcayın da, acaba siz de biraz müsrif olabilir misiniz yoksa size göre ihtiyaç mi harcamalariniz ? İyi gün var kötü gün var , yarın çoluk çocuk olur 1 kişinin tutumlu olması iyi aslında.
Şahsen ben müsrifimeşimin tutumlu olması hoşuma gidiyor. 10 - 15 bin aylık harçlık da fena değil bizim gibi memur insanlar için .
Bekar olsanız kira, elektrik,su, doğalgaz , kart derken o harçlık da kalmaz gibi
Bu durumda kimin haklı olduğunu , kim müsrif kim cimri en iyi siz tahlil edebilirsiniz
Manupile etmiş sizi :/Acı çektim dedi ailem iyi değildi dedi ilgiye sevgiye ihtiyacım var benim senden başka kimsem yok dedi seviyodum üzüldüm evleniriz düzelir dedim
Herşey çok pahalı bir kazak bin liradan aşağı değil eşofman takımı aldm yürüyüş için ona gtti 5 bin makyaj malzemesi parfüm ıvır zıvır derken o kadar ttuBir ayda içinde, 10bin kendinizden 10bin de ondan 20 bine ne aldığınızı merak ettim.
e o zaman adam sizi finansman olarak kullaniyor. boyle biriyle evli kalip 60 bin kazanirken bim aktüelinden indirim kovalamak mantikli mi? bugün işten ayrilsaniz yarın sizden boşanir. evlilik mi bu?Asla kabul etmezzzz 30 bin ev kredisi diğerleri kredi kartı borcu yatırım birikim yapıyor çeyrek alıyor hisse
Halen devam etmeye farkındayımManupile etmiş sizi :/
KaçırmazsaNe demek vermez vermek zorunda. Hukukçu değilim çok bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla şu an kenarda birikimleriniz bile ortak.
Mahkeme de artk kimbilir karar verecekOnun kabul etmesiyle olmuyor. Verecek ya kendi rızası ile, ya mahkeme kararı ile
YüzbaşıEşinizin mesleği ne ? Kendine bu kadar güveniyor olması bana mantıklı gelmedi.