Aramadi sormadi?

Lindel

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
43
38
Merhaba,

Uc dort ay kadar once kotu bir olay yasadim o zamandan beri de kendimi toparlanaya calisiyordum. Tam toparladim derkeeen...

Gecen gün uzaktan tanistigim fakat herhangi bir muhabbetim olmayan eski evimi tutan bir kisi beni ekledi. Onda bana ait postalar vardi eski evime giden. Onlari vermeyi teklif etti ve karsiliginda da bana kahve ismarlarsan getiririm dedi kendi kendine.

Neyse ben kotuye yormadim bu durumu. Ertesi gun bulustuk yarim saat bir saat oldu :) oturduk konustuk felan falan.

Beni yemege davet etti ertesi gün. Düşünmem gerektigini söyledim. Sonra daha ilk gunden neden yemege gidiyim ki diye düşündüm?
Baska bi yerde biseyler ictik. Hersey iyiydi. Birden sanki sevgiliymisiz gibi davrandi gezdik dolastik hatta bana anahtarlik aldi.

Gel gelelim ki asil sorun uzerinden 4 gun gecti ve ne bir mesaj ne de bir arama yok.

Dayanamadim ve postalarimj sorma bahanesiyle ben yazdim. Kusura bakma rahatsiz ediyorum ama bana posta var mi diye sordum.
Gayet soguk bir sekilde posta olmadigini eger olursa haber verecegini soyledi.
Yine dayanamadim bisey mi oldu diye sordum.

Hayir yogundum ise gittim yoruldum arkadaslarlayiz seklinde hesap verme tarzinda bi cevap verdi. Oysa ben sadece neden soguk davrandigini sormustum.

Sorum su ki nedir bu durum? Hem kendi kendine gelin güvey oluyor falan bulusmada hem de birden buz gibi?

ben bu erkekleri anlayamıyorum malesef, anlattığınıza göre gayet keyifli ve güzel bir gün geçirmişsiniz ne değişti de soğuk davrandı bu kadar? hiç arayıp sormayın bakalım ondan ses çıkana kadar bekleyin.

Olabilir tabi ki. Ama insan hoslanmadigi birine neden bi daha bulusalim deyip evine birakmak icin teklif eder ki :)

neden 4 gün yazmadığını sorgulayın kafanızda, objektif bakın, sizden pek de fazla hoşlanmış görünmüyor. yol verin böylesine

Senden hoşlanmıştır, doğrudur.
Ama karşısına senden daha çok hoşlandığı biri çıkmıştır.

Kizlar malum sahisla gorustuk. Aramamasinin sebebi benim herhangi olumlu bir adim atmamammis. O da benim ondan hoslanmadigimi dusunmus. O yuzden zorlamak istememis dedigine gore.

ben de taktik yaptığını düşünmüştüm. hani bazı erkekler ilgisiz davranayım da karşımdaki daha çok bağlansın düşüncesinde olabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…