- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Doktorunuza bir danışın bence, kanama kesici bir şey verebilir .Merhabalar bende 22 Aralıkta transfer oldum, 4.günden itibaren ve halâ devam eden kahverengi-siyah hatta bazen kırmızıya yakın lekelenmelerim var. Çok korkuyorum tutmadıysa diye. Bu kadar uzun lekelenmeler yaşayan oldu mu acaba?
Her soruya ben cevap veriyorum kusura bakmayin nolur arkadaslar pek girmiyorlar yoksa onlarda cevap verir bildiklerim kadar rahatlayin istiyorum konu sahibi arkadasimizin da uzun sure lekelenmesi oldu size igne vermedilermi tup bebek drunuza lekelenmenizden bahsedin igne verir benim de 3 gun oldu igne vuruldum lekelenmem kesildiMerhabalar bende 22 Aralıkta transfer oldum, 4.günden itibaren ve halâ devam eden kahverengi-siyah hatta bazen kırmızıya yakın lekelenmelerim var. Çok korkuyorum tutmadıysa diye. Bu kadar uzun lekelenmeler yaşayan oldu mu acaba?
İnşallahBazılarının kanamalı oluyor galiba, bir de her doktorun kullandığı ilaçlar farklı. Bizlerin problemleri de farklı. Inşallah yolunda gider her şeyiniz.
3 saat- 3gün 12 gün arasında sürebiliyor yerleşme kanaması ama mutlaka doktorunuza söylemeniz gerekliMerhabalar bende 22 Aralıkta transfer oldum, 4.günden itibaren ve halâ devam eden kahverengi-siyah hatta bazen kırmızıya yakın lekelenmelerim var. Çok korkuyorum tutmadıysa diye. Bu kadar uzun lekelenmeler yaşayan oldu mu acaba?
Kusur olur mu hiç, ilginiz için çok teşekkür ederim. Sabah akşam prolutex kullanıyorum. Lekelenme başlar başlamaz haber verdim doktoruma sorun yok demişti. İnsan bu süreçte destek arıyormuş, bende belki yaşayan vardır diye içimi rahatlatmak için yazmak istedim. Tekrar teşekkür ederim cevabınız için.Her soruya ben cevap veriyorum kusura bakmayin nolur arkadaslar pek girmiyorlar yoksa onlarda cevap verir bildiklerim kadar rahatlayin istiyorum konu sahibi arkadasimizin da uzun sure lekelenmesi oldu size igne vermedilermi tup bebek drunuza lekelenmenizden bahsedin igne verir benim de 3 gun oldu igne vuruldum lekelenmem kesildi
Söyledim sorun yok dedi. Ama insan korkuyor ve yaşayan vardır belki diye yazmak istedim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için3 saat- 3gün 12 gün arasında sürebiliyor yerleşme kanaması ama mutlaka doktorunuza söylemeniz gerekli
Kanama kesici ekstra bişey vermedi ve sorun yok dedi. İnşallah sorun yoktur dediği gibi. Yanıtınız için teşekkür ederim.Doktorunuza bir danışın bence, kanama kesici bir şey verebilir .
Inşallah herşey yolunda gider . Allah gönlümüze göre versin inşallah.Kanama kesici ekstra bişey vermedi ve sorun yok dedi. İnşallah sorun yoktur dediği gibi. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Korkmayin kirmizi olmadigi ve asiri agriniz olmadigi surece sorun yoktur ama asiri agri ve kirmizi kanama olursa lutfen acile kosun korkmadan panik yapmadan bu surecte hepimiz birbirimize destek olmaliyiz kader arkadasiyiz cunku lutfen sakin olun ❤Kusur olur mu hiç, ilginiz için çok teşekkür ederim. Sabah akşam prolutex kullanıyorum. Lekelenme başlar başlamaz haber verdim doktoruma sorun yok demişti. İnsan bu süreçte destek arıyormuş, bende belki yaşayan vardır diye içimi rahatlatmak için yazmak istedim. Tekrar teşekkür ederim cevabınız için.
Amiin inşallah hep birlikte güzel haberleri yazmayı nasip etsinInşallah herşey yolunda gider . Allah gönlümüze göre versin inşallah.
Çok güzel söylediniz insan en yakınım dediği kişilere bile anlatamıyor derdini fakat burada tanışık olmadığımız halde rahatça sorup birbirimize destek olabiliyoruz. Allah razı olsun sizlerden.. inşallah güzel haberler alırız..Korkmayin kirmizi olmadigi ve asiri agriniz olmadigi surece sorun yoktur ama asiri agri ve kirmizi kanama olursa lutfen acile kosun korkmadan panik yapmadan bu surecte hepimiz birbirimize destek olmaliyiz kader arkadasiyiz cunku lutfen sakin olun ❤
Insallah amiiinÇok güzel söylediniz insan en yakınım dediği kişilere bile anlatamıyor derdini fakat burada tanışık olmadığımız halde rahatça sorup birbirimize destek olabiliyoruz. Allah razı olsun sizlerden.. inşallah güzel haberler alırız..
Benim lekelenmem olmuştu ilk etapta pembemsi geldi daha sonra azalarak kesildi. 3 saat sürdü, tabi kendimi basıl doktora attıgımı hatırlamıyorum bile o derece korktum.Kanama kesici ekstra bişey vermedi ve sorun yok dedi. İnşallah sorun yoktur dediği gibi. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Kızlar birşey merak ediyorum. İki embriyo transferi olanlardan pozitif sonuç alan arkadaşlar ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı? Gerçekten çok yüksek mi oluyor çift embriyo değerleri? Eğer düşük bir sonuçsa tek mi tutunmuştur acaba?
Catlatma ignesi yaptınız mı bu surecte yada 10 gun oncesi falan?Merhaba arkadaslar hayirli seneler .bende 21 aralikta dondurulmus transferim gerceklesti yarin test gunum kasik agrim var 10 gunde idrar testi yaptim silik cikti sizde boyle olan varmi
Hayir catlama ignesi vermediler bana dondurulmus tranfer oldum ondan dolayi olabilirCatlatma ignesi yaptınız mı bu surecte yada 10 gun oncesi falan?
Ben de aynı durumdayım ve cok uzuluyorum.4 gundur adet sancılarım var ve hafif degıl yaniKızlar merhaba birşey sormak istiyorum. Pozitif olan arkadaşlarım test yapmadan önce şiddetli adet sancıları yaşadınız mı? Bugün transferden sonra 7.günüm. Dün akşamdan beri şiddetli ağrılarım var her an adet olacakmışım gibi. Böyle olunca umutsuzlandim çok. Bu tarz ağrı yaşayıp pozitif gören var mı?
Anladım tesekkurler.Hayir catlama ignesi vermediler bana dondurulmus tranfer oldum ondan dolayi olabilir
Nezaman oldunuz catlatma ignesini ignenin ismini ogrenebilirmiyimAnladım tesekkurler.Benımki de dondurulmus ama ben vuruldum.Sanırım durumumuza gore degısıyor
Sizin taze transfer miydi?O oluyor simdi bile oluyor bende ona takilma ama bak ben testi transferin 5.gunu yaptim ve silik cizgiyi gordum sonra gun gun koyulasti niye yapmiyorsun testi olcez meraktanhem esine de surpriz olurdu insallah tutunmustur melegin
Degısık ısımleri var sanırım ovitrella idi benımki sanırım pregnl de catlatma ignesi.Transferımden bir hafta kadar once olmustum benNezaman oldunuz catlatma ignesini ignenin ismini ogrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?