- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Allahtan ümit kesilmez canım. İnşallah sürpriz olur sanada. Ben geçen ay iğnenin ertesi günü öğlen vakti bi kaç dakikalık kramp gibi bi ağrı çekimştim. Bakalım bu ay olacak mı. Eşim içinde promen k kullandım yarın görcez etki etmiş mi diye. Bu arada cidden sen hamile kalabiliyosun, kendin deneyip hemen pıhtılaşma için önlem alabilirsin çok erken farkedersen sorun olmaz belkide.Canim benimde dün 12 de yapildi ama yumurtanin bir tanesi kist olmus bur tanede 13mn vardi.ta 18mm olan kuculdu yada yeni bir yumurta oldu rahim icibde yumurtanin catladigina dair sivi yoktu .yani büyük ihtimal cöp oldu bu asilamamda. Asilama isi bittikten sonra cok kanamam oldu doktor tutucu alet kullannadim olnamasi lazimdi diyor doktorda umutsuz önümüzdeki aydan itibaren kendi haline birakicam.cunku hamike kalabiliyorum.esimin sperm degerleri iyi hizli %49 yavas %20cikti.benimde sadece kan pirtilasma sorunum var onada ilac kullaniyorum. Ovulasyon testiyle kendim takip edicem.boyle daha yipratici oluyor.olmazsada önümüzdeki eylül tüp bebek denicez.senden bari iyi haberler gelsin.