Uzun yılların diyet yorgunluğu, son bir kavşak, salı verme durumu, 73 ten 79.7 e an itibariyle. Üstelik diyetisyen diyet listeleri de fayda etmiyor. Bu olay psikolojik ve kafada bitiyor. Bugün başlıyorum gelişmeleri aktaracağım. Aslında bu eliminasyon. Bazı Sebze meyveler zeytin yumurta ve et tavuk balık serbest , diğerleri değil.
İki yumurtaya yulaf ekleyip omlet yapıyorum, elma ceviz bol bol evde oldukça tüketiyorum. Tuzlu canım çekince çekirdek yiyorum. Hamd olsun. Hali hazırda 77.5 olmuşum ve gidenler ödem, tez vakitte hayır ve kolaylıkla hedeflerimize ulaşalım, amin. Evet bugün 30 Kasım 11 gün geçmiş, ben diyeti bozdum başladım bozdum başladım duygusal yedim gerçekten açtım yedim vs.. bir kez bozunca bir kez yememen gerekeni yiyince ip kaçıyor büyü bozuluyor. Bu aynı zamanda psikolojik bir süreç kiminle çalışırsan çalış diyetisyen spor hiç fark etmez, psikolojin hazır değilse sadece kendine zulmediyorsun. Bunlar benim tecrübelerim, tavsiye niteliğinde değildir. Şu an 76.9 olmuşum, hamd Allah'a.